hadi 68.800.....gel yavrum......
Printable View
hadi 68.800.....gel yavrum......
[QUOTE=boz ayı;250653]hadi 68.800.....gel yavrum......[/QUOTE]
göstergem fiyat çıkarken aşağı gelmeye başladı zor.. Parite saatlik kapanış sonrası yamulmazsa zor....Kapanış rallisi gelebilir..
arkadaşlar şu gsm operatörlerinin mobil modemlerini kullananınız varmı? iyi birşey midir ?
haftaya net bağlantım olmayacak, bir tane edinmeyi düşünüyorum.. eğer sağlıklı çalışıyorlarsa...
şelaleyi kaçırmak olmaz şimdi...
rally dedik..yaptık.....buradan sonra top halojende..........
70 .. 70..
deneme.. 70..
sesim geliyor mu.?
70..
bir geri alış olursa...68.800..gibi çıkış daha sağlıklı olacak...
yükselen tepeler...............
bugün palayla aynı düşündük......ben son hamlayi erken yaptım...o kadar...
dizlrimin canı sağolsun.......69.500..e gidip 68.800..e gelmeli dedim....
69.400..e gitti.68.800.e geri gelirse...bakalım buda tutarsa telli babaya gidecem.....
hedefimiz 72.000....arada mola vererek..
[B]disco 72....[/B]
pala bizi diskoya götür.....
margin call geliyor gibi ama nasıl olacak ?
[QUOTE=halojen;250659]arkadaşlar şu gsm operatörlerinin mobil modemlerini kullananınız varmı? iyi birşey midir ?
haftaya net bağlantım olmayacak, bir tane edinmeyi düşünüyorum.. eğer sağlıklı çalışıyorlarsa...
şelaleyi kaçırmak olmaz şimdi...[/QUOTE]
yokmu ??
bozayı abi top sende... :))):)))
pala beni kırmaz.......
kırarsa bende onu kırarım....yeni plan yaparım.....
hedef yerin dibi derim....akıllı ol pala.....evladım akıllı ol.....
[QUOTE=halojen;250670]yokmu ??
bozayı abi top sende... :))):)))[/QUOTE]
Bende vınn var ...Gayet güzel çalışıyor... Matriks derinliklide de kullandım 2-3 ay problem çıkmadı sayılır... Vodafone kullanan arkadaş vardı o da memnundu...
[quote=halojen;250659]arkadaşlar şu gsm operatörlerinin mobil modemlerini kullananınız varmı? iyi birşey midir ?
şelaleyi kaçırmak olmaz şimdi...[/quote]
[I]çok iyi...heryerden çekiyor..bende var..turkcell wınn var bende....[/I]
sisitemlerin tum versiyonu ala gecti..
beklenti nere acep ?
[QUOTE=seçilmiş böcük;250672]Bende vınn var ...Gayet güzel çalışıyor... [B]Matriks derinliklide de kullandım 2-3 ay problem çıkmadı sayılır.[/B].. Vodafone kullanan arkadaş vardı o da memnundu...[/QUOTE]
o zaman edinmeli hemen... teşekkürler
[quote=halojen;250670]yokmu ??
bozayı abi top sende... :))):)))[/quote]
[I]olmaz..........[/I]
[I]baştan konuştuk...........[/I]
[I]top sende.........senin alanına girdi.........[/I]
[I]ben yaşlıyım...teknik direktör..antranör falan olayım...[/I]
69325 flat ve 300 kısa....
[B]69.400[/B]..boş rakkam değil...haftalık liner..graf..larda düşen kanal çizgisi....
kolay değil yanii...oradan şort bekleyende para alacak...
gunlukte 69,400 direnc diyor ama.. anlayan harab olsun...
dolarda poz kapadılar, endekste de oyle .. bakalım top nereye sekecek bende kısa yaptım uzun zamandır ilk defa 69,025 ten
hadi yavrum...gel aşağıya....
bozz amcan tulum çıkarsın.....
68.800....destek.....gel bakalım....
oy verelim
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5538"][COLOR=#810081]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5538[/COLOR][/URL]
palada katılsaya su anketlere
petrolde 76 dolara gelmişik.. destek olacak anlasılan son yukselişe..
Cümleten iyi aksamlar bereketli bir gündü geceye fılat
yavrum benim........kapattım....69.100...
vala güzel gündü...değişen birşey yok... piyasa pozitif bölgede ve 5 no.lu tepeye gidiyor...
teşekkürler herkese, iyi akşamlar....
boz abi akşam topu eve götürebilirmiyim ?... sabah geri getiririm... :D
Bende 69100 flat...
flatt.....
güzel bir gündü........
iyi akşamlar.....yarın yeni bir gün..................
[quote=halojen;250714]vala güzel gündü...değişen birşey yok... piyasa pozitif bölgede ve 5 no.lu tepeye gidiyor...
teşekkürler herkese, iyi akşamlar....
boz abi akşam topu eve götürebilirmiyim ?... sabah geri getiririm... :D[/quote]
[I]top sende artık.....istediğin yere götür....[/I]
[I]topu ben alacağım....aldığım zaman crashhhh.......[/I]
[I].brv[/I]
halojen abi 69400 civarında abi son tepe oluşmuş olabüülürmü bankadaki iştahsızlık bunun göstergesi şeklinde :) geçenki 70900 idi 69400 fena değil yani :D inş olmuştur tepe hayırlısı göçeriz inş yarın -2 açalım -5 kapayalım :)
[QUOTE=seagate;250743]halojen abi 69400 civarında abi son tepe oluşmuş olabüülürmü bankadaki iştahsızlık bunun göstergesi şeklinde :) geçenki 70900 idi 69400 fena değil yani :D inş olmuştur tepe hayırlısı göçeriz inş yarın -2 açalım -5 kapayalım :)[/QUOTE]
olabilemez.... bugünkü görüntüye göre henüz tepe yok... acele etme...:rolleyes:
Günaydın,
"Bir kez daha çal Sam, bir omuz daha at sam"...acaba?
[IMG]http://i49.tinypic.com/9gvm9k.png[/IMG]
astatin abi günaydın hörmetler abi yeşil kırmızıyı aşşa kessin abi şelale başlasın :D
cümleten günaydın .. trendli bi gün olur inşallah ...
[quote=Astatin;250824]Günaydın,
"Bir kez daha çal Sam, bir omuz daha at sam"...acaba?
[/quote]
Patron senin bu proceksiyon benim DJI'deki tarihi OBO beklentimle de senkronize görüniyi... Çıkışta 10.000 puan alalım, düşüşte 30.000 puan alalım Pala'nın defterini dürelim patron... :)))
günaydın.... senaryo paralelinde pozitif bir gün beklentim var... izleyelim görelim... kolay gelsin..
69.50 klasik direncimiz...
[quote=Strategist;250832]Patron senin bu proceksiyon benim DJI'deki tarihi OBO beklentimle de senkronize görüniyi... Çıkışta 10.000 puan alalım, düşüşte 30.000 puan alalım Pala'nın defterini dürelim patron... :)))[/quote]
ben toplmda 70000 alalım diye hesap ettiydim, arada dalgalar sörf gap felan..:::::: acil 70000 puan lazınm istihdam sağlayacağım.üüww
Herkese günaydın, bol kazançlar
[quote=Astatin;250834]ben toplmda 70000 alalım diye hesap ettiydim, arada dalgalar sörf gap felan..:::::: acil 70000 puan lazınm istihdam sağlayacağım.üüww[/quote]
Patron bana da istihdam sağla... Kuracağın işe ilk başvuran ben olacam... Amacım sana yaklaşıp Multipass'ın kodlarını çalmak olacak yalnız... ::: :))) Bizde gizli saklı yok önceden söylüyoruz böyle. :..:
Günaydın.. Bol kazançlar.
Pariteye göre az yukarı açsakta aşağı döneceğiz gibi görünüyor.. 1.2150 leri fazla geçebileceğini düşünmüyorum.. O seviyeleri epey zorladı.. Tıkandı.. :)
69.500 -800 aralığından acımam..