-
onemli sorun kesinlik ilkesi bu mumkun olmadigi icin olasilik var en yuksek olasilik bile %99.99999999...oluyor dikkat edin tam sayi degil. onun icin sonuc dusunulen tam tersi olabiliyor. ( iste kader kismet burada devrede)
birde pdf yapistirayim guzel gozuksun.
[url]http://www.santafe.edu/~wbarthur/Papers/Pdf_files/End_of_Certainty_Web.pdf[/url]
yine sn teonun dedigi gibi "borsada matik yoktur" evet en ters kararla cok para kazanilir en mantikli karar ile buyuk zarar edilir.
ukalalik etttimse affola.
-
Sn.Dantes, çok haklısınız. Galiba piyasa hareketlerini beynimiz, bizim istedigimiz yonde yorumluyor. Grafikteki Alttaki 2 kırmızı çizgi : IB'in %50 ve %100 katının aşağı yansıması, yukardakı 2 yeşil cizgi IB'in %50 ve %100 katının yukarı yansıması. Orlara degerse TREND vardır diyorum. Yani IB uzunlugu 10 bar olsun, Yukardaki ilk yesil 15, alttaki ilk kırmızı 5 bar aşağı demek. Son gun kesinlikle sıkışma var. büyük bir enerji sıkışması.
-
Trading işinde kesinlikle 100 mt.koşucusu değilim. Maraton koşucusu olmak istiyorum. kısa sürede büyük kazanclar istemem. o zaman havaya gireblir insan. herşeyi ben biliyorum diye. Ufak Ufak ama istikrarlı kazanmak içinde mutlaka bir sisteminiz olması lazım.Disiplin için sistem şart. Hele hele VOB tam bir arena. kesinlikle yatırım aracı değil. biz de zaten yatırımcı değiliz. Bu resmen bir iş kolu ve ilim dalı bence..
-
Sn.Teo, Nerlerdesiniz?. Sn Dantes. ile bölümü götürüyoruz .:). Sanırım dileğim gerçekleşecek. Gap lı olarak kazandık. ama piyasanın daha vereceği var sanırım.
-
MP yi paritede kullanmya başladım.. Eur/Usd... Daha çok belirgin oluyor hareketler. Trend günü , yön yukarı diye yorumluyorum. Val dan alım yaptık gene..
-
[quote=bgungor68;90475]Sn.Teo, Nerlerdesiniz?. Sn Dantes. ile bölümü götürüyoruz .:). Sanırım dileğim gerçekleşecek. Gap lı olarak kazandık. ama piyasanın daha vereceği var sanırım.[/quote]
ana topikte gormussundur bir acayip olay gidiyor sn teo nun terketmesine neden oldular. sn gungor sizde olayi gercekten cozdunuz tebrikler
-
[quote=teo;23353]Metastock 9.1 olmayanlar ıcın rapıdshare lınkını tekrar yazıyorum
Bu da Metastock Power Pivots sistemi
Metastock Adaptick Ice sistemi
[URL="http://rapidshare.com/files/93975955/_Metastock_Plugin__-_Adaptick_Ice_2.01.rar"][/URL][/quote]
teo bunu indirdik ama şifre istiyo ne yapacaz
-
selam arkadaşlar.
sistem kurmaya hevesli birisi olarak bi bakayım dedim.
şimdi metastock programını indirdim. e-signal olarak kurdum ama sanırım hata yaptım. nasıl kuracağım konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?
saygılar.
-
[quote=unlimitted;95711]selam arkadaşlar.
sistem kurmaya hevesli birisi olarak bi bakayım dedim.
şimdi metastock programını indirdim. e-signal olarak kurdum ama sanırım hata yaptım. nasıl kuracağım konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı?
saygılar.[/quote]
diğer seçeneği seçmelisiniz. Data sağlamayan e-signal anlık data bağlantısı olan seçenektir
-
metastock amatörlere göre bir program değildir ki---- önüne gelen metastock kuruyor anlamadım bu işi.----- işinize bakın arkadaşlar --- boş yere yorulmayın
-
yardım
ya bana yardım edin lütfen bana dünya borsaları ile ilgili olarak fransa belçika avustralya borsasının açılışını seans saatlerini işleyişlerini bulan varmı acaba bulduysanız bu adrese göndrirseniz sevinirim lütfen [email]seren_erdo@hotmail.com[/email]
-
[QUOTE=drack34;98361]ya bana yardım edin lütfen bana dünya borsaları ile ilgili olarak fransa belçika avustralya borsasının açılışını seans saatlerini işleyişlerini bulan varmı acaba bulduysanız bu adrese göndrirseniz sevinirim lütfen [email]seren_erdo@hotmail.com[/email][/QUOTE]
Avrupğa borsaları 10:00da çılır 18:35 gibi kapanır. Nasıl işlerler bilmiyorum.