[QUOTE=Astatin;69764]nası yani..resmin bana ait olduğuna inanmıyor musun:confused::confused:[/QUOTE]
anlam yüklemeye bağlı..:)
Bak burda demişssin
Printable View
[QUOTE=Astatin;69764]nası yani..resmin bana ait olduğuna inanmıyor musun:confused::confused:[/QUOTE]
anlam yüklemeye bağlı..:)
Bak burda demişssin
misafirlerimize bir parça armağan ediyorum:)
[url]http://www.vidopa.com/video/OUxNHhXv3MU__JesseCookNomadDownLikeRain(vocal).html[/url]
[quote=jerfin;69771]misafirlerimize bir parça armağan ediyorum:)
[URL]http://www.vidopa.com/video/OUxNHhXv3MU__JesseCookNomadDownLikeRain(vocal).html[/URL][/quote]
misafir yokkii..sen, ben, sessiz emerehan ve cırcır..bi de ruh gibi bi görünüp bi kaybolan catedral :)... bu arada harbiden misafirlerimizeymiş parça :)
[QUOTE=jerfin;69771]misafirlerimize bir parça armağan ediyorum:)
][/QUOTE]
Teşekkürler... Şaraplarda benden:)
[QUOTE=Astatin;69772]misafir yokkii..sen, ben, sessiz emerehan ve cırcır..bi de ruh gibi bi görünüp bi kaybolan catedral :)[/QUOTE]
aşağıda 5 kayıtlı 5 misafir yazıyor.. catedral kayıtlı hayalet üye zaten öğrendik artık..
[quote=catedral;69773]Teşekkürler... Şaraplarda benden:)[/quote]
7 kadeh yerine 7 numara :rolleyes: lı bir resim bir mesaj bir şekil olsa..(alan kodu hariç 7):..::..:
[quote=jerfin;69774]aşağıda 5 kayıtlı 5 misafir yazıyor.. catedral kayıtlı hayalet üye zaten öğrendik artık..[/quote]
ya catedral şu işi bize de öğret..senin ismin aşağıda neden çıkmıyo..hangi ayarlardan bu..:) bi de 7 adet numarayı dedin mi değme keyfime :)
[QUOTE=catedral;69773]Teşekkürler... Şaraplarda benden:)[/QUOTE]
ooo ben kırmızı şarap alayım tşkler..
sözde bugün o şarapları çırağan'da içecektik.. yok ben cırcır'dan korkuyorum, yok o gelirse ben yokum.. yok ben akşam çok şarap içmiştim ne dediğimi hatırlamıyorum.. bir sürü eveledi geceledi.. şimdide hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor:D
[quote=jerfin;69777]ooo ben kırmızı şarap alayım tşkler..
sözde bugün o şarapları çırağan'da içecektik.. yok ben cırcır'dan korkuyorum, yok o gelirse ben yokum.. yok ben akşam çok şarap içmiştim ne dediğimi hatırlamıyorum.. bir sürü eveledi geceledi.. şimdide hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor:D[/quote]
konuşturma beni şimdi..sabahın ayazında ciğerim dondu seni beklerkene..ayakkabılarımın cilası yüreğimin sevdası aşka olan inancım çatırdadı..gavurun kızı..nirelerdeydin... çırağan a verdiğimiz kaporada yandı...:..::..:..
Astatincim senin halini hiç iyi görmüyorum hep bilgisayar başındasın yahu en azından cumartesi gecesi çık bir gez şöyle asmalımescit yap :D Ralli dediğinde şaka mı yapıyorsun demiştim yanıt vermemiştin alacağın olsun ciddi olduğunu gece 23:00 sularında anladım :D
[quote=hexa;69779]Astatincim senin halini hiç iyi görmüyorum hep bilgisayar başındasın yahu en azından cumartesi gecesi çık bir gez şöyle asmalımescit yap :D Ralli dediğinde şaka mı yapıyorsun demiştim yanıt vermemiştin alacağın olsun ciddi olduğunu gece 23:00 sularında anladım :D[/quote]
hexacığım,
VOb ve Aşk konusunda asla şaka yapmam :..::..::..:..
bilgisayar başındaydım ama aynı zamanda dışarıdaydım...leptap ve wayırlıs diye bişiy ear..hem aşk insanı böyle yapıyo hexacım neetcen:..::..:
Gecenin ilk kurban adayı da gelmiş oldu..:) :)reco nerde kaldı acaba...Catedral de bizi başka bir forumla aldatıyor olabilir..Çok seyrek yazıyo...
[QUOTE=hexa;69779]Astatincim senin halini hiç iyi görmüyorum hep bilgisayar başındasın yahu en azından cumartesi gecesi çık bir gez şöyle asmalımescit yap :D Ralli dediğinde şaka mı yapıyorsun demiştim yanıt vermemiştin alacağın olsun ciddi olduğunu gece 23:00 sularında anladım :D[/QUOTE]
aaa bu kar,kış kıyamette nereye gitsin... sokma aklına öyle şeyler:..: