[quote=Astatin;364731]hacıex,
raning mi, ranamayıng mi[/quote]
[IMG]http://thyfault.net/resources/Sox+Rally+Cat+$28Small$29.jpg[/IMG]
Altın fena rannning:D
Printable View
[IMG]http://thyfault.net/resources/Sox+Rally+Cat+$28Small$29.jpg[/IMG]
Altın fena rannning:D
gorkutmak gibi olmasın ama sıkıntı var sanki patron :)))
[quote=ATHLON;364733]butun gun aynı kademede tutunca...150 puanlık oynamalarda tabiki treydırın psikolojisi çözülüo...:))bak bunu beendim..[/quote]
Kediyi beğendik patron...Ondan sonra pizikolocimiz fena bozuuldu...
Teprik ederim...brv
[quote=excali;364737]Kediyi beğendik patron...Ondan sonra pizikolocimiz fena bozuuldu...
Teprik ederim...brv[/quote]
smelly cattt..smelly catt...
it is not your fault..:))
[quote=excali;364735][IMG]http://thyfault.net/resources/Sox+Rally+Cat+$28Small$29.jpg[/IMG]
Altın fena rannning:D[/quote]
sen düşün hacıex..
dün biz forumcek 14.80 ortalama ile tspor lonkladık...hatta ilk seans tavana satışa yazmıştım ama gitmemiş::: şimdi ikinci tavandan verdim...yarın 3 ü çekerse ordan da verebilrim... ayrıca biz 1500 usd den xauusd de lonkladık hemde 400 kaldıraçla forumcek..sen orda dur ali:::
[quote=Astatin;364740]sen düşün hacıex..
dün biz forumcek 14.80 ortalama ile tspor lonkladık...hatta ilk seans tavana satışa yazmıştım ama gitmemiş::: şimdi ikinci tavandan verdim...yarın 3 ü çekerse ordan da verebilrim... ayrıca biz 1500 usd den xauusd de lonkladık hemde 400 kaldıraçla forumcek..sen orda dur ali:::[/quote]
PAtron ,
Bir ara bir dalmışım ki sorma. Lotoda büyük ikramiye bana çıkmıştı. Sonra uyandım...:::
full short devam full short
akşamı zor ettik işlem yapmadan:)
vade sonunu getirebilecekmiyiz bakalım:)
[quote=excali;364743]PAtron ,
Bir ara bir dalmışım ki sorma. Lotoda büyük ikramiye bana çıkmıştı. Sonra uyandım...:::[/quote]
hacı forumcek diyoz ya..grup rüya diye bişi yok..:D
bu arada yanmış olabilirik:rolleyes::rolleyes:
yanlız böyle tahta olmaz...ayıp...yazık ya millete..bi kaşık suda bouyo ky yi...
Bu arada selçuklu gittiğindne beri doğru dürüst trend olmuor...vay beaa..selçuklu trend adamıymış da gıymetini bilemedik
haci yaww..bi 2000 puan çaksalarda uzlaşma karının yarısı ile piramit yapıp kalan yarısı ile spottan hisse alsak, o nasılsa sıfırlanmıyo..veya cumhuriyet kulplu alsak.... sonra olaya kulp bulsak...pala borsayla oynadığı gibi onurumuzla oynamasa...5000 dah adüşse,,suyundan da koysa...
[quote=saraylı;364670]kd=78.550
tg ler satta halen..
:rolleyes:[/quote]
kd=78.375
ben kısaları koruyorum hala..
yalnız bu konu çok ontolojik, kronik, malmamatonik, prehistorik ve en önemlisi teorik bir sorun haline geldi : NEDEN GRAŞMIYORUZ?
Yoksa bizkacayuyuz.com sitesi tekil tıklama rekoru kırdı da ondan mı?
nazlı çıkışın nazlı düşüşü olurmuş...:)
uysada ...uymasada...
uydurdum işte:)
akşama kapanış 77700:)
aha..görüdm gördüm..875 deki numarasını gördüm..graşacak bu 500 altında gapatırız kananatimce
[quote=saraylı;364753]kd=78.375
ben kısaları koruyorum hala..[/quote]
[quote=Astatin;364754]yalnız bu konu çok ontolojik, kronik, malmamatonik, prehistorik ve en önemlisi teorik bir sorun haline geldi : NEDEN GRAŞMIYORUZ?
Yoksa bizkacayuyuz.com sitesi tekil tıklama rekoru kırdı da ondan mı?[/quote]
Her dalgada çöküş beklememek gerek asti,
:cool:
yavaş yavaş düşsün o da yeterli,:rolleyes:
esasında bu işten hiçbir şey beklememek lazım bence,
çok kazanırsan kısmetine,batarsan da kaderine,
bu ikisini de kendi psikolojinde bir etmezsen zaten,
strese mağlup oluyorsun...:eek:
PAla , 17:00'de havuzdan/denizden çıkıp emirleri mi gönderiyor?Gerçekten çok ilginç...??::::::. Saat 17:00'ye kadar plajda herhalde...:..:
[quote=Astatin;364758]aha..görüdm gördüm..875 deki numarasını gördüm..graşacak bu 500 altında gapatırız kananatimce[/quote]
[U]Forumcanak mı, yoksa tek başına[/U] mı kapatırsın, lem??.dng
[quote=saraylı;364759]Her dalgada çöküş beklememek gerek asti,
:cool:
yavaş yavaş düşsün o da yeterli,:rolleyes:
esasında bu işten hiçbir şey beklememek lazım bence,
çok kazanırsan kısmetine,batarsan da kaderine,
bu ikisini de kendi psikolojinde bir etmezsen zaten,
strese mağlup oluyorsun...:eek:[/quote]
yok patron çöküş beklediğimden değil..::: ben gayet relaxım... sadece Selçuklu taktiği deniyorum.. iki kere yapmıştı bunu..biri sazan ın topiğinde sonra bir de burda....Sorunumuz kısaca şu: Neden graşmıyoruz diye sormuştu, yanlış hatırlamıyorsam gün kapanışları feci eksi olmuştu sonra:)))
şimdide yedi bi miktar..feci olmasa da...adam sihirli sözcükleri biliyormuş yaww..acaba milletvekili oldu da o yüzden mi braktı forumu..bilsek MV olacağını ortam dinlemesi yaaprdık forumda:::
geceyede full short
herkeze iyi akşamlar..
[quote=Astatin;364758]aha..görüdm gördüm..875 deki numarasını gördüm..graşacak bu 500 altında gapa[COLOR=red]tırız[/COLOR] kananatimce[/quote]
[quote=excali;364761][COLOR=red][U]Forumcanak mı, yoksa tek başına[/U] mı[/COLOR] kapatırsın, lem??.dng[/quote]
siz kaç şaşıgözsünüz.com:::.dng
[quote=Astatin;364762]yok patron çöküş beklediğimden değil..::: ben gayet relaxım... sadece Selçuklu taktiği deniyorum.. iki kere yapmıştı bunu..biri sazan ın topiğinde sonra bir de burda....Sorunumuz kısaca şu: Neden graşmıyoruz diye sormuştu, yanlış hatırlamıyorsam gün kapanışları feci eksi olmuştu sonra:)))
şimdide yedi bi miktar..feci olmasa da...adam sihirli sözcükleri biliyormuş yaww..acaba milletvekili oldu da o yüzden mi braktı forumu..bilsek MV olacağını ortam dinlemesi yaaprdık forumda:::[/quote]
eyvallah patron,
ben genel piyasa taktiklerinden habersizim,ondan oluyo böle...:::
ben de bişi öretiym demiştim kırk yılda bir ,hehe..:..:
iyi akşamlar cümleten..
[quote=Astatin;364764]siz kaç şaşıgözsünüz.com:::.dng[/quote]
Benim Şaşı gözler 500'ü göremedi.com.dng
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]HERKESE IYI AKŞAMLAR...brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
ehmm şeeyyy...500ün altında gapatırız derken 500 ün altında pozisyonları gapatırız demek istemiştim..ehuheuee..500 ün altına inmediğine göre pozisyonları gapatmadık... geceye şort... ya sanırım o gece, bu gece...
cümleten iyi aksamlar
[quote=excali;364768]Benim Şaşı gözler 500'ü göremedi.com.dng
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]HERKESE IYI AKŞAMLAR...brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B][/quote]
üstteki mesajı oku.. sanabisiolmasin.com , olsadabakarizsana.biz, hastaetmeadamı.be, aldacalalimbuyukklavye.org, dowcokuyor.mu, bupalatambir.it:::
Son olarak bir ganaatimi paylaşayım; Bu haciex, seans kapanır kapanmaz, kuyruğu yanık kedi :) hızıyla ortadan kayboluyor...
a) Bu saatte bu kadar acele tüydüğüne göre mesai disiplini olan bir kurum da çalışıyor. Sanırım banka
b) Veya yenge eve bu saatlerde geliyor, VOB da oynadığını bilse haşat eder. o yüzden tüm delilleri yok edip, tv nin karşısına geçip çicgi film izliyor süsü veriyor kendine
c) amam her durumda 18:00 sonrası esrarengiz.. çünkü hiç o saatten sonra mesaj yazmıyor..hımm a şıkkı ve b şıkkının karışımı olabilir. bangadan eve geliyor..ama yengeden tırstığı için nete girmiyor felan..
hımmmmmmm
Sabah 9:15 de soğuk şort badem ve soğuk su servisi olabilir. Beleş..Kaçırmayın
günaydınlar...
pozisyonum lönkk ama ne zaman lönk olsam ve ne zaman amerika avrupa fıçırları artıda olsa hevesle açılışı yukarı beklerken hep çakıldım...bu sabah açılışta bu makus talihimi yeneceğimi umuyorum :)
Günaydın hayırlı işler
bizim şortlar buzlu badem olacak gibi duruyor.
PAMIK nerdesin PAMIK...FDJ in artı 100 puanını iç eder miyiz PAMIK...Ederiz deee...üww
Niye demiyobn PAMBIK..dün sabah ben lonk iken fdj in +50 sini iç etmiştik pambık..üwwww..
Yaw dün pek bi yavaş yavaş pek bi kımıl kımıl düşmüştü...hoş olmayabilir..kucak seansı olabilir dünkü..üwww
badem-ül dowingen muazzama..:)
günaydıns..
[quote=saraylı;364753]kd=78.375
ben kısaları koruyorum hala..[/quote]
gnd..
200 puanlık feci bir gap oldu...::::..:
sistemi ala geçiremedi bile..
kd=78.300
:)
ayıp valla abiler ne öyle şort badem buz felan... bıyır, badem olacaksa dowun artısı badem olsun.. şortumuza bişi olmasın.. yerli malı yurdun malı her şort bunu gullanmalı..hehehe...
aftlopedro gapanış tahmini alıyimmm
[quote=saraylı;364805]gnd..
200 puanlık feci bir gap oldu...::::..:
sistemi ala geçiremedi bile..
:)[/quote]
Evet patron..yani bir de bazı arkadaşlar geceden tantanaya başlayıp yok bademmiş yok buzmuş felan şaibeler yaratıp bir de gutup ayularını yardıma çağrıyorlar..200 puan gap için değer mi...eüzü..hayret yani..ne gereği var...:D
[quote=Astatin;364806]ayıp valla abiler ne öyle şort badem buz felan... bıyır, badem olacaksa dowun artısı badem olsun.. şortumuza bişi olmasın.. yerli malı yurdun malı her şort bunu gullanmalı..hehehe...
aftlopedro gapanış tahmini alıyimmm[/quote]
illa badem diyorsanız Bebek Badem Ezmesi verelim,:::
Osmanlı'dan gelen milli tatlımız,safkan türk...:::
[quote=Astatin;364808]Evet patron..yani bir de bazı arkadaşlar geceden tantanaya başlayıp yok bademmiş yok buzmuş felan şaibeler yaratıp bir de gutup ayularını yardıma çağrıyorlar..200 puan gap için değer mi...eüzü..hayret yani..ne gereği var...:D[/quote]
aynen abi yaw,
:D
neyse sen dirayetli davrandın da,;)
forumcak psikolojimiz badem olmadı,heheh....kom
[quote=Astatin;364806]ayıp valla abiler ne öyle şort badem buz felan... bıyır, badem olacaksa dowun artısı badem olsun.. şortumuza bişi olmasın.. yerli malı yurdun malı her şort bunu gullanmalı..hehehe...
aftlopedro gapanış tahmini alıyimmm[/quote]
ecb faiz kararı,yarın da non-farm...uwwww....
ne desem ki şimdi..ehmm.kem küm..:))