Tekrar + puvandayım, 300 ün geçilmesi ile bugünü kapatırım,....
Printable View
Tekrar + puvandayım, 300 ün geçilmesi ile bugünü kapatırım,....
[quote=indregandi;242398]şimdi dova baktığımızda bu gün veya yarın tepki koymalı, yoksa uçurumun kenerında, benim düşüncem macro doğrultusunda tepki koyacaktır, tepki koyamıyor ise bu artık kriz boyutuna girer, ben açıkçası bunun tezgah olduğunu düşünmekteyim, bu konudaki fikirlerimi çok yazdım, tekrar yapmıyacağım bu nedenle,....
Kendine emniyetli bir saha bulması gerekir, yani bir taraftan sürüyü dağıtmayacaklar, burası karıncanın belinin ince olduğu nokta, bir taraftan da, ingiltere, irlanda, ispanya, portekiz, gerekirse italya,...
Bunları fonluyacaklar,
graftan görüldüğü üzere graf tam çatala oturdu, mart yükselişi sonrasında ikinci kez dov bu çizgiyi test etmiş oldu, bu çizgi hem destektir, hem köstektir tabi aşağı kırıldığında,....[/quote]
kovboy için bu yorumu dün yapmıştım, kovboyu yukarıda mı bekleriz aşağıdamı bakalım ne olacak,....
Tepki hızlnacak,...
şu anda satış baskısından kurtulmaya çalışan bir durumdayız 5 likte, 68439 pala 1,...
Bant 67905 de,..
Herkeze Hayırlı Cumalar.Cumadan sonra görüşürüz...........
hayırlı cumalar
sabahtan beri bi kere 67500lere geldi ama kırmayı dowun açılışına saklıyo galiba:) bi cumaya gidip dua edelim de kırılsın:) herkese hayırlı cumalar...
Tüm madencilerin ve madenci ailelerinin başı sağolsun,
İndi nerdesin abi?
Avroyu aşağı almaya çalışıyorlar, paund destekli,....
Avro tutunuyor, çok bastılar, futurelere pavund destekli, çok bastılar, alamadılar henüz,....