Forumun anketi , merkez bankasininda ekonomi kanallarininda anketlerinden cok daha isabetli daha tutarli
Teprikler Patronlar.brv
Printable View
Forumun anketi , merkez bankasininda ekonomi kanallarininda anketlerinden cok daha isabetli daha tutarli
Teprikler Patronlar.brv
günaydın millet,
pala bu hayvan hayvan :::
10 dk da 1.000 puan gömülür mü lan insafsız.bunun LONG ta kalanı var acaba SHORT yapsam mı diye düşüneni var.var oğlu var...
zbratman effect :::::::::
[QUOTE=TÜRKOĞLU;331108]günaydın millet,
pala bu hayvan hayvan :::
10 dk da 1.000 puan gömülür mü lan insafsız.bunun LONG ta kalanı var acaba SHORT yapsam mı diye düşüneni var.var oğlu var...
zbratman effect :::::::::[/QUOTE]
Pala bugun insaf sahibiydi
Dün short trenine binemeyenler icin acilişta son bir firsat verdi
Kalkan short trene son cagriyi yapti...
Noolliyiz ? Dalıra niye bu kadar yüklendiler sabah sabah? 1.6034TL(+%0.50)
Piyasada abarti hareketler güzeldir, extra bonus olur
Tabi trend yonunde :)
[quote=Kanaatkar;331107]Forumun anketi , merkez bankasininda ekonomi kanallarininda anketlerinden cok daha isabetli daha tutarli
Teprikler Patronlar.brv[/quote]
aaa ben anket i unuttum :..:
zurnanın zırt dediği yerdeyiz,
aşağıda 76bin bizi bekler
hacı gaga, gel sana 5 tane çokonat alayım, lütfen gel
pala bugün aklımdan geçeni yaparsan, günlük bazda puan rekoru kırarım....lelele.lelele
[QUOTE=padişah;331116]hacı gaga, gel sana 5 tane çokonat alayım, lütfen gel[/QUOTE]
İstemezuk
zahmet edip gelmesin ben ona 10 tane cokonat yollarim
[QUOTE=unlimitted;331117]pala bugün aklımdan geçeni yaparsan, günlük bazda puan rekoru kırarım....lelele.lelele[/QUOTE]
Overoll eğrinin yepyeni zirveler yeni en yüksekler yaptiği bir gün olsun
[quote=Kanaatkar;331119]Overoll eğrinin yepyeni zirveler yeni en yüksekler yaptiği bir gün olsun[/quote]
inşallah daha çoğu senin olsun kanaatkar hocam güzel dileklerin için teşekkür ederim...:)