emekdar abi çökertme haberleri yapma üwww flatiz şurda :D üwwww 27 ağustosta 83 felan olacaz daha ühühühühüühühü olmayacazmı yoksa üwwww :(
Printable View
emekdar abi çökertme haberleri yapma üwww flatiz şurda :D üwwww 27 ağustosta 83 felan olacaz daha ühühühühüühühü olmayacazmı yoksa üwwww :(
[quote=seagate;273093]emekdar abi çökertme haberleri yapma üwww flatiz şurda :D üwwww 27 ağustosta 83 felan olacaz daha ühühühühüühühü olmayacazmı yoksa üwwww :([/quote]
Yaş kararları alınırsa , [U]83 biraz yaş[/U] demiş sanki?? Dememiş mi yoksa???:::::::::
[quote=excali;273096]Yaş kararları alınırsa , [U]83 biraz yaş[/U] demiş sanki?? Dememiş mi yoksa???:::::::::[/quote]
patron yaş olayı bi kaç gün sürüyodu galiba ben anlamam üwwwww :D
şşahan abimiz ufuğa doğru ne bakıyor üwwww yaş demişken saygılar abimize üwwwww
[quote=seagate;273097]patron yaş olayı bi kaç gün sürüyodu galiba ben anlamam üwwwww :D
[B]şşahan abimiz ufuğa doğru ne bakıyor üwwww[/B] yaş demişken saygılar abimize üwwwww[/quote]
Ufuktaki [U]abla[/U] kim?? :p
excali tüm haberleri saatleriyle her sabah yazıyon olmadı şimdi bu soru :D
berrrrryyraakk tüzünataSh
videosu bile var :D
[quote=seagate;273099]excali tüm haberleri saatleriyle her sabah yazıyon olmadı şimdi bu soru :D
berrrrryyraakk tüzünataSh
videosu bile var :D[/quote]
Ben de günlük verileri kendime avatar yapiim bari. Yalnız , senin avatar niye hareketli değil??:::
--------------------------------------------------------------------------------
'''''''''''''''''''''''''''''''''Alayına isyan, inadına boğa piyasası rallisinde,
uzun vadeli x100 ana dalga hedefini minumum 64000 maksimum 72000 e çıkartıyorum. UZUN VADELİ.
içinde bulunduğumuz dalga hedefi 60200-62800 dür.
58700 kırılmadan short açılmaz.'''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''Durum aynı üst hedefi 60200-63600'e short açma yerini yani longcuların stoplossunu 58900' e çıkartıyorum.'''''''''''''''''''''''''''
Orta, uzun vadede olumlu görünüm devam etmekte, dalgalar açısından henüz tepelemenin yarısındayız. (47000 den başladı)
Kısa vade longcuların stoplossu 59100.
Oluşabilecek tepe ancak kısa vadeli bir tepe olabilir. Orta uzun vadede yükselişler devam edecektir.
Jelibon.
[quote=emekdar;273092][sıze=7][COLOR=red][B]"iran'la ilgili saldırı planımız var"[/B][/COLOR][/sıze]
[B]abd genelkurmay başkanı mullen, abd'nin iran'a karşı bir saldırı planı bulunduğunu, söyledi.[/B] [rıght][FONT=arial][sıze=2][COLOR=#999999]haber yayın tarihi: 01.08.2010 17:04[/COLOR][/sıze][/FONT][/rıght]
[URL="http://www.sondakika.com/resimli_haber.asp?haber_id=2174253"][ımg]http://resimler.haberler.com/haber/253/iran-la-ilgili-saldiri-planimiz-var-2174253_1944_o.jpg[/ımg][/URL]
abd genelkurmay başkanı oramiral michael mullen, abd'nin iran'a karşı bir saldırı planı bulunduğunu, ancak saldırının pek iyi bir fikir olmadığını düşündüğünü söyledi.
Nbc televizyonunun "meet the press" programında konuşan mullen, askeri bir müdahalenin ihtiyaç durumunda bir seçenek olarak masada durduğunu ifade etti.
Bu aşamaya gelinmesi halinde ordunun elinde bir planın bulunduğunu belirten mullen, ayrıntı vermekten kaçındı.
[URL]http://www.sondakika.com/haber-iran-la-ilgili-saldiri-planimiz-var-2174253/[/URL][/quote]
[SIZE=4][COLOR=red][B]-abd genelkurmay baskanı`na ıran`dan yanıt:[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=red]``saldırıya yanıtımız sert olur``[/COLOR][/SIZE][/B]
tahran (a.a) - 01.08.2010 - ıran, abd genelkurmay baskanı`nın ``ıran`a
saldırıya ılıskın bır plana sahıbız`` seklındekı ıfadelerını yanıtlayarak,
``yanıtımız sert olur`` uyarısında bulundu.
ırna ajansının haberıne gore ıran devrım muhafızları komutan yardımcısı
yadollah javanı, ``amerıkalıların kucuk bır hatası, basra korfezı`nın guvenlıgını
zora sokar`` dedı.
Javanı, ``basra korfezı stratejık bır bolge. Bu bolgenın guvenlıgı
tehlıkeye sokulursa, onlar da kaybeder, ayrıca yanıtımız da sert olur`` dıye
konustu.
Abd genelkurmay baskanı oramıral mıchael mullen, abd`nın ıran`a karsı bır
saldırı planı bulundugunu, ancak saldırının pek ıyı bır fıkır olmadıgını
dusundugunu soylemıstı.
(ap-rem-sa)
23:35 01/08/10
--aa--|
sayın emkdar sonunda abd yi irana zorla sokacaksınız:D:D:D
[quote=hakansahin;273121]sayın emkdar sonunda abd yi irana zorla sokacaksınız:D:D:D[/quote]
Allah korusun !....hiç öyle bir niyetim yok...
Daha önce biz kendi gözümüzdeki merteğe bakalım demiştim....üüü
[quote=EMEKDAR;273122]Allah korusun !....hiç öyle bir niyetim yok...
Daha önce biz kendi gözümüzdeki merteğe bakalım demiştim....üüü[/quote]
şaka yaptım:..:
evet allah korusun.sonuçları çok kötü olur bizim açımızdan...
allah yazdıysa bozsun....
parite ve fıçır güzel....
çekikler bir numara yapmassa sabah güzel olacak..
sabah ola hayrola.
tüm dostlara allah rahatlık versin.