-
toparlayacak olursak geçen hafta oluşan teyidli ayı kelebeğinden sonra piyasada düşüşü durdurabilecek bir gelişme yaşanmadı şimdiye dek...
en iyi olasılık olarak 78.625 altında düşüşün bitme ihtimalinden söz etmiştik bugün erken saatlerde... fakat üstte verdiğim yeni ayı paterni bu ihtimali zayıflatmıştır..
sonuç olarak uzun pozisyon için herhangi bir neden görünmüyor.. 80.450'deki sat sinyali etkisindeyiz diye düşünüyorum..
-
yahu yeter arkadaş bir aydır içim kalktı aynı fiyatları görmekten...
24 saat vob böyle olacak işte..şimdiden hazırlıyorlar.. saatlerce sürecek uyuz fiyat hareketleri..
-
ha şöyle yaw... özüne dön ve kop aşağı.. fırça atmak lazımmış..
-
abi gaçınılmaz gibi görünüyor ..
-
[QUOTE=selçuklu;338204]abi gaçınılmaz gibi görünüyor ..[/QUOTE]
düşüş kaçınılmaz abi.. kelebeklere karşı koyamaz :)))
-
son durum
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/2844.bmp[/IMG]
her kelebek satış getiriyor.. aşağı duyarlı bir piyasa
-
[quote=halojen;338233]son durum
[IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/2844.bmp[/IMG]
her kelebek satış getiriyor.. aşağı duyarlı bir piyasa[/quote]
melaba patron,
bu analizi dağa taşa yapıştırmak istiyorum şort olduğumdan dolayı:rolleyes::D
-
[QUOTE=Astatin;338243]melaba patron,
bu analizi dağa taşa yapıştırmak istiyorum şort olduğumdan dolayı:rolleyes::D[/QUOTE]
teprikler .. dağada gitsen gaçınılamayacak şeyler var ... graşka gibi .. .brv
-
[QUOTE=Astatin;338243]melaba patron,
bu analizi dağa taşa yapıştırmak istiyorum şort olduğumdan dolayı:rolleyes::D[/QUOTE]
yazda düşelim be patron :..: ondan yeni dip gelmiyor :eek:
-
[QUOTE=halojen;337706]trend takipçileri için şubat ayı şimdiye dek fazla kazançlı olmadı.. dün başlayan aşağı hareketin bunu telafi etmesi beklentimdir.. hızlı bir 3-4bin puanlık getiri mümkün ay sonuna dek[/QUOTE]
evet market değişmeye başladı bile.. eski karakterinden uzaklaşıyor...
artık böyle.. az trend..bolca yatay... 24 saatçilere selam olsun.. kazan kazanabilirsen...
trendsiz kimse para yapamaz..daytrade bile nafile..aşırı şanslı değilseniz..
-
Bir kaç aracı kurum çalışanıyla konuştum 24 saat hakkında şu an için imkansız diyorlar işc garanı da vob ta açacağız diyorlardı kaç sene geçti somut bir gelişme yok onun için ,24 saat olayını fazla takmaya gerek yok en erken 2 senesi var o nu da 23 e kadar uzatabilirler
-
düşüş biraz sancılı olacak kolay para kazandırmıyorlar na........?