-
[quote=GATE;270953]
Bakalım daha [B]INSIDER'lar [/B]ne kadar dayanacak... (Bugun credıtın goz gore gore vadelide seansın basında yaptıgı hareket)...[/quote]
yıllardır yalama oldular artık baktılar SPK dan sopa yerine övgü alıyorlar hobarey deyip bizi öpüyorlar göz göre göre.dng
-
Şimdi satışın 29 u değilde 27 sinde gelmesi ayılar için kötü diyorum başkada birşey demiyorum.
Ayı hayvanını seven kişiliğiniz varsa dua edin 29 u tepeleme yapsın yoksa,
eğer yükselen dip yaparsa 2 eylüle sevdiğiniz hayvan kış uykusuna yatar sizde bu sayede kanser olursunuz.
Jelibon.
-
Dün 75.100 den actıgım pozisyonumu bugun 76.350 den kapadım.
Teknık geegı 76.500 77.000 den kısaları actım.bıraz daha realızasyon beklıyorum en azından 76.000 altı bır kere daha yanmalı
-
Bir hatay lı olarak burada dun şehit olan polislerimize allahtan rahmet diliyorum.umarım bu memleketın verdıgı son şehit olur.ateş düştüğü yeri yakıyor.allah rahmet eylesin
-
[quote=EKONOMİST;270970]Bir hatay lı olarak burada dun şehit olan polislerimize allahtan rahmet diliyorum.umarım bu memleketın verdıgı son şehit olur.ateş düştüğü yeri yakıyor.allah rahmet eylesin[/quote]
milletimizin başı sağolsun.yüce rabbim kederli ailelerine sabırlar versinüüü
-
artist ve marjinal geçinenler dahil hayatın ne kadar anlamsız olduğunu....delikanlı trader olarak geçinenleri büyük acıları yaşadıkça görecem....
para kazanamadan hikyeden pozisyon açanların alayını görecem.....
baş sağlığına gerek yok...nede olsa extra açıklama isteyenler var....
canları sağolsun herkesin.....
ama ne olursa olsun....deftere yazıyorum......ömür biter belki ama acı bitmez....adi herifler....
-
[QUOTE=jelibon;270432]Şimdi sp'de burada aşırı alım var.
Yorum yanılır ama yorum yapacağım, eğer geri çekilme olursa bu 3 günün içinde herhangibir gün bu alım fırsatı olacaktır. Sonrasında 2 Eylüle yükseliş bekliyorum.
Tek bir teyide ihtiyaç vardır. 61.8'in geçilmesine yani 1139 un geçilmesine, o geçilince 1220 de geçilecektir.
Bu düşüncenin sayımı baştan beri hiç değiştirmeden söylediğim ABCDE yapısının B B düşüş içerisinde oluşmasıdır ve 1011 ile tepmesidir. Yılın düşüğü 1011 veya 945 olacaktır.
1107 üzerinde dirençler 1136 ve 1146.
1107 altında destekler 1090 ve 1058.
Jelibon.[/QUOTE]
Şimdi aşırı alımdan satış yedi 20 haftalıktan, 1107 (1109) noktasına çekildi .50 de kapanış yaptı.
2 gün daha bakacağız. Durum aynı.
Jelibon.
-
bok var gibi sabaha kadar her yeri okuyanları görecez......hedeflerini de....
-
benden bu kadar....tüm acımı paylaştım.....bundan samimi artık ne olur bilmem......
ALLAH herkese uzun ömürler versin....ömrümüzden şerefsizleri uzak tutsun....
iyi geceler....
-
buda harbi son yazım.....yok diyipte 30 kez yazanlara ibret olsun........memleketin böyle artistlere ihtiyacı var.....biz adam gibi adamız...onun bunun ne olduğu belli olmayanların demesiyle anca ceza alırız......
tüm dönmeleri gördüm bu alemde kıvırda kıvırdan tut....ne şiş yansın ne kebap olayları.....
neyse iyi bakın kendinize............aleminde yaşayan ......lar için son vede aleme son yazım.....
bazıları var KINA YAKSIN...........ne......
-
Çoştun yine Mordak hayırdır kim kızdırıyor seni?
Bide anlamadım başsağlığından bahsetmişsin, umarım birisine birşey olmadı.
Paylaşda bilelim.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;270993]Çoştun yine Mordak hayırdır kim kızdırıyor seni?
Bide anlamadım başsağlığından bahsetmişsin, umarım birisine birşey olmadı.
Paylaşda bilelim.
Jelibon.[/QUOTE]
dostum geçtiğimiz cuma günü annemi kaybettim(daha önce bahsettim ama öküzler anlamadı...yine olayı farklı kıldılar...eeee öküz sonuçta)......olay bu......bazılarına herşey şaka gibi gelir grafik gibi gelirde.....onlarıda görecem.........(onların .....nüde....)
işte bu son yazım.......bundan sonra bu alemden biri dahi ile ne bir selam ne bir sabah olacak......
telefon dahi artık yok......hepsinin ....... nü görecem.....
iyi geceler.....