[URL="http://www.ressim.net/out.php/i561782_15.png"][IMG]http://www.ressim.net/out.php/i561782_15.png[/IMG][/URL]
Printable View
[URL="http://www.ressim.net/out.php/i561782_15.png"][IMG]http://www.ressim.net/out.php/i561782_15.png[/IMG][/URL]
[quote=indregandi;207701]Konuyu Toplam 165 Üye okuyor. (65 Kayıtlı üye ve 100 Misafir) [SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kayahan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]boz ayı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]İmales[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]EMEKDAR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kiwi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]milaslı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ayyu12[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sinatra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]flexy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yusuf_alp[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mukora[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]forsen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sekube[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]seçilmiş böcük[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tutku[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aliveli[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsa8447[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Toledo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bugar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]perfectt[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]al bundy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sadberk22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]apash[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]nikimyokbenimamca[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]citiwan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]emre4448[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kimseo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ERK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]lwarrior[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TyranT[/SIZE]
niyeki acaba,....[/quote]
[I]birazdan yukarıda 5 adet direnç....[/I]
[I]aşağıda 5 adet destek yazacak üstad bekliyorlar...[/I]
[I]reçetelerini alıp gideceklermiş...........[/I]
[I]ha ha haaa.........[/I]
[I].lelele[/I]
bekleyen ..yazan tüm forumdaşlara sevgiler benden..........
iyi geceler........yarın yeni bir gün...inşallah bereketli olur hepinize......
[quote=boz ayı;207705][I]birazdan yukarıda 5 adet direnç....[/I]
[I]reçetelerini alıp gideceklermiş...........[/I]
[I]ha ha haaa..........dng[/I]
[I].lelele[/I][/quote]
[I]yarın 63 üstünden basarım zevişme için, yere sçmiyorum, öle gelişgüzel yazıyorum rakamları, olgunlaşanları realize ediyorum sonrasında, yani hep py de malım var şort veya long olarak, genelde bu yöntem long daiyi işliyor, şort için tek kalem daha iyi, çünkü longda ağa bir torba bağlıyor, yeniyor, ikinci torba, kırkbayır, conkbayırı derken rahat rahat trade olanağı var, şort yıldırım çarpmış gibi, birden, bu yöntemde onun için uygun deyil boz ayım,[/I]
[quote=boz ayı;207705][I]birazdan yukarıda 5 adet direnç....[/I]
[I]reçetelerini alıp gideceklermiş............lelele[/I]
[I]ha ha haaa.........[/I]
[/quote]
[I]bu 62500 varya boz ayım, düşüş öncesi yani 59625 öncesi güzel çalıştı, dirençlerde değişme yok,sabahkilerde, zaten 60 da sildim defterden artık,[/I]
[I]120 ve günlük,[/I]
[quote=indregandi;207708][I]bu [B]62500 varya[/B] boz ayım, düşüş öncesi yani 59625 öncesi güzel çalıştı, dirençlerde değişme yok,sabahkilerde, zaten 60 da sildim defterden artık,[/I]
[I]120 ve günlük,[/I][/quote]
Gelirken ayulara çin işkencesi oldu orası,şimdi ökkizlere şenlikmi olcek...üüü
[quote=unlimitted;207677][B]sen rüyama laf etmemiştin. o yüzden sayılmaz kiiiii sayılmaz kiiiiiiiii![/B] :D
apla, ya global pala daha salak, ya da hacim büyüdükçe işi zorlaşıyo.
çünkü feci dövüyorum deplasmanda. :..:
yalnız cuma günkü gümüş short pozisyonundan sonra düşmesine rağmen şımardım, kapanmadım. pazar gecesi açılışı ile margin call yiyerek kapandı poz.
global pala'nın marginleri sermayenin %92'sine yakın noktada geliyor apla.
anlayacağın, içerdeki para gümledi komple. 1 tek hata ile.
kısaca, global pela ile dans ederken, ayağına basmayacaksın. feci cırlıyor. :D
emekTar abey, sana kızar mıyım. takılıyorum yaw...üüü
pozda olmayıp pozisyon ahkamı kesenlerden hoşlanmam. (analistlerin yaptığı budur bana göre)
kendimi bu duruma düşürecek yorumlardan da özellikle kaçınırım.
ama VOB'u daha yeni bıraktım biliyosun. kendimi hala sizden hissediyorum. o yüzden yapmıştım o yorumu. istemiyosanız yapmam üwwwwüüüüüü[/quote]
Benim suçum neydi lem, attın kafama koca taşı? ühhhhüüüü
[quote=indregandi;207701]Konuyu Toplam 165 Üye okuyor. (65 Kayıtlı üye ve 100 Misafir) [SIZE=2]indregandi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]artanis[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kayahan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]boz ayı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]İmales[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Strategist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]EMEKDAR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2][B]kiwi[/B][/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]milaslı[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Javacheff![/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ayyu12[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sinatra[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]delix[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]flexy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tırtıl[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]yusuf_alp[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mukora[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]forsen[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elstock[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Sekube[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mur@t[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]seçilmiş böcük[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tutku[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]BORSACIOZGUR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]YAVUZHAN[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]daylight[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aliveli[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsa8447[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]SaNCaKTaR[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Toledo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bugar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]perfectt[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]al bundy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]sadberk22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]apash[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]nikimyokbenimamca[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abdullah yıldız[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]raymonda[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]eksper[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]citiwan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]emre4448[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kimseo[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]borsacim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]maşuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ERK[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]lwarrior[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Adrianinho[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]TyranT[/SIZE]
niyeki acaba,....[/quote]
bir şeyler öğrenmek için üstadlar.kendi adıma şunu soyleyebilirim;bu vob u sizleri izleyerek birşeyler öğrenmek, her düşünce ,her yorumunuz dan bilgi almak istiyorum.çok değerli bilgiler veriyorsunuz teşekkürler ustadlar
[quote=EMEKDAR;207709]Gelirken ayulara çin işkencesi oldu orası,şimdi ökkizlere şenlikmi olcek...üüü[/quote]
önemli yere ama bugündü, nostalji yaptı ağa, kesilen boğaların arkasından ağladı bir müddet, zaten dovun bu neticesine +gap olur, şimdiki yere 63000, 325,400 üç tene arka arkaya, üçüde ayrı cinsten ihtiyar,:eek:...
[quote=kiwi;207711]bir şeyler öğrenmek için üstadlar.kendi adıma şunu soyleyebilirim;bu vob u sizleri izleyerek birşeyler öğrenmek, her düşünce ,her yorumunuz dan bilgi almak istiyorum.çok değerli bilgiler veriyorsunuz teşekkürler ustadlar[/quote]
üsttalık teveccüh, aklımıza geleni yazıyoruz, sesli düşünüyoruz sadece böyle bir iddiamızda yok, katılımcı bekliyoruz, :::
ne cevherler vardır allah bilir,....:confused:
[quote=boz ayı;207698]26 yıl dostum boru değill.......
üstad kelimesini artık sevmiyorum...dünkü bebelerede üstad diyorlar artık..
vakıf hanlıyım..ve bununla övünürüm..mülkiyeli olmaktan ve 68 kuşağı
olmaktan şeref duyarım...abd..de yatırım bankasında 1.5 yıl çalıştım.
bununla gurur duymam.......
:)[/quote]
üstatlık, bilginin yanında alçakgönüllülük gerektirir.
bu yüzden soğuttular insanları bu kelimeden.
[quote=excali;207710]Benim suçum neydi lem, attın kafama koca taşı? ühhhhüüüü[/quote]
ohoooo siz şaka yapçeniz de biz yapmiycez mi lem. oooldu, görrsem sölerim .dng
[quote=indregandi;207713]üsttalık teveccüh, aklımıza geleni yazıyoruz, sesli düşünüyoruz sadece böyle bir iddiamızda yok, katılımcı bekliyoruz, :::
ne cevherler vardır allah bilir,....:confused:[/quote]
Alıntı:
[B]sadberk22[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=207242#post207242"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][B]boz ayı[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=207236#post207236"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]61.400...longggggg...............[/I]
[I]hayırdır bozum +2,5 açtı zaten:::daha ileri ne bekliyon.dng emefe felanmı deycek yohusam birileri gene:confused::D[/I][/I]
bozayı;
[I]tebrikler........[/I]
[I]nokta atışı....uzlaşma 62.475.....% 2.51......[/I]
[I]voborsa farkı....[/I]
+.+.
yarın sabah gene kapanış rakamını yazacam::: ama teknik taktik yok .dngbozayı 61400den long dediğinde matrikste açtığımda rakam 2,50ydi ama sonra baktım meğer o sıra daha 1.40lardaymış.brv ya matriks kapanış rakamını veriyo sabahtan yada benimki hissi kablel vuku olmuş.lelelebakalım sabah matriks gene kapanış rakamını vercekmi:..:
[quote=unlimitted;207714]üstatlık, bilginin yanında alçakgönüllülük gerektirir.
bu yüzden soğuttular insanları bu kelimeden.
ohoooo siz şaka yapçeniz de biz yapmiycez mi lem. oooldu, görrsem sölerim .dng[/quote]
Yap tabe lem. :rolleyes:Ona bi şey demiyom da, kapanışı bilemedin diye seni suçlamadım ki. O nerden çıktı? :confused:
[quote=indregandi;207368]şartlanmak iyi olmaz, yataydayız ve trade yaşanacak, buna şartlanırsak iyi olur, olay şudur,.....
aşırı satış bölgesinin 59625 ile çizgisinden döndük, bu günise günlükte geçici al sinyali çıktı ve 120 liğe kadar olan zaman dilimleri pazarlarını oluşturarak trade uygun hale geldiler, şimdi sıama günlükle yapılıyor, geçici sinyalden bnu anlıyoruz, öyleyse aşırı satış bölgesindenden geçici sinyal vererek kurtulmaya çalışan bir py ile, hassas bir konjoktürün yarattığı bir gerilim var, günlükten satış yiyene kadar aşağıdan alıp yukarıdan satmak mantıklı geliyor bana, aralığımız 59625-62100 de,(şu an için) günlük direnç 63000 de, yani 59625-63000,.......3400 puvan, ........
bu gün en fazla olacak, aynı bar üzerinde gidip gelmek şeklinde olur, yarın ise daha yüksek fiyatlardan aşağı basabilirler, strateji şu olmalı 1000 puvana yakın düşüşlerde aşağıdan long olmak, şu anki bu orta fiyatlardan 1000 puvana yakın çıkışlarda şort olabilmek, ama lon yönü unutmayarak, önce longu deneyeceğiz, sınıyacaz, olmassa şort kararı vereceğiz, şimdi geçici sinyalle ilk sınama başladı, herkese başarılar,.....[/quote]
[quote=indregandi;207636]5 dakkalıkta 400 savundular, 375 kapadı, sabahki öngörümüz gerçekleşti, paunda rağmen cesur bir ağa vardı, demekki ağa paundu biliyordu, bundan sonraki stratejimiz, lönk yönümüzü kaybetmeden günlükte baskı alana kadar ucuza alıp pahalıya satmak, marjlar uzun olmalı 1000 puvan civarı taki baskı gelene kadar, şimdi kapıyı açtı içieri girin lütfen dedi, biz de aralıktan bakıyoruz ölece, içerde beşir mi var meraklıyız tabi,........ama kapı açıldı şimdi sırayla girecez, taki kapanana kadar, işte bu baskı oluyo, buradan söylecez, diyecez ki bu baskı ona göre,.......tradeyi unutmayacaz, şu anada lönk deniyoruz sadece lönk deniyoruz, lönk deyiliz yani, trade bu yüzden, niyet ölçer 63425 te herkese başarılar,
iyi akşamlar........[/quote]
böyle başlamışız, böyle bitirmişiz,.....
ağa satarken sandık bölgesi dışından alırım, ağa alırken sandık bölgesi dışından satarım, taki al sinyali oturana kadar, şimdilik sinyal geçici, içi dolu deyil, öyleyse sandık bölgesi dışında kalan 63325 ve üstünden cört, 61500 ve altından trade amaçlı long açılabilir, pozda olanlar -gap veya +gap alıp ters dönebilir, 63325 ve 61500 arasında ağayla düşüp kalkılır, .....
59625-66800 bölgesindeyiz, aralarda, 63325, 61500 var, alış kapısı aralandı bizde kapı aralığından içeriyi görmeye çalışıyoruz, içeri girdiğimizde günlük pazar başlayacak, ........
kendimi hic olmadigim kadar ayu hissediyorum.
ayu olan kazansin:..:
[quote=nunu;207719]ayu olan kazansin:..:[/quote]
Petrolün kafasına , sen mi vurdun apla??.boks.
[quote=nunu;207646]gun, yarin, ayularin gunu. soke olacaksiniz.:::[/quote]
Yarın bilemedin Çarşamba ayılar çıktı çıktı yoksa bir ay ayılardan sadece post çıkar. :..:
Allah yarin ayu olmayan tum cok hucrelilerin yardimcisi olsun:..:
[quote=nunu;207722]Allah yarin ayu olmayan tum cok hucrelilerin yardimcisi olsun:..:[/quote]
Abla,
Senden korktum.Diline düşmemek lazım:..:
la havle vela guvvet
ayıdan post vob'dan dost olmaz!
(uysada yazdım uymasada)
yo yo lo de
[quote=fXci;207725]yo yo lo de[/quote]
aynen .brv her taraf boğacık dolu [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[SIZE=5][COLOR=red][B]TSK'DAN AÇIKLAMA[/B][/COLOR][/SIZE]
3 şok!
01.03.2010 21:01
[URL]http://www.haberturk.com/haber.asp?id=210089&cat=110&dt=2010/03/01[/URL]
yunanistan'dan sonra sıra ingiltere'deymiş...
ingiltere'de yunanistan gibi bir çıkmazın içindeymiş.ve bu durum ingiltereyi çok ciddi bir şekilde vurabilir deniliyor.pounda da %20/30 geri çekilme bekleniyormuş v.s. v.s.
.....“The U.K. is in a similar predicament. It could be hit very hard.”.......
[URL]http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601109&sid=aJhONJ3Sdkqw&pos=12[/URL]
[B]-medvedev parıs`te[/B]
[B]-rusya, ıran`a yonelık yenı yaptırımları[/B]
[B]ele almaya hazır[/B]
[B]-abd ıle nukleer sılahların azaltılmasıyla ılgılı[/B]
[B]yenı anlasmaya kısa surede varacagımızı umuyorum[/B]
parıs (a.a) - 01.03.2010 - rusya devlet baskanı dımıtrıy medvedev,
moskova`nın, nukleer programı nedenıyle ıran`a karsı yenı yaptırımları ele almaya
hazır oldugunu bıldırdı.
Medvedev, fransa`ya resmı zıyaretının basında parıs`te gazetecılere
yaptıgı acıklamada, ıstenenın yaptırımlardan kacınmak oldugunu oldugunu
belırterek, [B]olası bır yaptırımın da ıran halkına zarar vermemesı gerektıgını [/B]
[B]soyledı.[/B]
dıplomatık cabaların, nukleer programıyla ılgılı tahran`ı, uluslararası
taleplere uymaya saglayamaması durumunda rusya`nın kuvvetlı yaptırımları ele
alacagını ıfade eden medvedev, [B][COLOR=red]yaptırımların onlenmesını umut ettıgını ve sıvıl [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]halkı hedef almaması gerektıgını bıldırdı.[/COLOR][/B]
[B]fransa`nın da aralarında bulundugu batılı ulkeler, nukleer programıyla bm [/B]
[B]kararlarına meydan okudugu gerekcesıyle ıran`a yaptırımların agırlastırılmasını [/B]
[B]ıstıyor.[/B]
ıran`ın uranyumu yerlı ımkanlarla yuzde 20 zengınlestırmeye baslamasının
ardından abd, tahran`a karsı yenı yaptırım kararları alınması ıcın muttefık
yonetımlerle gorusmelere baslamıstı.
Bm guvenlık konseyı`nde ıran aleyhınde uc yaptırım kararı alınmasına
ragmen tahran yonetımı, nukleer sılahların yayılmasının onlenmesı anlasması (npt)
cercevesınde ve uluslararası atom enerjısı kurumunun (uaek) denetımınde nukleer
enerjı faalıyetlerını surdurecegını belırtıyor.
ıran, nukleer programının barıscıl ve elektrık elde etme amacında
oldugunu kaydedıyor.
-yenı start anlasması-
medvedev, ayrıca, rusya ıle abd arasında, nukleer sılahların
azaltılmasını ongoren ve suresı aralık ayında sona eren start anlasmasının yerıne
kısa surede yenı bır anlasmaya varılacagını umıt ettıgını bıldırdı.
Abd ıle gorusmelerın son asamasına ulastıklarını ıfade eden medvedev,
gorusmelerın cok yakın zamanda bıtecegını umuyorum dedı.
(ap-reu-zer-ber)
22:25 01/03/10
--aa--|
[QUOTE=kayahan;207697]vob diye vadeli piyasa[U][/U][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][/SIZE][/FONT]![FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][B]var mı?[/B][/SIZE][/FONT]
vadeli piyasa dedigin 24 saat açık olur..
piyasanın kralı forex dir. .dng.dng.dng[/QUOTE]
sen halen buralarda millete laf mı yetiştiriyorsun......unuttun sanırım yaklaşık 40 bin puanlık bir çıkışı.....çöküş diye diye milletin aklına girdiğini....
1 değil 2 değil 3 değil...ulan en son 40 bin puan yedirdin millete...halen yazıyorsun buralarda....helal olsun.....
ama sana değil sana burada halen yazma imkanını sağlayanlara kızmak lazım....
Almancan umarım gelişmiştir bu arada....tek bildiğin dil olunca insanlarla ilişkin zor olsa gerek....
açıkça yazıyorum....şerefsiz olan,yalancı olan,hikaye anlatan herkese,herkes hakkında çekinmeden yazacağım....
yasaklanmak gerekiyorsa onuda yaşarız....ama demokratik olarak yasak olacağını sanmıyorum....anca illegal olursa olur....
bir zamanlar efendice yazdığım halde....hiç bir şekilde yazımda bir hakaret yada vs. olmadığı halde zamanında milletin anasına avradına küfür eden,küfürbaz yalaka GÖKHAN yüzünden ceza almıştım......ceza verenlere teşekkürlerimi ilettim....
hani gökhan nerde..........ceza veren mod ler......hepiniz hikayesiniz.....
kalıcılar,kalanlar,kalmak isteyenler,kısaca kal olanlar zamanla belli olur......zamanından önce bunu bilenler yada ayırt edebilenler hep burda olur......
[QUOTE=aslan;207721]Yarın bilemedin Çarşamba ayılar çıktı çıktı yoksa bir ay ayılardan sadece post çıkar. :..:[/QUOTE]
Cumaya ABDde tarımdışı istihdam verisi var. Çarşambayı cuma yapsak iyi olur. .kom
[QUOTE=mordak;207732]bir zamanlar efendice yazdığım halde....hiç bir şekilde yazımda bir hakaret yada vs. olmadığı halde zamanında milletin anasına avradına küfür eden,küfürbaz yalaka GÖKHAN yüzünden ceza almıştım......ceza verenlere teşekkürlerimi ilettim....
hani gökhan nerde..........ceza veren mod ler......hepiniz hikayesiniz.....
kalıcılar,kalanlar,kalmak isteyenler,kısaca kal olanlar zamanla belli olur......zamanından önce bunu bilenler yada ayırt edebilenler hep burda olur......[/QUOTE]
Gökhan Ankara'da askerlik yapıyor. Teskere almadan gelmez...
[QUOTE=VOBiX;207734]Gökhan Ankara'da askerlik yapıyor. Teskere almadan gelmez...[/QUOTE]
bu kadarını biliyorsan birliğinide yaz bari.....belki ziyarete gideriz....
yani dediğinden şunu anlıyorum.....teskere almadan daha küfürleri özleyeceğiz....
aldıktan sonra başlayacak macera....ne desem ki....lelele.lelele
Ekte Dow, Nasdq ve Russel (küçük firma hisseleri) endeksleri var.
Her ne kadar Dow dirence takılmış görülse de Nasdq ve Russel hisseleri coşmuş gidiyorlar. Daha önce de çok gördüm bu durumu. Bu tür durumlarda genellikle Dow da 2-3 gün içinde takibe geçiyor. Tabi piyasada garanti yoktur ama yurtdışının eski tepeleri geçme ihtimali küçük değil. Kısacılar ekstra dikkatli olmalı...
herkese günaydın ve hayırlı kazançlar..ortalık çok da güçsüz değil...ayular tikkat etsin...bozumun dün spot piyasadaki mal dağıtımıyla ilgili yazdıkları o kadar doğru ki,deyecek söz bulamıorum...
iyi bir gün olsun herkes içün...
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]02 Mart Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP PMI İnşaat Endeksi (Şub) 11:30 48,7 48,6 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U]EUR TÜFE Tahmini (y/y) (Şub) 12:00 %0,9 %1,0 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR ÜFE (y/y) (Oca) 12:00 -%1,1 -%2,9 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD Fed-Kocherlakota'nın Minneapolis Sempozyumundaki Konuşması 20:00 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD API ABD Ham Petrol Stokları (26 Şub) 23:30 -3137K Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TÜİK 2009 dönemi İşgücü istatistikleri (10:00) [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine TL cinsi 21 ay vadeli iskontolu devlet tahvilini yeniden ihraç edecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine 5 yıl vadeli 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilini yeniden ihraç edecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
cümleten günaydın ve bol kazanclar ..
bugun herkese min 1000 puan ödevi verilmiş , ona göre , herkes ödevini yapsın.. agaya fazla geliyomuş üzerindeki yük yardım etmek lazım... :):):):)
Sn. Enorton,
uzun zamandır dikkatimi çekiyor
bugün gene aynen mevcut,
fdji nin günlük verileri çok hatalı gibi geliyor bana
örneğin dünkü kapanış
bu konulardan sorumlu forum üyemiz olduğunuz için bir dikkatinizi çekeyim dedim
kolay gelsin...
günaydın gençler...kendini genç sanan moruklar.......
günümüz bereketli olsun......
gunaydin. iyi seanslar.
Günaydın millet,kazancınız bol olsun.eşsiz yorumlarınızla bizde birşeyler nasipleniriz inşallah