Ben şimdiden dow kapanış tahmini yapıcam
6611
Printable View
Ben şimdiden dow kapanış tahmini yapıcam
6611
[QUOTE=tuareg;93261]Sizlere helal olsun, o rakamları kullanabılırsınız yeterkı husumet halınde bulundugum şahıs kullanmaya. Bugun kendısıne de soyledım, birbirimizin semtıne ugramayalım tahmınlerde, yüzlü rakam bazında.[/QUOTE]
o malum şahsa kaptırmamak için ben her akşam seans bitmeden bu topiğe damlar o rakamı kaparım.:..:. yeterki senin gönlün hoş olsun reco.. (o şahısı bir kaşık suda boğma isteğimden değil kesinlikle)
[quote=bull market;93264]Ben şimdiden dow kapanış tahmini yapıcam
6611[/quote]
Çok guldum, allah da sızı guldursun, bu ne hırs,
olur da 6600 altı kaparsa nara atıp mahelleyı velveleye vermeyelım:)
[QUOTE=jerfin;93265]o malum şahsa kaptırmamak için ben her akşam seans bitmeden bu topiğe damlar o rakamı kaparım.:..:. yeterki senin gönlün hoş olsun reco.. (o şahısı bir kaşık suda boğma isteğimden değil kesinlikle)[/QUOTE]
e şimdiden yap o zaman tahminini, akşama doğru yapmak farzmı?
[QUOTE=bull market;93264]Ben şimdiden dow kapanış tahmini yapıcam
6611[/QUOTE]
rakamları kimseye kaptırmamak için tahminleri 2-3 gün önceden yapmaya başlıyormuşuz...:..: tahminime 100 puan yakın mesafe yaklaşanı fururum tehdidi ile beraber..:..:
fdow kapanısa gore - 0,07 asağıda
ne dersın sayın bull 1000 puan aşağıdan acarmıyız:)
[QUOTE=tuareg;93266]Çok guldum, allah da sızı guldursun, bu ne hırs,
olur da 6600 altı kaparsa nara atıp mahelleyı velveleye vermeyelım:)[/QUOTE]
Yok hırs değilde, evvelki gün 6590 dedim, bugün biraz daha düşürdüm 6511 dedim, aslında 6600 civarını hedeflemey çalışıyorum anlayacağın, oralardan bi kapanış yapması lazım geliyor diye hesaplıyorumda:..:, bugünde 6600 üzerine çıkayım dedim 6611 i uygun gördüm işte:)
[QUOTE=tuareg;93269]fdow kapanısa gore - 0,07 asağıda
ne dersın sayın bull 1000 puan aşağıdan acarmıyız:)[/QUOTE]
1000 puan olmasada 30000 altında açılırız diyom bakalım:D:D:D
Bugünkü lotoyuda ben başlatayım bari..
dow loto 6555
dow loto 6666:)
6772,27
6588... (Bi gün bu fantastik tahminlerim tutacak ve efsane olacağım ama dur bakalım..Nasıl dı replik : Bir gün dünyayı kurtaracağım ve sen buna engel olamayacaksın sihirbaz !!!! Dünyayı Kurtaran Adamdan... :)
Şöyle uyarlayayım;
Bir gün tüm ayular zengin olacak ve sen buna engel olamayacaksın OBB.. (OBB: Ozz büyücüsü bernanke)