-
HAKİKAT NEREDE?
Gafil, hangi üç asır, hangi on asır
Tuna ezelden Türk diyarıdır.
Bilinen tarihler söylememiş bunu
Kalkıyor örtüler, örtülen doğacak,
Dinleyin sesini doğan tarihin,
Aydınlıkta karaltı, karaltıda şafak
Yalan tarihi gömüp, doğru tarihe gidin.
Asya'nın ortasında Oğuz oğulları,
Avrupa'nın Alplerinde Oğuz torunları
Doğudan çıkan biz
Nerde olsa, ne olsa kendimizi biliriz
Türk sadece bir milletin adı değil,
Türk bütün adamların birliğidir.
Ey birbirine diş bileyen yığınlar,
Ey yığın yığın insan gafletleri
Yırtılsın gözlerdeki gafletten perde,
Hakikat nerede?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
[QUOTE=kayahan;272908]CANIN SAG OLSUN.
BU İŞİN DOGASINDA VAR.
BOLİNGER BANDINA ALDANMA
BU ALEMDE[U].dng.dng[/U]SCHALPİNG LE PARA KAZANMAYA BAK[/QUOTE]
Evet bu kadar bu işten anlamıyorsan scalping 3-5 pip senin için en iyi yol, doğruyu bulmuşsun.
-
[QUOTE=GATE;273002][U][COLOR=#22229c][URL]http://www.borsagundem.com/haber/oku/kulis/27400/spknin_karari_bayram_etkisi_yapti[/URL][/COLOR][/U][URL="http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=320225&Categoryid=2"][/URL]
A.K. yı fazla yasaklı tutamazlardı....[/QUOTE]
Kolay değildi elbet, yanlış işler bu işler, tam şaibe oldu bu olay, yazıklar olsun.
-
Can dost Annesine ''beni buraya niye getirdiniz ne güzel yatıyordum evde'' diye çıkıştığı an ve yoğun bakım doktoru ''alın götürün bunu burdan eve, tedaviyi kabul etmiyor'' deyince kendi kendime tamam dedim kalpte beyinde hasar yok, herşey normal kurtuldu, Asi Ruh geri döndü. Öylede oldu zaten verilmiş sadaka varmış. Allah bağışladı kardeşimizi bize. Bu vesileyle geçmiş olsun diyen dostlara teşşekür. Döndüm eve ederiz analiz bugün yarın.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;273024]Kolay değildi elbet, yanlış işler bu işler, tam şaibe oldu bu olay, yazıklar olsun.[/quote]
aynen katılıyorum sayın jelibon...
5 yıl ceza ver.sonra kaldır.kim bunlara dur diyecek...
-
[quote=jelibon;273025]Can dost Annesine ''beni buraya niye getirdiniz ne güzel yatıyordum evde'' diye çıkıştığı an ve yoğun bakım doktoru ''alın götürün bunu burdan eve, tedaviyi kabul etmiyor'' deyince kendi kendime tamam dedim kalpte beyinde hasar yok, herşey normal kurtuldu. Öylede oldu zaten verilmiş sadaka varmış. Allah bağışladı kardeşimizi bize. Bu vesileyle geçmiş olsun diyen dostlara teşşekür. Döndüm eve ederiz analiz bugün yarın.
Jelibon.[/quote]
çok geçmiş olsun sayın jelibon..
yeni duydum..
kusura bakmaüüü
-
Şimcik en önemli olay zamansa bence, zamandan başlayalım yine.
Her haftaya önemli demekten bıktım ama işin doğası bu maalesef her hafta görüldüğü gibi önemli oluyor. Bunu yazdım sebebi çünkü bu hafta yine önemli.
Son süreci 3 e böldük gizliden.
1-17 Temmuz arası.
17-29 Temmuz arası.
29Tem.- 2 Eylül arası.
İlk süreç aşağıdan yukarıya dönüş ve hep yükseliş oldu.
İkinci süreç bu yükselişe yükselen dip yaptırdı ve yine bu sürecin yeni bir tepesini yaptırdı.
Üçüncü süreçde 1 trade günü geçti daha.
Tarihler açısından aslında basit bir durumdayız çünkü bu hafta geçen haftayı geçersek yükselişler araya bilinmedik bir tarih alınmadıkça 2 Eylüle devam eder.
Geçen hafta tepeleme haftası olarak kalırsa ise 2 Eylüle düşeriz.
Şimdi piyasa henüz netlik kazanmadı (daha doğrusu teşhisi koymuş değilim) sebebi tepe beklediğim tarihlerde ancak gelen satış ve kapanış tepeden henüz çok uzakta değil. Bize kararsızlığı veriyorki fikir sahibi olmayalım zaten amaç bu.
Yukarıda yazan ikisinden biri olacak önemli olan burada hangisinin olacağını bir an evvel bizim anlayabilmemiz, 2-3 güne anlarız diye düşünüyorum. Bu hafta bunu anlama haftası.
Jelibon.
-
Sn. Jelibon, geçmiş olsun, sağlık dolu ve huzurlu günler dilerim.
-
[quote=jelibon;273025]Can dost Annesine ''beni buraya niye getirdiniz ne güzel yatıyordum evde'' diye çıkıştığı an ve yoğun bakım doktoru ''alın götürün bunu burdan eve, tedaviyi kabul etmiyor'' deyince kendi kendime tamam dedim kalpte beyinde hasar yok, herşey normal kurtuldu, Asi Ruh geri döndü. Öylede oldu zaten verilmiş sadaka varmış. Allah bağışladı kardeşimizi bize. Bu vesileyle geçmiş olsun diyen dostlara teşşekür. Döndüm eve ederiz analiz bugün yarın.
Jelibon.[/quote]
Allah geçmiş etsin,sevindim..
-
[quote=jelibon;273025]Can dost Annesine ''beni buraya niye getirdiniz ne güzel yatıyordum evde'' diye çıkıştığı an ve yoğun bakım doktoru ''alın götürün bunu burdan eve, tedaviyi kabul etmiyor'' deyince kendi kendime tamam dedim kalpte beyinde hasar yok, herşey normal kurtuldu, Asi Ruh geri döndü. Öylede oldu zaten verilmiş sadaka varmış. Allah bağışladı kardeşimizi bize. Bu vesileyle geçmiş olsun diyen dostlara teşşekür. Döndüm eve ederiz analiz bugün yarın.
Jelibon.[/quote]
geçmiş olsun sevgili jelibon
-
gecmiş olsun syn jelıbon...allah kotu gun göstermesın
-
1102
1115
1113
1106
1101
1101
Son 6 kapanış, sert hareket yakın, dikkat.
Jelibon.