bu yiğit yiğitlik yapmaya devam ederse burayı göçertirler sanırım derken göçtü .
Printable View
bu yiğit yiğitlik yapmaya devam ederse burayı göçertirler sanırım derken göçtü .
özlemişiz ya kıpkırmızıyııı:dü::dü::dü::dü:
Ne güzel ikinci seans açılışıydı öyle be.
yeni espri şu: ralli enseynç..ahahaha
çok bir para çıkışı olmadı ama garantide biri mal devrediyor alıcısı var
yeni espri şu astatin abi ben buldum
dow 11400 kapanış :D
450 deki longlara 150 den ek yaptım. 1000 puan getirecektir bunlar öyle bir koku var:)
garan bugün 8500 olmassa küserim bi dahada gelmem
garantideki satış bayağı zorluyor piyasayı
ama 3 gündür destek olan 89100 aşağısındayız şu anda
bekleyip göreceğiz bakalım
passat
şuraya bak bu kadar düşüşe bile sevinir olduk ::: halbuki nerden nereye gelmişiz he nasıl ki yukarı giderken şortlamak tehlikeliyse düşerkende tepkiye oynamak bi o kadar tehlikeli işin ustası olanlara diyecek lafım yok tabi ki :o
belki bu düşüş 86-87*** lere bile gelebilir ama bu demek değildir 105 hedefi iptal oldu kasinlikle değil :D
altın kıvama gelene kadar ...nasdaq ilgi alanıma girdi .... .. şuan altın wave c.3 ü bitirdi .wave c4 te tahminim . . .zamana yayılan bi sideways harekete bağladı gibi .... ahanda nasdaq kanalizasyon ve .. running ihtimali ... alım deneyeceğim uygun yerde ... üçgen ayısalda olabilir boğasalda .. boğasal olma ihtimali daha yüksek şimdilki .... bakalım ....hayırlısı ...
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/14/1424.png[/IMG]
önce voba veriyor sonra garantiye sanki
saat 15.30 da ticaret dengesi ile istihdam talepleri verisi var abd de bizi 90 bine taşırmı ki tekrar
Şimdiye kadar genel görünümü bozmadı gene bırakmaya niyetleri yok gibi.
dizi çekecem yakında ;
TRENDE KARŞI DURANLAR
yada
TRENE KARŞI DURANLAR .dng
Abd'de ıssızlık basvuruları bın kısı + 13 (beklentı:+1 bın oncekı:-11 bın)
-matrıks-
abd'de eylul ayında cekırdek ufe yuzde 0.1 arttı (beklentı:%+0.1 oncekı.%+0.1)
-matrıks-
abd'de ıssızlık basvuruları toplam 462 bın kısı oldu (beklentı:446 bın oncekı: 445 bın)
-matrıks-
abd'de eylul ayında ufe: % +0.4 (beklentı:%+0.1 oncekı.%+0.4)
-matrıks-
abd'de devam eden ıssızlık basvuruları -112 bın kısı (oncekı:-48 bın )
-matrıks-
abd'de agustos ayı dıs tıcaret acıgı 46.35 mılyar dolar (beklentı:-43.4 mlr oncekı:-42.78 mlr)
-matrıks-
Bizimkiler veriyi yanlış okudu herhalde...
kitlendi tırt matrix :D en son uzunlarım sanslı gorunuyodu .. ne oldu acep...
Uzuncu arıyorlar bence
[quote=Kennym;299675]kitlendi tırt matrix :D en son uzunlarım sanslı gorunuyodu .. ne oldu acep...[/quote]
475 yanıyor şu anda. ama bu garan çok ucuz kaldı 8.80 e garan mı olur bee:D
nasdaq longladım .... istop yazılı ....
[QUOTE=Ruhul-Kudüs;299678]475 yanıyor şu anda. ama bu garan çok ucuz kaldı 8.80 e garan mı olur bee:D[/QUOTE]
ben de en son 325 gorunuyodu sevındıydım :D acılmıoda ula gırıp satacam satamıyorum ... huleyyn acılın ... .dng.dng.dng
Dikkatli olmak lazım yukarı yapabilirler iyi günler.
[quote=engin sözmen;299683]dikkatli olmak lazım yukarı yapabilirler iyi günler.[/quote]
alırlar yukarı vermek için 89500 sonra güm
Pala beni tirenden attı kısaların yarısını veride kapadım gerisinide 250 den verdim.
ben dahada asaları bekliyordum ama şu ana kadar salmadı.kapanışa doğru
ayak oyunları başlar tekrar tirene binerim.
tabi bilet bulabilirsem.
[QUOTE=Kennym;299681]ben de en son 325 gorunuyodu sevındıydım :D acılmıoda ula gırıp satacam satamıyorum ... huleyyn acılın ... .dng.dng.dng[/QUOTE]
nitekim mal matrix in bozulacak zamanına denk geldik... evt ucuz etin yahnisi böyle oluyo demekki .. ayda yılda bi ise yarayacakti onda da bozuldu... nedense zarardayken hic olmaz bole seyler :) velhasıl satamadık uzun devam oyleyse ya stoplar ya yukarı gıder ...
ahanda bu kara gun ıcın bır ozlu soz ;
matrixus gibi programın olacagına yanında abakus olsun en azından kıtlenmez ;)
[quote=selçuklu;299679]nasdaq longladım .... istop yazılı ....[/quote]
yakışır patron :)))
global patron :::
küllerinden doğmaya çalışıyor piyasa..
[quote=negrolino;299684]alırlar yukarı vermek için 89500 sonra güm[/quote]
aman abi öyle kötü şeyler söyleme güm müm :D garanti daha yeni amerikadaki dünyanın en büyük alüminyum üreticisi alcoa yı geçti daha google jpmorgan bunların değerini bile bulamadık
[quote=negrolino;299684]alırlar yukarı vermek için 89500 sonra güm[/quote]
Sistemimin o zamanki ruh halini yansıtmıştım.
Saygılarımla.
fdow .. baklava ..destekta gibi .. ama ... alttaki simetrisindeki .. gibi bi harekette yapabilir ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/14/1622.png[/IMG]
astatinnnnnnnnnnnnnn üwwwwwwwwwwwwww nirdesünnnnnnnnnnnnnnn
Koşullar hülülü hülülülü için müsait... Fezaya çıkış için yurtdışı bekleniyor sanki... Kapanış tahminim 105.025... :)))
[QUOTE=Strategist;299697]Koşullar hülülü hülülülü için müsait... Fezaya çıkış için yurtdışı bekleniyor sanki... Kapanış tahminim 105.025... :)))[/QUOTE]
aniden müsterihleştim saygıdeğerstro patronum .... nasdaq longladımda biraz .... üühühühüüh :o:o:o
[QUOTE=selçuklu;299679]nasdaq longladım .... istop yazılı ....[/QUOTE]
Oralardan tiyo varmı patron aksama uzun kısa ne durumda kalalım (birden hisse taşırkenki günler aklıma geldi)
[QUOTE=oguzhan;299700]Oralardan tiyo varmı patron aksama uzun kısa ne durumda kalalım (birden hisse taşırkenki günler aklıma geldi)[/QUOTE]
yok patron ... arthur gitti ... bakalım .. ühühühüüh
[quote=selçuklu;299699]aniden müsterihleştim saygıdeğerstro patronum .... nasdaq longladımda biraz .... üühühühüüh :o:o:o[/quote]
nasdaq'ı bilmem de FDOW'un toparlamadan önce biraz daha düşmesi mümkün gibi patron... üvvv... :o Dow açılışından sonra KY'yi short'a geçirelim harekatı da beklenebilir... hüngür hüngür.... :o :)))
FDOW 11025'den deperim diyo sanki... üvvv...
Usd ekim vade 1,410 geçerse izle doyma keyfine