[QUOTE=excali;269248]Amerika'da bankacılık yasası beklentisi bitti miydi???;)[/QUOTE]
Valla 1-2 gün önce geçti sanki haberde takip etmiyorum.
Printable View
[QUOTE=excali;269248]Amerika'da bankacılık yasası beklentisi bitti miydi???;)[/QUOTE]
Valla 1-2 gün önce geçti sanki haberde takip etmiyorum.
[quote=jelibon;269250]Valla 1-2 gün önce geçti sanki haberde takip etmiyorum.[/quote]
İmzana yakıştıramadım..Nükleer yasasını mı takip ettin??:..:
[QUOTE=excali;269258]İmzana yakıştıramadım..Nükleer yasasını mı takip ettin??:..:[/QUOTE]
Kafamdan haberi veriyi bilançoyu sileli 2-3 yıl oldu, bunlar palavra. Hiç sen benim bir haber verdiğimi gördünmü? Ha veririm sedece eğlencelikdir, çiğdemdir. O işi Kayahana bıraktım o da yok ortalıkta, zıplıyor herhalde.
Jelibon.
[quote=jelibon;269266]Kafamdan haberi veriyi bilançoyu sileli 2-3 yıl oldu, bunlar palavra. Hiç sen benim bir haber verdiğimi gördünmü? Ha veririm sedece eğlencelikdir, çiğdemdir. O işi Kayahana bıraktım o da yok ortalıkta.
Jelibon.[/quote]
Ben bildim bileli tatildesin..:..:
[QUOTE=excali;269267]Ben bildim bileli tatildesin..:..:[/QUOTE]
Kışın bir üşüttüm. Geçmedide geçmedi. Gittim silah ruhsatı yenilemeye, kalp zarında iltihaplanma çıktı. Bana bunu bir söyledi doktor her saniye kalp krizi geçirir gibi oldum. Aslında bu bir virutik birşeymiş ama zaman alırımış düzelmesi. Siz siz olun üşüttüm diye geçmeyin. Doktor kontrolü iyidir. Şimdi ben tatil yapmayımda kim yapsın. Hayatta sağlığın dışında herşey palavradır.
Stresi azaltın, yaşam kalitemizi arttıralım, bunu ilk önce sigarai alkol ve bu stres isteyen vobu, tradei bırakmakla başlayabiliriz. Ha diyorsanız ben vobda streslenmiyorum sorun yok devam ama tersiyse uzak durun.
Jelibon.
[quote=jelibon;269271]Kışın bir üşüttüm. Geçmedide geçmedi. Gittim silah ruhsatı yenilemeye, kalp zarında iltihaplanma çıktı. Bana bunu bir söyledi doktor her saniye kalp krizi geçirir gibi oldum. Aslında bu bir virutik birşeymiş ama zaman alırımış düzelmesi. Siz siz olun üşüttüm diye geçmeyin. Doktor kontrolü iyidir. Şimdi ben tatil yapmayımda kim yapsın. Hayatta sağlığın dışında herşey palavradır.
Stresi azaltın, yaşam kalitemizi arttıralım, bunu ilk önce sigarai alkol ve bu stres isteyen vobu, tradei bırakmakla başlayabiliriz. Ha diyorsanız ben vobda streslenmiyorum sorun yok devam ama tersiyse uzak durun.
Jelibon.[/quote]
Bekle geliyorum..:rolleyes:.boks.
Çok geçmişler olsun bu arada..üüü
[QUOTE=jelibon;269266]Kafamdan haberi veriyi bilançoyu sileli 2-3 yıl oldu, bunlar palavra. Hiç sen benim bir haber verdiğimi gördünmü? Ha veririm sedece eğlencelikdir, çiğdemdir. O işi Kayahana bıraktım o da yok ortalıkta, zıplıyor herhalde.
Jelibon.[/QUOTE]
sahi yav, kayahan nerde ?... crash diye diye gene kaçırttı zirveyi millete... :..:
neymiş, uyarıyormuş...
[QUOTE=halojen;269285]sahi yav, kayahan nerde ?... crash diye diye gene kaçırttı zirveyi millete... :..:
neymiş, uyarıyormuş...[/QUOTE]
Ha işte ustayı görmek burda iyi, sabrına hayranım valla Sevgili Halojen.
Sevgiler.
[quote=halojen;269285]sahi yav, kayahan nerde ?... crash diye diye gene kaçırttı zirveyi millete... :..:
neymiş, uyarıyormuş...[/quote]
Asti de uyarıyor.. [B]Crashangage[/B] mi yazıyordu??:..:
[QUOTE=jelibon;269286]Ha işte ustayı görmek burda iyi, sabrına hayranım valla Sevgili Halojen.
Sevgiler.[/QUOTE]
est...
saygılar sevgiler bizden... ;)
Şimdi istiyorum şöyle güzel bir satış gelsinde Emekdar kurtarsın önce. Sonra ne olursa olsun.
[QUOTE=jelibon;269271]Kışın bir üşüttüm. Geçmedide geçmedi. Gittim silah ruhsatı yenilemeye, kalp zarında iltihaplanma çıktı. Bana bunu bir söyledi doktor her saniye kalp krizi geçirir gibi oldum. Aslında bu bir virutik birşeymiş ama zaman alırımış düzelmesi. Siz siz olun üşüttüm diye geçmeyin. Doktor kontrolü iyidir. Şimdi ben tatil yapmayımda kim yapsın. Hayatta sağlığın dışında herşey palavradır.
Jelibon.[/QUOTE]
çok geçmiş olsun svg.jelibon... dediklerinde hakkın var ama vob hastalık oldu bir kere, virüsü aldık...:o