yazı tura attım, tura gelirse gısa, yazı gelirse uzun diye.
yazı geldi gısa girdim...
Printable View
yazı tura attım, tura gelirse gısa, yazı gelirse uzun diye.
yazı geldi gısa girdim...
[quote=Astatin;330503]-1000 açar -2000 kapatır yarın[/quote]
helal patron, seni gözüm tuttu bak+.
[quote=Astatin;330503]-1000 açar -2000 kapatır yarın[/quote]
egrii vit yuuu..hem de kompilitilii..:)
[quote=padişah;330506]yazı tura attım, tura gelirse gısa, yazı gelirse uzun diye.
yazı geldi gısa girdim...[/quote]
bence hile yaptın yazı gelsin diye.dng
[quote=ATHLON;330510]egrii vit yuuu..hem de kompilitilii..:)[/quote]
evet patron senaryo belli;
İrlanda haberini sallamadı piyasa süsü verip şortları kapattırıp long açtırdılar...vay be bu habere bile düşmüyosa fezaya gider bu dedi millet... Oysa piyasa-dow irlanda olmasa bile bu gece kendi dinamikleri ile düşecekti.:p irlanda senaryosu işlerine bile geldi...
geçenlerde japonyaa da aynı şeyi yaptılar, az düştü sonra toparladı...yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün tarihi graş başladı..bence aynı senaryo..umarım yanlış hatırlamıyorumdur:p
hiç kaçış yok..yarın -600 açarız...nıkkeı daha yeni gördüm. %2 artı neredeyse..
İYİ AKŞAMALR..
[quote=Astatin;330512]evet patron senaryo belli;
İrlanda haberini sallamadı piyasa süsü verip şortları kapattırıp long açtırdılar...vay be bu habere bile düşmüyosa fezaya gider bu dedi millet... Oysa piyasa-dow irlanda olmasa bile bu gece kendi dinamikleri ile düşecekti.:p irlanda senaryosu işlerine bile geldi...
geçenlerde japonyaa da aynı şeyi yaptılar, az düştü sonra toparladı...yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün tarihi graş başladı..bence aynı senaryo..umarım yanlış hatırlamıyorumdur:p[/quote]
BU mesaja yarın 20 paket çokonat isterim..her 100 puan düşüş için 1 paket çokonat::::::
gayatron: çokomel değil, çokonat:mad::mad::mad::..:
yarın apsd yı takıp etmek lazım...düşüş olursa (-) apsd ya da 0 değerine yakın apsd düşüşü konfirme eder...:)
sabah piyasayı tutsalar bile enflasyon rakamları açıklanınca basarlar aşağı diyorum.
tabii gayahan gelirse yapacak birşey yok.
yannız hacı gayahan ın bir sonraki ilk mesajından sonra forumun yazacaklarını ve tepkilerini gerçekten çok merak ediyorum..:)
aha memü gelmiş.... memü bi espri yapta neşemizi bulak batron
indregandi ne yazmış diye gittim topige
okuyana kadar feleğim şaştı. bir tercüman olsa da ne dediğini anlasak yav.