-
[quote=TÜRKOĞLU;330906]hahahahahah....unli de düşmüş allah gurtarsın gelmişin oltaya :D:D
onu yazan ben değilim astiydi.benim avatarın makyajlısını şeyettide kendisi :::::::::[/quote]
vay be PAMBIK..hep seni yiyoduk bak bugün neye niyet neye gısmet...:D:D
SAZANgral yok ama yokluğunu aratmadın sevolasın unlipat:D.kom
[quote=unlimitted;330910]vay **:D[/quote]
-
79400 ler epey bir vakit geçirdiğimiz,ciddi maliyet bölgeleri..
-
[quote=EMEKDAR;330904]Asti,
Pambığın üstündeki önlük sizinmi....
eloy un yazılarını okurken bazen takılıyorum hevatarına,kafamdan öyle şeyler geçiyorki...gülmekten yıkılıyorum...
Elleme şeyini,hevatarını...:)[/quote]
he abi ben ördüm amma beğenmedi..bende mecbur tüm suretiyle aldım kendim kullanıyorum..ziyan olmasın maksat:D:D
-
bence DAX_Parallel Trader ları işliyolar inceden VOB da..az sonra piiis graşacak...
-
PAMBIK. az önce verdiğin EW sayımını imza yapacam ama kabul etmiyo.. noktaları felan da sildim amma BB kod mod bişiler diyo kabl etmiyo..üwww
-
[quote=Astatin;330914]he abi ben ördüm amma beğenmedi..bende mecbur tüm suretiyle aldım kendim kullanıyorum..ziyan olmasın maksat:D:D[/quote]
Eline sağlık güzel olmuş...
Sana kırımızı çok yakışıyor.....lelele.lelele.lelele
-
En azından Euro çok sağlam grasssshhdııı.. Hey yawrum şu gidişe bakkk... :)))
-
Ov li sistemimda sat verdi nihayet,
Arkaya yaslan dedi:)
Yaslandım gitti...
-
[quote=Astatin;330915]bence DAX_Parallel Trader ları işliyolar inceden VOB da..az sonra piiis graşacak...[/quote]
300 e destek süsü veriyor lebron.. o kadar sık ziyaret edilen nokta destek değil tuvalet olur ancah..hehhehee
-
79250 dayanamadım short kavır ve long
-
-
dusus kayahanı getirtecek kadar sert olmasın amma para da kazandırsın mumkunse. 79 altında gelebilir dikkatt..