-
[quote=ekonomist;268881]yarın bıraz ka satışı gelır gıbıme geliyr bana.yarından ıtıbaren bankaların stres testlerıde açıklanmaya baslıyor[/quote]
DEdıgım gıbıde oldu kortugum basıma geldı bıraz acele ettık sanırım kısa ıcın 75.950 kısa pozisyon acarak geceye gırıyorum...
-
[B]haftalık dolar bazlı grafik..!! SPOT X30[/B]
[IMG]http://666kb.com/i/bl58yafcy70a03w0d.gif[/IMG]
-
[quote=jelibon;268621]Emekdar Patron Nerdesin?
nedir durum?[/quote]
Dağıldım hocam,
Moralim bozuk...üüü
-
[quote=EMEKDAR;268976]Dağıldım hocam,
Moralim bozuk...üüü[/quote]
syn emektar ınşallah kısa kısa dıye ısrar etmemısındır....bu hataya ben gecen haftalarda dusmustum 1hafta kısa acmadım ondan sonra bugun full kısa actım o na ragmen 450 puan gıttı kısa kalmak zor.umarım toparlarsın...nedır durumun temınatmı kalmadı?üüü
-
[quote=EKONOMİST;268980]syn emektar ınşallah kısa kısa dıye ısrar etmemısındır....bu hataya ben gecen haftalarda dusmustum 1hafta kısa acmadım ondan sonra bugun full kısa actım o na ragmen 450 puan gıttı kısa kalmak zor.umarım toparlarsın...nedır durumun temınatmı kalmadı?üüü[/quote]
Sağolasın hata oluyor mutlaka...kısa fırsatı %20 oluştumu hiç tereddüt etmiyorum..
% 80 Uzun fırsatı oluştuğunu gördüğüm halde uygulayamıyorum...
Aslında 73300-450 üstünde kısa kalmak külliyyen hata idi...
Orada bir kelebek ayu formasyonu yaptı daha önce,kaç kez geçemedi,geçtiğinde artık ısrar etmenin alemi yoktu...
Oranın geçilmesi yeni zirvenin geleceğinin habercisiydi...
-
[QUOTE=jelibon;268591]Ha şunu soruyorsan bende ona bakıyorum zaten, kıracak gibi duruyor bugün değilmi?
Bence kırmayacak, dalgalanacak 5-6 gün daha.
Yanlız bu kişisel fikirdir.
Tersinde kırarsada bugün, Bu sonuçta bir pencere ve bunun her günü olası dönüş adayıdır. Yaptımıda niye yaptın demem. Peşine takılırım.
Jelibon.[/QUOTE]
KIRACAK GİBİ DURMUYORMUŞ KIRACAKMIŞ.
1100 önemli şimdi, onuda kırınca gelsin YENİ RALLİ ZİRVESİ.
Jelibon.
-
Gizliden altın tarihleri buna nasıl etkliler eder diye bakıyordum.
Bir önceki 14-15 idi, 21-22 ise şimdikiydi, kırım olayı oldu.
Jelibon.
-
bir günde 15.362 uzun.efg işyata ağa benim der gibiydi...boks.
efg nin uzunu ile others daki kısa miktarı aynı...
yoksa efg nin sol bacağı the others mı:D
-
[QUOTE=hakansahin;268986]bir günde 15.362 uzun.efg işyata ağa benim der gibiydi...boks.
efg nin uzunu ile others daki kısa miktarı aynı...
yoksa efg nin sol bacağı the others mı:D[/QUOTE]
Takas önemlidir, matriks yok bende, bugün aracı kurumla konuştum, 9 temmuzdan beri hergün alıyormuş efg. Takas bağırıyormuş yani.
Jelibon.
-
Ha bu arada spde don gömlek longum, beklediğim gibi 1040-1060 arası tuttu.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;268308]Sp de Alt dalga elliot işaretleyenler işaret manyağı olur he he.:D
Böyle alt dalgalar bu piyasada zor.
3 3 1, 1011 ile bitmiş olsa 3 3 2 ise bu a'sı 1099 ile bitmemiş olsaydı (kısa kalmış e ile) şimdiki c nin uzantısı olsa 1099'u geçmesi lazımdı. Bittiyse 3 3 3 başlamış olmalı diye düşünürken bu sert gelmeli zaten de sert ama belli yerleri kırmalı, bu sefer 1057 aşağı geçilmezse 3 3 2 burada b düşüş yapıyor olabilir. c ile 1099 u geçer.
Yani piyasa arada derede bırakıyor ama sonuçta durum bu yukarda yazılanlar anlayan varsa ben anlamadım çünkü. Anlamayalım zaten de.
Jelibon.[/QUOTE]
Naptı 1065 ile b düşüşü bitirdi, c yükselişe geçti. 1099 geçilirse 1-2 güne buna inanılır. Bu sayım ayılar içindir.
Aksinde E 1011 ile diplemişse 1220 süreç kapsamında geçilecektir. 61.8 (1220-1011) geçilmesi bunu teyidleyecektir.
Aslında benim neye inandığımı herkes biliyor..boks.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;268988]Ha bu arada spde don gömlek longum, beklediğim gibi 1040-1060 arası tuttu.
Jelibon.[/quote]
Hocam,
Dediğiniz gibi olursa,bir ayu daha yok olur.. durum onu gösteriyor..üüü