-
[quote=indregandi;209278]günlük te [COLOR=red]gazık [/COLOR]tehlikesi kaçtan geldiğini yazmaya çalışacam,[/quote]
[quote=indregandi;209290][B][COLOR=red]gazık[/COLOR][/B] tam olarak [COLOR=red][B]62900 [/B][/COLOR]den çakılıyor, bunun anlamı şu 62900 altındaki her rakamda taki [COLOR=red][B]payanda[/B][/COLOR] gelene kadar, günlük satışta demektir,.....[/quote]
günlük böle [COLOR=red]62900 [/COLOR]üstünde longlar devam, altında sgortlar devam,....
şimdi artık 120 liğe geçecem,....
-
nedne hala tavan olmadık..selçuklu bosaj nerde...üwww
-
yokarıda 63000, 63325 aşağıda 62775 ve 62650....
[IMG]http://i49.tinypic.com/2ppzlvb.jpg[/IMG]
-
[quote=indregandi;209278]günlük te [COLOR=red]gazık [/COLOR]tehlikesi kaçtan geldiğini yazmaya çalışacam,[/quote]
[quote=indregandi;209290][B][COLOR=red]gazık[/COLOR][/B] tam olarak [COLOR=red][B]62900 [/B][/COLOR]den çakılıyor, bunun anlamı şu 62900 altındaki her rakamda taki [COLOR=red][B]payanda[/B][/COLOR] gelene kadar, günlük satışta demektir,.....[/quote]
[quote=indregandi;209300]günlük böle [COLOR=red]62900 [/COLOR]üstünde longlar devam, altında sgortlar devam,....
şimdi artık 120 liğe geçecem,....[/quote]
120 likte [B]gazık [/B]yemiş durumda, [COLOR=red][B]ama kaçtan yemiş bunu bir bulalım[/B][/COLOR], bu değerler her iki kısım içinde denge fiyatı oluşturacak ve rahat ettirecek,
-
-
LOL atem tutem men seni euroya saram men seni demişler yunanistana :::::::::
IFO, "YUNANİSTAN'IN AVRO BÖLGESİ'NDE KALMASI NEREDEYSE İMKANSIZ"
IFO, "YUNANİSTAN'IN AVRO BÖLGESİ'NDE KALMASI NEREDEYSE İMKANSIZ"
Alman ekonomik araştırma enstitüsü IFO'nun Başkanı Sinn,
Boersen-Zeitung'a yaptığı açıklamada Yunanistan'ın Avro
Bölgesi'nde kalmasının çok zor olacağını söyledi.
Sinn, "Yunanistan'ı Avro Bölgesi'nde tutmak neredeyse
imkansız olacak. Yunanistan'a istikrar kazandırmak için
yapılan girişimler umutsuz. Bu dipsiz bir kuyu" dedi.
Yunanistan'ın kurtulması için yalnızca iki seçenek olduğu
yorumunda bulanan başkan, "Bunlardan birincisi yasal olarak
imkansız olan Avro Bölgesi üyelerinin yapacağı 30 milyar
Avro'luk yardım, ikincisi ise Yunanistan'ın rekabet gücünün
artırılması için bu ülkeye amortismanlar sağlanması. Ülkenin
kendi para birimi olmadığı için bu da ücretlerin ve
harcamaların azalması nedeniyle sosyal gerginliğin artmasın
neden olur" belirlemesi yaptı.
Başkan, "tek yol ülkenin para birim bölgesinden ayrılması
gibi görünüyor" dedi.
Foreks Haber Merkezi
-
[QUOTE=abka;209305]bu borsa düşmez...üüü[/QUOTE]
tobo görüyorum..ama bilmem..66 hedefli..bügün..64500 olbilir..sat vermezse:D
-
5 dk'lık 63.025 üstü kapanmadan yukarı gidiş buraya kadar gibi.
-
haftalık bazda 62350 altındaki değerler, tepkinin sonlandığını ve ikili dip (59625 yereleri) olasılığının arttığını gösterir, bunları unutmayınız, çünkü örneğin günlükte 62900 üstü fiyatlar longun devam ettiğini, altı ise tepki yükselişinin sonlandığını gösteriyor, benden bu kadar, herkese başarılar,..........
-
nunu apla,
1,36803'e kadar tepişi normaldir. hatta tepmesi sağlıklı bir düşüş için gereklidir de. endişe etmeyesin.:)
işler yoğun, çok nadir bakabiliyorum.
-
120 likte [B][COLOR=red]gazık [/COLOR][/B]yeresi tam olarak [COLOR=red][B]63050[/B][/COLOR], özetler isek,
haftalıkta 62350 altı long shorta dönmeli,...
günlükte 62900 üstünde long tutabiliriz,....
120 likte ise 63050 ve üstünde long tutabiliriz,
-
[quote=unlimitted;209311]nunu apla,
1,36803'e kadar tepişi normaldir. hatta tepmesi sağlıklı bir düşüş için gereklidir de. endişe etmeyesin.:)
işler yoğun, çok nadir bakabiliyorum.[/quote]
bir yandan uyukluyorum zaten ekran basinda. her bir yeni yukari uzun barda kayfe iciyorum:::