-
TARTISMA
[quote=jelibon;88578]Sayın Cırcır,
siz bana gülüyormusunuz?
burada bir sürü ralli şelale diye gırgır şamata yapanlar varmış onlara da gülüyormusunuz?
itiraf geldi ralliler şelaler şamataymış.
demekki herkes pozisyonuna göre yazıyormuş.
gülmüyormusunuz bunlara?
sevgiler.[/quote]
kesin konuşan herkese gülerim ben
ben yaparsam sizde bana gülün
-
[QUOTE=Vob Trader;88573]jelibon devam. atlar köpekler istedi diye ölmezler. sıkıosa diğerleride koysun taş altına ellerini. güya biride teşekkür şampiyonu. heralde forumu analiz manyağı yaptı.[/QUOTE]
senin don gömlek analizlerin yeterince faydalı oluyor foruma, benim analizlerime ne hacet..:..: sen jelibon'un yerine neden havlıyorsun ki..:..:herkes haddini bilsin, sarfettiği kelimelere dikkat etsin..
ben asla jelibon'u kırmak istemem.. analizlerini paylaşmasına da karşı değilim.. o bu forum için değerli bir analizci olduğu için kesin ifadeler kullanmasın, yanıltıcı olmasın diye uyarı da bulundum..
-
[QUOTE=cırcır;88581]kesin konuşan herkese gülerim ben
ben yaparsam sizde bana gülün[/QUOTE]
gülüyorum zaten.
-
[quote=jerfin;88584]senin don gömlek analizlerin yeterince faydalı oluyor foruma, benim analizlerime ne hacet..:..: sen jelibon'un yerine neden havlıyorsun ki..:..:herkes haddini bilsin, sarfettiği kelimelere dikkat etsin..
ben asla jelibon'u kırmak istemem.. analizlerini paylaşmasına da karşı değilim.. o bu forum için değerli bir analizci olduğu için kesin ifadeler kullanmasın, yanıltıcı olmasın diye uyarı da bulundum..[/quote]
bosver jerfin, para kaybatmek arkadasin sinirlerini bozmus anlasilan.
-
[QUOTE=jerfin;88584]senin don gömlek analizlerin yeterince faydalı oluyor foruma, benim analizlerime ne hacet..:..: sen jelibon'un yerine neden havlıyorsun ki..:..:herkes haddini bilsin, sarfettiği kelimelere dikkat etsin..
ben asla jelibon'u kırmak istemem.. analizlerini paylaşmasına da karşı değilim.. o bu forum için değerli bir analizci olduğu için kesin ifadeler kullanmasın, yanıltıcı olmasın diye uyarı da bulundum..[/QUOTE]
madem benim don gömlek lafıma kızıonuz nie boyna herkesin dilinde. sen kimsin bana havlıyor kelimesini kullanıyosun. madem çok iyi anlıyosun yaz sende anı anına benim gibi enter exit noktalarını. etmiorum sarfettiğim kelimelere dikkat. nolcak. kanki modlarına şikayet edip banlatacakmısınız beni. adam analiz yapıor adamın üstüne oynuyosunuz.
-
[QUOTE=nunu;88587]bosver jerfin, para kaybatmek arkadasin sinirlerini bozmus anlasilan.[/QUOTE]
ille gel extre yapıştır diyonuz. pozisyonu enter ve exitlarım anı anına düşüyor buraya. boyna kötü haber yapıştırıp foruma long olanlara nispetten başka ne faydanız var.
-
[quote=Vob Trader;88592]madem benim don gömlek lafıma kızıonuz nie boyna herkesin dilinde. sen kimsin bana havlıyor kelimesini kullanıyosun. madem çok iyi anlıyosun yaz sende anı anına benim gibi enter exit noktalarını. etmiorum sarfettiğim kelimelere dikkat. nolcak. kanki modlarına şikayet edip banlatacakmısınız beni. adam analiz yapıor adamın üstüne oynuyosunuz.[/quote]
yahu biz kesin konusma demek istiyoruz sn. jelibon'a kendisi de gayet olgun ve medeni insanlar gibi yapiyor tartismasini. senin kraldan cok kralca olmana ne gerek var?
o kelimeyi kullanmayan sartmiydi? sen kimsin ki bize kopek yakistirmasi yapiyorsun.?
-
[quote=Vob Trader;88594]ille gel extre yapıştır diyonuz. pozisyonu enter ve exitlarım anı anına düşüyor buraya. boyna kötü haber yapıştırıp foruma long olanlara nispetten başka ne faydanız var.[/quote]
olur, ben long olanlarin hatirina iyi haber yapistirayim. mantiga bak ya.:..:.
senin gercekten sinirlerin bozulmus, baska bir aciklamasi yok.
-
[QUOTE=nunu;88596]yahu biz kesin konusma demek istiyoruz sn. jelibon'a kendisi de gayet olgun ve medeni insanlar gibi yapiyor tartismasini. senin kraldan cok kralca olmana ne gerek var?
o kelimeyi kullanmayan sartmiydi? sen kimsin ki bize kopek yakistirmasi yapiyorsun.?[/QUOTE]
önce bir TDK sözlüğü bulup atlar köpekler istedi diye ölmezler deyiminin açıklamasını öğrenin ondan sonra kime köpek demişim kime at kime insan öle yorum yapın.
-
[QUOTE=nunu;88599]olur, ben long olanlarin hatirina iyi haber yapistirayim. mantiga bak ya.:..:.
senin gercekten sinirlerin bozulmus, baska bir aciklamasi yok.[/QUOTE]
siz insanlar long iken zevk alıyosunuz. insanların kayıplarından bunun açıklaması yok.
-
[QUOTE=Vob Trader;88592]madem benim don gömlek lafıma kızıonuz nie boyna herkesin dilinde. sen kimsin bana havlıyor kelimesini kullanıyosun. madem çok iyi anlıyosun yaz sende anı anına benim gibi enter exit noktalarını. etmiorum sarfettiğim kelimelere dikkat. nolcak. kanki modlarına şikayet edip banlatacakmısınız beni. adam analiz yapıor adamın üstüne oynuyosunuz.[/QUOTE]
senin bana gıcıklığın mı var vob trader.. sana hiçbir laf söylenmemişken havlamaya başlıyorsan eğer bende sarfederim o kelimeyi..
peki, devam edin don gömlek ve çokbilmiş analizlere, bizde size gülmeye devam edelim..:..: çünkü ciddiye alınamayacak kadar komiksiniz..:..:
bu sana son yazım.. daha havlamak istiyorsan dışarı çık, sesin rahatsızlık vermesin..:..:
-
[quote=Vob Trader;88603]siz insanlar long iken zevk alıyosunuz. insanların kayıplarından bunun açıklaması yok.[/quote]
bugune kadar yazdiklarimi birdaha oku. yaziklar olsun, ne diyim.