-
[quote=flexy;461492]O sitelere browserdan da rahatlıkla girersin ama uygulama yükleyince tek harekette hesabına bağlanıp işlem yapabiliyosun.Browser'ı aç,şifre gir falan filanla uğraşmıyosun.Ekstra bikaç özellikte gelio.Mesela facebook'da mesaj geldiğinde titriyo kıprıyo sana haber veriyo gibi..[/quote]
java var mı?
-
[QUOTE=excali;461495]java var mı?[/QUOTE]
Flash konusunu yazarken aklımda java da vardı aslında..Açılmayan hiç bi site olmadı şu ana kadar ama direk java applet'le deniyim patron
-
[quote=flexy;461497]Flash konusunu yazarken aklımda java da vardı aslında..Açılmayan hiç bi site olmadı şu ana kadar ama direk java applet'le deniyim patron[/quote]
Tablette Matriks çalışıyor mu? Veya başka borsa takip programları?
-
[QUOTE=excali;461498]Tablette Matriks çalışıyor mu? Veya başka borsa takip programları?[/QUOTE]
matriks,foreks,metatrader var ama kendi indikatörünü yazamıyosun.Onun dışında al-sat falan yapılıyor
-
[quote=flexy;461511]matriks,foreks,metatrader var ama kendi indikatörünü yazamıyosun.Onun dışında al-sat falan yapılıyor[/quote]
PC'dekiyle aynı Matriks değil mi?
-
[QUOTE=excali;461522]PC'dekiyle aynı Matriks değil mi?[/QUOTE]
yok değil, daha çok java matriks gibi bişi düşün
-
444 flex alo topic kurtarma
-
abi bu arada HTC ONE a verdiğim paranın her kuruşu helal olsun valla..Nassı diyo ecnebiler.. gııreeyyttt divaysss... tokanmatiği, sense arayüzü, beats audio, zoe imaging, dizayn v.b. v.b. mükemmel
-
fiyat performans karşılaştırmalarında ve özellikle 16gb GM Discovery ön plana çıkıyormuş diyorlar....brv
pala DİSCO very go go...:::
[URL]http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-general-mobile-discovery-16gb-fiyati,1526238.html[/URL].lelele
-
Çevirmeli telefona geçtim
-
[quote=flexy;467930]Çevirmeli telefona geçtim[/quote]
hacı o bişi diil de, bir de en mikemmeell tv topiğimi açsak..::: deknosada lg nin curve oled tvsini gördüm de...o ne laynnn..gerçekten daha gerçek kibin...velakin 19000 tl:p
-
[QUOTE=Astatin;467931]hacı o bişi diil de, bir de en mikemmeell tv topiğimi açsak..::: deknosada lg nin curve oled tvsini gördüm de...o ne laynnn..gerçekten daha gerçek kibin...velakin 19000 tl:p[/QUOTE]
Kurbanda girelim abi bi curve oled'e :D Şaka bi yana adamlar kumandasına bile kafa patlatmışlar enfes bi cihaz