-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;331177]yapar neden yapamasın.yurtdışındaki platformları incelerler yaparlar.yapılmayacak bişey değil bu.kimse kendilerine aya çıkın,amerikayı yeniden keşfedin demiyor.
hem otomatik al-sat hemde dediğin gibi sinyalin cebe msj olarak iletilmesi yapılsa çok hoş olur.cep işini yapmayabilirler ama otomatik al-sat mecburen yapılacaktır.24 saat açık piyasada bu olmak zorunda.[/QUOTE]
Matriks otomatik trading icin sistem olarak hazir , SPK Tr de izin vermediği icin modülü aktifleştirmiyorlar.
-
pu lar +2 li dip mi var...
-
-
[quote=abka;331165]gerçi şuan benim için farketmez...daytradelik esas hareketler;saat13 den sonra ,kapanışa kadardır..[/quote]
24 saat çalışan piyasanın ritmi de başkadır. Hareketler bazı dönemler tüm güne yayılır, bazı dönemler de 1 saatde herşey olur, 23 saat yatay gider.. Forex'in hareketlerine baktığınızda VOB'da yakından uzakdan benzemediğini görürsünüz.
Bu durumda eğer tahminim doğruysa daytrading de çok daha zor hale gelecektir.
-
[QUOTE=a.kaya;331171]hadi otomotik al-sat oldu diyelim zotrikse zaten 10 kere mail attım şu anda da olsun diye hatta telefon bile açtım zor bi şey mi hadi onu geçtim bari tel nosu yazılıp sinyal geldiğinde cebe msj atsın ama nerde bunu yapacak eleman, ayrıca pc için UPS almak lazım gece yattıktan sonra elektrik kesintisine karşı ohooo matriks bunu yapamayacağına göre çok zorlaştı iyice artık daytrade günleri geliyor demektir :([/QUOTE]
Yaw arkadaşlar otomatik alsat çalışsa bile kazanamazsın. Sistemciliğin mantığına aykırı... Otomatik alsat kazandırır diyenleri şuanda otomatik alsatın yapılabildiği forexe ve diğer yabancı future piyasalarına davet ediyorum. Orda kazansınlar otomatik trade ile ondan sonra inanıcam otomatik trading ile para kazanılacağına... Yoksa bence bu işin en önemli boyutu psikoloji... 1000 tane sistemci bugün işlem yapmaya başlasa, bir haftada yarısı sistemi bırakır. Diğer yarısının da büyük çoğunluğu sinyalleri es geçer ya da kaçırır... Bu böyle olduğu için bizim piyasada para kazanılır, yoksa bulduğunuz sistem formulünün mükemmel olduğu için değil...
-
Valla ben voba, spkya, bakanlığa ve aklıma gelen tüm ekonomi yazarlarına mail atıcam. Benim gibi düşünenlere de tavsiyem budur. Yapılan değişikliklerin KY nin faydasına olduğuna inanlar da kendi görüşleri doğrultusunda mail atsınlar...
-
biliyorum pasif şekilde matrikste görünüyor otomatik al-sat.o zaman şöyle diyelim piyasa 24 saat olunca SPK bu işe izin verecektir.başka yolu yok zaten.
yoksa dediğim gibi sistemciler ayvayı yer kesinlike.gece sinyal gelmiş sabah bi kalkıyon piyasa sinyal yönünde 1.500/2.000 puan gitmiş icabında netcek sistemci? ortadan da girilmez sinyale çok sakat.mecbur bekleyecek ters sinyali.ya o sinyal 4-5 bin pointslik bişeyse.koca bir ay gitti güme :p
tavana gel bostana gel!
[quote=Kanaatkar;331179]Matriks otomatik trading icin sistem olarak hazir , SPK Tr de izin vermediği icin modülü aktifleştirmiyorlar.[/quote]
-
[quote=izzetbey;331169]bence her iki piyasayıda kendi iç dinamiklerinde düşünürsek Fx de para kazanmak daha kolay. Tabi trader ın da teknolojiyle arasının iyi olması gerek, eger sadece matasock taki formüllere baglı kalırsan işin biraz zor fx de.
[/quote]
hangi yolla olursa olsun, forekste DUZENLİ para kazanabilen insana sadece saygı duyarım:)
-
[quote=TÜRKOĞLU;331177]yapar neden yapamasın.yurtdışındaki platformları incelerler yaparlar.yapılmayacak bişey değil bu.kimse kendilerine aya çıkın,amerikayı yeniden keşfedin demiyor.
hem otomatik al-sat hemde dediğin gibi sinyalin cebe msj olarak iletilmesi yapılsa çok hoş olur.cep işini yapmayabilirler ama otomatik al-sat mecburen yapılacaktır.24 saat açık piyasada bu olmak zorunda.[/quote]
bu forumları matriks deki AR GE elemanlarıda okuyor zatren hisse neti burayı ve bunun gibi forumları aklınıza ne geliyorsa geliştirme açısından dertlerinizi yazın arkadaşlar. :cool:
-
[quote=TÜRKOĞLU;331177]otomatik al-sat mecburen yapılacaktır.24 saat açık piyasada bu olmak zorunda.[/quote]
Patron şunu da düşünmek lazım ki burası Türkiye... Diyelim otomatik sistemin sen uyurken 20 kontrat short'ladı gece 02:00'da... Sonra ADSL gitti veya elektrik gitti... Ondan sonra 03:00'de Japonya'da bir açıklama, sonra ralli... Sen uyanırsın sabah direkt margin call... Otomatik sistem işi yaş.. Eskiden ben de istiyordum ama şimdi olsa da kullanmam diye düşünüyorum...
-
Xu100 haftalık grafik
ALTTAKİ TREND İNDİKATÖRÜ UZUN SÜREDİR İLK DEFA DELİNİYOR BU AKŞAM DA 78 ALTI KAPANIRSA İŞLER KIZIŞIR
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/4/1469.jpg[/img][/url]
-
[QUOTE=enorton;331184]Yoksa bence bu işin en önemli boyutu psikoloji... 1000 tane sistemci bugün işlem yapmaya başlasa, bir haftada yarısı sistemi bırakır. Diğer yarısının da büyük çoğunluğu sinyalleri es geçer ya da kaçırır... Bu böyle olduğu için bizim piyasada para kazanılır, yoksa bulduğunuz sistem formulünün mükemmel olduğu için değil...[/QUOTE]
Otomatik trading devreye girdiğindede yine uygulamadan vazgecek olanlar olacak sistem disi kapatanlar poz acanlar vs , ve yine psikoloji o zamanda sistem dısına bir sekilde cıkaracaktir en azindan katilimcilarin yarısına yakınını.
Otomatik trading var diye kac kişi mudahale etmeden durabilicekki.