Saatlik grafikte kama var yine .. 120 dakkalıkta daha bi şık duruyor..69.550 ilk shortu bastım..
Printable View
Saatlik grafikte kama var yine .. 120 dakkalıkta daha bi şık duruyor..69.550 ilk shortu bastım..
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Hayırlı cumalar
sa hayırlı cumalar bol kazançlar
saygılarımla
[quote=halojen;250833]günaydın.... senaryo paralelinde pozitif bir gün beklentim var... izleyelim görelim... kolay gelsin..
69.50 klasik direncimiz...[/quote]
dax ın açılışlıyla 10*00 da 69500 kolay geçilir sanırsam herkese bol kazanclar hayırlı cumalar
[QUOTE=tırtıl;250854]dax ın açılışlıyla 10*00 da 69500 kolay geçilir sanırsam herkese bol kazanclar hayırlı cumalar[/QUOTE]
evet,bende geçilmesini bekliyorum... eninde sonunda...
[QUOTE=halojen;250858]evet,bende geçilmesini bekliyorum... eninde sonunda...[/QUOTE]
geçsin walla 375 den uzadım.. :..: daha yukardan indiririm odunu tepesine .boks.
[QUOTE=catedral;250859]geçsin walla 375 den uzadım.. :..: daha yukardan indiririm odunu tepesine .boks.[/QUOTE]
2 aydır elimde odunla bekliyorum svg.caty.... daha indiremedim kafasına.... :..:
trend takipçilerine iyi kazık attı namıssız adamlar...
55,300 spotta onemli yukarıya gecilirse yeni banda gireriz. yoksa bir duzeltme daha gelir
sn boz ayı gelmedı ...acaba kactan acacak shortları merakla beklıyoruz
Sistemsiz oynuyor olsaydım gap kapanmadan uzun soluklu short açmayı düşünmezdim. Bu tür zamanlarda gap'i kapatıp sonra çok fena tepme fenomenleri yaygındır. :)
Marabalarını yine şorta teşvik ediyo gibi .. Dikkatli olmak gerek..
Ama yukarı fazla beklemiyorum..
hayırlı cumalar...
bol kazançlar...
[quote=Strategist;250879]Bu tür zamanlarda gap'i kapatıp sonra çok fena tepme fenomenleri yaygındır. [/quote]
Bunu yazar yazmaz Pala uygulamaya koydu. Kesin burayı okuyor hiç şüphem kalmadı artık. :..:
Zayıf açılışla marabalar global olarak (parite desteğiyle) şorta teşvik edildi..
Ardından toplu halde geldiler...
[QUOTE=Strategist;250905]Bunu yazar yazmaz Pala uygulamaya koydu. Kesin burayı okuyor hiç şüphem kalmadı artık. :..:[/QUOTE]
Long yokkkkk::: Ölümüne geberesiye short var .kom
[QUOTE=Strategist;250905]Bunu yazar yazmaz Pala uygulamaya koydu. Kesin burayı okuyor hiç şüphem kalmadı artık. :..:[/QUOTE]
patron tebrikler....brv... palayı bilmemde, belli başlı tv yorumcularının buralardan feyz aldıkları kesin... utanmasalar grafikleri kopi peyst edecekler. :..:
[QUOTE=halojen;250913]patron tebrikler....brv... palayı bilmemde, belli başlı tv yorumcularının buralardan feyz aldıkları kesin... utanmasalar grafikleri kopi peyst edecekler. :..:[/QUOTE]
kesinlikle.....hiç şüphem yok.. hele bazıları (anlarsın sen onu):::
[quote=halojen;250913]patron tebrikler....brv... palayı bilmemde, belli başlı tv yorumcularının buralardan feyz aldıkları kesin... utanmasalar grafikleri kopi peyst edecekler. :..:[/quote]
Forum öyle böyle değil ki, sazan'ı, saraylı'sı, halojen'i, selçuklu'su, boz ayı'sı, fxci'si, daha sayamadığım kimler var burada... Sırf Türkiye değil dünya çapında analistler bu forumda. Buna benzer başka bir ortam bilmiyorum. Takip etmiyor olma ihtimallerini göremiyorum. :)
[QUOTE=catedral;250917]kesinlikle.....hiç şüphem yok.. hele bazıları (anlarsın sen onu):::[/QUOTE]
anladım ablacım...:..: hatta bazıları benzerlik kullanmaya bile başlamış...
[QUOTE=Strategist;250919]Forum öyle böyle değil ki, sazan'ı, saraylı'sı, halojen'i, selçuklu'su, boz ayı'sı, fxci'si, daha sayamadığım kimler var burada... Sırf Türkiye değil dünya çapında analistler bu forumda. Buna benzer başka bir ortam bilmiyorum. Takip etmiyor olma ihtimallerini göremiyorum. :)[/QUOTE]
abi yurtdışı forumları da dolaşıyorum, inan bu kadar yüksek yüzdeyle tahmin yapan analistlere rastlamadım henüz.... cevher var burda....
69.625 flat.. ve kısa...
anlamadığımı belli ettim 69750 ye short açtım ya millet flat olurken lonng olur ken sen ne yapıyorsun demez lermi minik yatırım cı olduğum nerden belli olur desenize
günaydın................
69.650 kısa.......
pivot.........69.600..............
[B]makas T.A...........[/B]
[B]DESTEK......68.650...............DİRENÇ.......70.250.........[/B]
Bugün Cuma olduğundan paritelerde fonlar donlar v.s. ler pozisyon kapatırlar..
Bu havalarda (malum çöl sıcakları geliyormuş) yeni pozisyon açılmasada aşağıdan açılmış pozisyonları kapatıp hafta sonuna gireceklerdir.. Benim düşüncem böle..
Bu durumda paritelere bakan piyasalar fazla yukarı gidemaz..
Cari açık alarm veriyor
11 Haziran 2010
Merkez Bankası, Nisan ayı ödemeler dengesi verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre yılın ilk 4 ayında cari açıktaki artış geçen yılın ilk dönemine göre yaklaşık 4 kat oldu.
Merkez Bankası, geçen yıl Nisan ayında 1 milyar 583 milyon dolar açık veren cari işlemler dengesinin, bu yılın aynı ayında 4 milyar 361 milyon dolar açık verdiğini bildirdi.
2009 yılının ilk dört aylık döneminde 3 milyar 562 milyon dolar olan cari açık, bu yılın aynı döneminde ise 14 milyar 251 milyon dolara ulaştı.
Tabii akşama serapla kemali de düşünürsek....
Hamza azmettiricinin Zekai olduğunu itiraf edecek..
Yok.. Buna hiç bişey dayamaz.. .kom
.dng
[quote=boz ayı;250927]günaydın................
69.650 kısa.......[/quote]
69.350...şort.cover.....
siftahı yapalım......
svg..halojen top sende.....
ben sabah kahvemi içiyorum yeni.......68.650.. destek..altında sıkıntı olur.....
dün gelmeyen 68.800..leri ziyaret olabilir.....
biraz ayılayım hele....
[QUOTE=boz ayı;250948]svg..halojen top sende.....
ben sabah kahvemi içiyorum yeni.......68.650.. destek..altında sıkıntı olur.....
dün gelmeyen 68.800..leri ziyaret olabilir.....
biraz ayılayım hele....[/QUOTE]
afiyet olsun abi, bugün de pek havasında değil piyasa.... yayıyor gene hareketi zamana... gel temmuz gel...
[quote=boz ayı;250930][B]makas T.A...........[/B]
[B]DESTEK......68.650...............DİRENÇ.......70.250.........[/B][/quote]
bugünkü oyun alanım üstteki rakkamlar....
bizde 32 rakkam yazmak yok......her 500 puanda destek ve direnç var zaten..bunu ameleler bile biliyor.....
boz dayıcım allahını seversen shortlama uzunlar bi para yapsın seni seviyoruz abicim :)))) sen kayfeni iç azcık paralanalım
[QUOTE=boz ayı;250952]bugünkü oyun alanım üstteki rakkamlar....
bizde 32 rakkam yazmak yok......her 500 puanda destek ve direnç var zaten..bunu ameleler bile biliyor.....[/QUOTE]
bu taşın kime gittiğini çok iyi biliyorum, ve çok haklısın...
adamın peşinde de bir kalabalık şakşakçı grubu....
gülüyorum...
ağustos şortlarım olmasa.....[B]69.500 ve üstünden kademeli ve kalıcı şort açardım..[/B]
[quote=tırtıl;250954]boz dayıcım allahını seversen shortlama uzunlar bi para yapsın seni seviyoruz abicim :)))) sen kayfeni iç azcık paralanalım[/quote]
[I]yapsın güzel kardeşim....çakma boğa bile olduk dün......üüü[/I]
[I]ben şortladım diye mi düşüyor..?..[/I]
[quote=boz ayı;250960][I]yapsın güzel kardeşim....çakma boğa bile olduk dün......üüü[/I]
[I]ben şortladım diye mi düşüyor..?..[/I][/quote]
[B]tamam o zaman...bak ben şortlamıyorum.....şortlasamda şort yazmayacağım......madem suç bende.....senin güzel hatırın için...[/B]
[quote=boz ayı;250965][B]tamam o zaman...bak ben şortlamıyorum.....şortlasamda şort yazmayacağım......madem suç bende.....senin güzel hatırın için...[/B][/quote]
Bozayım yanlıs anladın heralde,arkadas esprisine yazmıs,o kadar tutarlı,zamanında trade lerin var ki piyasayı sen satınca dusuyor ya ona dem vurmus olarak anladım ben:)
[quote=boz ayı;250965][B]tamam o zaman...bak ben şortlamıyorum.....şortlasamda şort yazmayacağım......madem suç bende.....senin güzel hatırın için...[/B][/quote]
abi özür dilerim yanlış bişey dmeedim yanlış anladın herhalde ciddi bir mesaj değildiki o neyse abicim tekrar özür dilerim yanlış anlaşıldıysam
[QUOTE=boz ayı;250965][B]tamam o zaman...bak ben şortlamıyorum.....şortlasamda şort yazmayacağım......madem suç bende.....senin güzel hatırın için...[/B][/QUOTE]
Lütfen yazın.. biz çok faydalanıyoruz..
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/a68ab542.jpg[/IMG]
heeheh :P üww üw üw üw