-
[quote=ATHLON;355041]ayrıca bu soruda şifre var..ben aanamam..itiraz edecem,dooru danıştaya...:))[/quote]
haci lonkları arttırıyom vallah.. 2/5 oldum....sistem al vermiş..sonra feci çalkalanma olmuş..volatilite tap çekmiş ve dip yenilenmemiş..ralieynseynç diyorum amma her an satabilrim... amma ranarsa iyi olur..Astatin lonk yapmaz yaparsa da gazanamaz şeklindeki asılsız soykırım iddialarına bir yanıt olurdu...hatta bir yanıt daha:D
-
yyld..sistem 81100 den al da..
alayına long..
sistem bana 2 mayıstan beri 1.000 ouan taktı...
-
valla 3 sayfa önce astetomun sorduu soruya cevap verildi mi bilmiyom ben de bi cevap verem.
ışık hızı eşiğini aşan herşey enerjiye dönüşeceği için yemişim bilardo masasını ortada top mop kalmaz :::
-
[quote=Astatin;355044]senin aklın nerde lem:::::::::düşünsel derinlik polemiğine ise hiç girmiyorum:o[/quote]
Kafamı görmüyon mu?:::
-
Yahu bu pala ben ne poz alsam kazandırmıyor
Şüpheleniyorum
Acaba diyorum palada [B]talmud üzerine yemin eden Türklerdenmi[/B]?
-
[quote=unlimitted;355047]valla 3 sayfa önce astetomun sorduu soruya cevap verildi mi bilmiyom ben de bi cevap verem.
ışık hızı eşiğini aşan herşey enerjiye dönüşeceği için yemişim bilardo masasını ortada top mop kalmaz :::[/quote]
1- O soruyu ben değil aftlopatro sordu:..:
2- Senin verdiğin yanıtı da aslında sen değil Astetom verdi..:..::..:
bakınız önceki mesajlar..tatil sana yaramamış:D
-
350 den vurmaa ben basladım kapanıs babında..helecan yok..:))
-
[quote=ATHLON;355053]350 den vurmaa ben basladım kapanıs babında..helecan yok..:))[/quote]
bollingere takıldı..üühühühh
-
Şu bilardo sorusuna topa bişey olmayacağını farzederek ve iyi bir bilardocu olarak farklı boyuttan cevap veriyim, top masada ilk banta değdikten sonra dışarı fırlar... aynı noktayı bırak masanın yanından bile zor geçer...
-
aftlo 5 dakika içinde lonka geri döner gibi geliyor bana
-
[quote=perfectt;355059]Şu bilardo sorusuna topa bişey olmayacağını farzederek ve iyi bir bilardocu olarak farklı boyuttan cevap veriyim, top masada ilk banta değdikten sonra dışarı fırlar... aynı noktayı bırak masanın yanından bile zor geçer...[/quote]
çok derinden tepriklerimi sunuyorum..Mühendis tarzı pratik yanıt..teprik ederim....
(Bir tematik mezunu geldi dedi ki abi bilmem nerde nerde bir hesap hatası yapmış mekanik mühendisi arkadaş, hatayı buldum dedi...he dedim eskiden %1 hata çıkıyodu sen bulunca ne oldu sonuç...hala %1 dedi.. o zaman ..ir git adam gibi bir şeyler bul dedim...gibibir şey)
-
[quote=Astatin;355060]aftlo 5 dakika içinde lonka geri döner gibi geliyor bana[/quote]
dar bant yuksek volatılıte...
sıhırbazın yaptıı en iyi şey ,asıl işini yaparken izleyicinin dikkatini başka yöne çekmektir..:)