Ha be yırttık sabhtan beri esir oldum işi geyiğe vurdum.
Jelibon.
Printable View
Ha be yırttık sabhtan beri esir oldum işi geyiğe vurdum.
Jelibon.
Abd'de hazıran ayı fabrıka sıparıslerı yuzde -1.2 (beklentı:%-0.5 oncekı:%-1.4)
-matrıks-
abd'de kesınlesmemıs konut satısları hazıran'da aylık: % -2.6 (beklentı:%-4 oncekı:%-30)
-matrıks-
abd'de kesınlesmemıs konut satısları hazıran'da yıllık: % -18.6 (oncekı:%-15.9)
-matrıks-
[quote=jelibon;274294]Ha be yırttık sabhtan beri esir oldum işi geyiğe vurdum.
Jelibon.[/quote]
Döner karşısında otururken , bir daha daksimetrede short açmazsın artıkın??:::
Böyük tecrübe kazandın..:::
[B]İyi Akşamlar...lelele.brv[/B]
[B]Gümüşte alarm beklentilerimiz saklıdır..:rolleyes:[/B]
[QUOTE=excali;274307]Döner karşısında otururken , bir daha daksimetrede short açmazsın artıkın??:::
Böyük tecrübe kazandın..:::[/QUOTE]
Shortu açtığımda evdeydim sabah elektrik kesilince döner kesmenin bütün inceliklerini öğrendim, bundan sonra bütün döner kesme işlerine talibim, yanlız kışın. Yazın yok. Bi de o dönerin başında olanlara Allah kolaylık versin Valla. Zor zenaat bu sıcaklarda.
200 günlük 1114 ve 20 haftalık 1120.
Piyasa karar yeri burası.
Tuttukça yukarı.
Tutmazsa aşağı.
20 haftalık üstünde kapanışlar devam ederse hedef 200 haftalık.
Jelibon.
Cümleten iyi aksamlar
Euro/dolar neresi pivot?
1.3185. Ora fibo. Yukarı kırılan fibo. Trade oraya göre.
Jelibon.
Dow direnç nereler?
10715, 10900.
Jelibon.
Bu gittikçe daralıyor, bu daralma bizi çok uyuz edecek benden söylemesi, özleyeceğiz şu geçen iki ayı.
Jelibon.
[quote=jelibon;274202]Excali,
Bu vobjektif seans odasınının adını ''Excali ve Jelibonunun yeri'' diye değiştirelim diyorum.
Hellim apla kabul ederse tabii.
Baksana senle benden başkası yazmaz oldu.
Emekdar Patron imamı kandıracam diye Camiye gitmeye başladı, İmam kandırmak kolaymı, kesin İmam bizim Emekdar'ı kandırdı. Camiden eve dönemiyor şu an.:..:
Kayahanı en son alman borsa forumlarında görmüşler eine kraişen zıplayengen, yumurtagen amerekan ikizen döçe diyip duruyormuş. İmkb bitmiş sırada dax varmış yeni zirve için..boks.
Geyiğe vurduk bugün işi ya, Amerikan seansı başlasın hareket olsun. Yokmu veri meri.
Jelibon.[/quote]
EMEKDAR nöbette....
Rahat olun...gerekenler yapılıyor....:cool:
[quote=jelibon;274317]Shortu açtığımda evdeydim sabah elektrik kesilince döner kesmenin bütün inceliklerini öğrendim, bundan sonra bütün [B]döner kesme işlerine talibim[/B], yanlız kışın. Yazın yok. Bi de o dönerin başında olanlara Allah kolaylık versin Valla. Zor zenaat bu sıcaklarda.[/quote]
Dönere ne eti takıyorsun...:)