-
[QUOTE=Strategist;331203]Tamam da patron gece ben fosur fosur uyurken adsl gidince oradan sistemin otomatikman 3g'ye geçmesini nasıl sağlayacağım... Tamam bu her gece olmaz ama yılda 1-2 gece bile olsa o kayıp adama yeter... :o[/QUOTE]
Bunun icinde cok calişkan !!! matriks yazilim ekibine bir cozum yolu sunduk ama henüz bişi yok Matriks int baglantisi kopunca sesli uyari vermesini saglayabilirler, gerci bunun icin programlarda var hallederiz onu int kopunca sesli uyari veren programlar var.
Simdi bir deneme yapip sonucu paylasacağim bakalim wifi kopunca 3g devreye girecekmi , detaylari yazarim.
-
bar sonu longa geçiyorum..
-
[quote=TÜRKOĞLU;331201]
o zaman şunu düşünmek lazım.ne yapacağız?
[/quote]
Patron al sana bir öneri: 2 saatlik barlarla çalışan sistem kullanılır. Gece alarm kurup 2 saatde bir uyanılıp sistem sinyal değiştirdi mi diye bakılıp tekrar uyunur... ::: :..:
-
birde şu var gece 03:00 uyanığız poz var.cart elektrik gidiyor veya adsl göçüyor falan netcez? aracı kurumu arasan dealer mışıl mışıl evinde uyuyor olacak.
bu durumda aracı kurumlarda gece nöbetleri başlar sanırım :..:
ya da ups ve 3g modemler falan yok satar herhalde :p
-
78300 den uzadım hayırlısıyla..
77900 stop !
-
sabaha kadar vob mu?
aklım almıyor...
-
[quote=Javacheff!;331204]Ben kendi adıma vob 24 saat olursa kesinlikle işlem yapmayacağım. Etkin ve fazla saat farkı olmayan başka bir iki piyasa bulup onlarda işlem yapacağım. Bence bu işten memnun olmayan arkadaşlar da bir şekilde toplam işlem hacminin azalması yönünde önlem almalılar. Biraz naif kaçıyor biliyorum ama para=iman olduğu bir sistemde yapacak daha etkili bir hareket de göremiyorum.
Selamlar[/quote]
hatta boyle bır karar uygulamaya gecmeden bu sekılde dusunen arkadasların belli bir protesto gunu/haftası secerek işlem yapmaması lazım..
-
[QUOTE=Kanaatkar;331210]
Simdi bir deneme yapip sonucu paylasacağim bakalim wifi kopunca 3g devreye girecekmi , detaylari yazarim.[/QUOTE]
Evet test ettim calişiyor.lelele
Netbook a once 3G bagladim programi actim sonrada wifi yi actim , bildiğim kadariyla bir pcde en son aktifleştirilen baglanti calişir pc bir süre wifi den data cekti , wifi yi kapattim 1,2 saniyelik duraksamadan sonra tekrar 3G den data cekmeye basladi.No problemo
Diger bir cozumde tam olarak ismi nedir bilmiyorumda sanal pc ler var kiralanan oda bir cozum olabilir.
-
zon durumzh
[IMG]http://img694.imageshack.us/img694/8919/mental.png[/IMG]
-
[QUOTE=eloy;331220]hatta boyle bır karar uygulamaya gecmeden bu sekılde dusunen arkadasların belli bir protesto gunu/haftası secerek işlem yapmaması lazım..[/QUOTE]
Evet bu konudaki itirazımızı duyaracak her turlu organizasyonda severek yer alırım, her vobcununda bu tur bir protestoda yer almasi gerekir.
-
[quote=padişah;331219]sabaha kadar vob mu?
aklım almıyor...[/quote]
sabaha kadar vob = sabaha kadar mokoko :)))
-
[quote=The Tatar;331227]sabaha kadar vob = sabaha kadar mokoko :)))[/quote]
Arkadaşlar, 24 saat olayına acaba hafta sonlarıda dahil mi buna? hafta sonu gap ı falan yani?