5 dklıksistemin geçici al yaktığı 89600 den ilk partiyi, 550 den ikinci parti şortu açtım..terste kalırlarsa Allah günahlarını affetsin
Printable View
5 dklıksistemin geçici al yaktığı 89600 den ilk partiyi, 550 den ikinci parti şortu açtım..terste kalırlarsa Allah günahlarını affetsin
indik mindik sistem apsd hepsini biçti attı...özetle şunu diyor... ver emrini, al pozisyonunu delikanlı kim bakalım diyor.. e iyi.. PALA Kavgaya davet etti bizi...Daveti kabulumuzdur
Herkese iyi haftasonları...89000 altına sürse veya 90000 a yaklaşsa şortları kapatırdım..ikisini de yapmadı..dar alanda pozisyon ayarladı..bu tip seans kapanışlarının ertesinde genelde kanlı bir gap olur (yönünü bilemiyorum )..ne ise halimiz çıksın falimiz.. topiği lüzumsuz meşgul ettiysek affola
[QUOTE=kurt;451844]En iyi seçeneği ikili dip formasyonunu bozmak olacaktır. Buna göre karar verilmelidir.
Kısaca 89.000 kırılımı şart olmuştur. Şuan en güzeli beklemek olacaktır.
Tepki gelse dahi cılız kalacaktır aksi olursa zaten tuzak çok net. Benim sistem bunları der bekle,otur oturduğun yerde der.
1-2 bin puan için riske gerek yok.
Hızlı trade edenler için geçerli değildir.:):)
89.000 kırılımını izleyelim bakalım. Nasıl olacak..lelele[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;451846]Tazeler.:):)
Fırından çıkan taze rakam 88400. Bugün kırılacak mı görelim bakalım.
Görülecek lakin kırılım çok önemli olacak.
Şuana bakarak 1500 puan daha aşağı fena değil ama hızlı trade edebilen için fırsat.[/QUOTE]
[QUOTE=kurt;451857]Şimdi uzun için sıkıntı şu. Zaten yakalanan yakalandı,yarayı sarmak için ek maliyet yapmak isteyecektir. Fırsatçılar ise burayı değerlendirmek isteyecektir. Ölen zaten öldü.
Pala peki ne yapmak ister? Yönü değiştirmiş gibi yapıp boğayı biraz besleyip aynen kesmek tabi ki.:D:D[/QUOTE]
Besleme işi güzel fakat kırılım sağlanamadı. Haftaya 89.000 ve 88400 leri izlemek lazım.
Acele etmeye gerek yok. Av zamanı geldiğinde zaten avlak bölgesinde oluruz ve payımızı alırız. Şuan oturup beklemeye devam. Hele önceki avı sindirelim değil mi?
Yapısına uygun avlanma şeklini ve zamanını ayarlayamayan bir avcı diğer avcıların eninde sonunda kurbanı olacaktır veya ciddi yara alacaktır.
İyi haftalar.
[QUOTE=Fisher;450815]uzun vade için önceki gün attığım grafikteki teyid çizgisi bir aşağı bir yukarı deliniyor. Sinir bozucu. Kısa vadede ise birçok formasyon gözüme ilişti, trade eden & kazanan yürekli abilerime selamlar. ben de algo-trade olayına girsem dede usülü çizgilere bakmak işe yaramıyor gibi:
[img]http://666kb.com/i/cew45oein5h723hen.gif[/img][/QUOTE]
3 hazirandan beri bu grafiğime bakıyorum. burda yazılanlara uysam sanırım çok az kayıp olurdu. ama uymadığımdan kayıplarım ve kazançlarımnnötrledi :D maceraya devam. Aşağıdaki grafikte güncel hal var. mavi renkli eğimli çizgiyi modifiye ettim. zaten hiç güven vermez nereden çizeceğimi bilemiyorum. en alt - sonraki dip barının kapanışı favorim olsa da burada en alt- sonraki dip den doğru çektim.
incelemek isteyen abilerimiz için pembe renkli formasyonlar soldan sağa sırasıyla: bullish gartley, S- H - S tops ve falling wedge (boğa gartley, omuz - baş - omuz tepe oluşumu ve daralan takoz?)
[img]http://666kb.com/i/cf500sm1dwvjrdl5p.gif[/img]
bugün 91.650 altında kalmaya devam ettik. daha önce gönderdiğim birkaç kez git gel yapılan 76000 bölgesi (bist 100) altında ikinci gün kapanışı oldu. bence bir süre aşağıya devam edeceğiz. bugün tutar gibi gösterilen 89000 ise pazartesi günü gaplı kırılırsa fena olmaz :D herkese mutlu haftasonları diliyorum.
yine ben.. dolar bazlı bist 100 haftalık grafiği (log eksen)
kırılım söz konusu, peki öncekiyle benzerlik olacak mı? olursa yukarıdaki gap de kapanır gibi :)
[img]http://666kb.com/i/cf50q6qanre5gp3rx.gif[/img]
Borsamız ve tabii ki vob "biz ölmüşüz ağlayanamız yok" formasyonu çiziyor .
Yalnız burası değişik bir borsadır , her an herşey olabilir .
Aynı bizim topik gibi :)
Son günlerde forumun ratınglerinde ufak da olsa bir düşüş
gözlemlenmiş .
Bundan mütevellit ratıngı arttırmak için çalışmalara başladık .
Tabii ratıngı arttıracak en etkili yol polemik çıkarmaktır .
Bunun da en kestirme yolu ew cilere bulaşmaktır :)
mesela aşağıdaki grafiklere bakarak
biz ölümlü fanileri aydınlatabilirlerse seviniriz .
( ooo damardan tahrik , ratıngler artmaya başladı bile :)
ilk grafiğimiz aşağıda .
108 binden 93 bine düşüş ve oradan 116 binlere gidişi gösteriyor .
Bu grafik bu şekilde etiketlenebilir mi ? Yoksa doğrusu ne olabilir ?
Bu da 116 binlerden bugüne olan düşüş malumunuz .
Bu dalga beş dalgalık itki olarak sayılabilir mi ?
later in the night to be continued . . .
[QUOTE=gnome;451972]Son günlerde forumun ratınglerinde ufak da olsa bir düşüş
gözlemlenmiş .
Bundan mütevellit ratıngı arttırmak için çalışmalara başladık .
[/QUOTE]
Hocam rating le ne işin var sen para kazanmaya bak. Gerisi zaten gelir.
O bakımdan sizi anlayamıyorum. Amaç çok güzel lakin ilk hedef rating olunca ilginç geliyor.
Yani bu kadar emek,paylaşım çok hoş lakin okunma sayınız arttığı zaman ne oluyor ayrı bir his falan mı. Yada artı bir kazanç mı?
Arada son yaptığınız alınganlık olayını da halen anlamadım. Sizde en ufak bile olsa yazılarıma cevap vermediniz. Sanırım derdiniz benle.:):):)
Sanalcı arkadaşta bu konuda sizle birlikte. Ben olayı anlatamadım herhalde. Sanalcı arkadaş sistem diyor yazıyor sanaldan işte bu şu oldu şu kadar arttı. Bende diyorum ki olmaz. Gerçekte bu böyle olmaz alırlar adamın aklını. Gel madem iyisin yap da görelim. Daha ne diyebilirim ya. Eğer zaten piyasada işlem yapan biri olsa sanalda yapılanın anlamsız olacağını ve yüklü uygulanamayacağını bilir.
O zaman ortaya iki sonuç çıkar ya çok saf ilk bu piyasada yer alıyor test yapıyor kendince ki öyle olmadığını söylüyor yada dediğim olaya gidiyor ama durun bir başka seçenek daha siz hatırlattınız RATING OLAYI. tabi ya ben bunu nasıl atladım. ÇOKKK PARDON.
Ama bende inanın sıkıntı oldu bu konu. Yazmam olur biter. Ben sadece burayı huzurlu ve anlamlı gördüğüm için yazdım o kadar. Yoksa benim işim olmaz.
[B]Yoksa inanın paralı yer açarım ve siz bile üye olursunuz öyle yazılar yorumlar olur ki bu piyasa sallanır ama işim olmaz o başka.[/B]
Bu kadar emeğe 5-10 kişi hariç bırakın yorumu ve sizi beğendiğini yazmayı teşşekkür zor gelirken izleyici 1000 kişi olsa ne olacak ki.
Zaten o zaman olamazda mümkün değil.
Ama sanırım sizde ki sorunda şu ki bu kadar emek için belkide çok az hep takdir edilmek değer bilinmek istiyorsunuz. Gayet normal lakin küsme olayını çözemedim. Hemen darılıyor daha iyi bilenler var diyorsunuz. Olayı kapatıyorsunuz.
Sizi misafir etmek istedim lakin kabul etmediniz. Belkide çok farklı şeyler olacaktı sizin borda hayatınızla ilgili ama olmadı sağlık olsun.
İşte rating için yazdım bunları. Patlasın topik 2000 kişi olsun ama ne fayda..brv.brv.brv
O işin esprisiydi tabii ki. Maksat ortam senlensin.
Isterse burayı beş kişi okusun.mevzuu o değil.
Bu arada sadece gelen ricalar üzerine yazdım.
Fakat sizden her hangi bir tepki yada olumlu bir yazı görmediğim için yazmayı bırakıyorum.
En azından bu başlık altında yazı yazmayacağım. Sizin yapınız ve kişiliğiniz gerçekten çok farklı.
Buna ayak uydurmak da çok saçma zaten. Birilerini tebrik ederken dahi laf sokma bir iğneleme olayları yaşanıyor.
En iyisi siz tek başınıza yazın övgü gelsin,hep siz bilin yanılmayın,sizin burada gerçekten yorum yapan olmasın hele tek yöne hiç olmasın. herkes tek sizi bilsin.
Siz iki tarafa yönelik hızlı trader modeli için analizlerinizi devam ettirin. Bazen küsün olayı örtbas edin geçsin gitsin kötü anlar. Kapansın konular. Ama devamı gelsin. Yeni bir bahane her zaman olur ki zaten.
AMA ÖZELLİKLE BORSA KONUSUNDA BİR DAHA BENİM KADAR NET KONUŞAN VE İSABETLİ KARARLAR VEREN, ONU GEÇİNDE ASIL OLAN ADAM GİBİ ADAM OLAN BİRİNİ ZOR BULURSUNUZ.
Gerçi bu yapıda kimin umurunda ki. Kendi sistemi dönsün yeter.
Kusura bakmayın ama gerçekten artık bazı yazılar çok farklı olamaya başladı. Bana uymuyor ve kimseyi üzmek istemiyorum.
Yolunuz açık olsun bol kazançlar.
Sizinle hiçbir problemim yok herhangi birşeye de alınmış değilim.
Alıngan olduğum doğru maalesef yengeç burcunun defosu :)
Ama sanırım sizde yengeç burcusunuz :)
" ALLAH'A " şükür bu aralar keyfimiz yerinde neşeli neşeli takılıyoruz :)
[QUOTE=gnome;451980]Sizinle hiçbir problemim yok herhangi birşeye de alınmış değilim.
Alıngan olduğum doğru maalesef yengeç burcunun defosu :)
Ama sanırım sizde yengeç burcusunuz :)
" ALLAH'A " şükür bu aralar keyfimiz yerinde neşeli neşeli takılıyoruz :)[/QUOTE]
Yok yengeç değilim lakin bir sabah uyanıp herşey güzel giderken topiğe girip sizin ONLAR daha iyi bilirler ben artık yazmayacağım yazısını görmek üzücü oluyor.
Ha evet sizinle sidik yarışına girsem gnome ne ya ne bilir aha analiz budur desem haklısınız.
Ama ben hep sizin yaptıklarınız emeklerinizi ve burada bir çok insana yardımcı oluşunuzu takdir ederken ve kendimin böyle bir olayı hayatta yapamayacağını söylerken bunları yaşamak üzücü oluyor.
Ben en başta belirttim. Yıllardır bu alemdeyim. Açıldığı andan beri VOB olayındayım.
Ne forumlar gördüm kimleri tanıdım. Ama yazmadım yazmak da gelmedi içimden.
Ne paralar kazandım ama umrumda olmadı yazmak. Bu sene burayı ve sizi keşif ettim ve yazmaya başladım bunu da belirttim.
Niyetim inanın kötü bir söz dahi söylemek değil lakin o arkadaş üzerime gelince olanlar oldu. Yapım ve mesleğim gereği tarzım farklı,buna sözüm yok.
Bunun içinde yaşıma rağmen yapmayacağımı yaptım özür diledim. AMA artık ne olur olay olmasın.
Okurum, ben sizleri zaten çok seviyorum sorun değil. Şu saatte bile içeride misafirlerim varken bilgisayara gelip yazıyorum. Hastalık oldunuz bende ama güzel bir hastalık olsun.
İYİ HUYLU.:):)
Birde şu durum var. Ben anlık yada seanslık analiz yapamam. Kimseyi uyaramam bunu en güzel siz yapıyorsunuz. Seans içi.
Ben büyük avcıyım ve belki benim sistemim kimseye uymaz burada yatırım yapan. Lakin sadece paylaşmak niyetim yol göstermek değil.
Ben yeri geliyor bakamıyorum dahi ama planıma uymak zorundayım. Beş kişiye sadece bu işleri takip etmeleri için para veriyorum. Buna mecburum.
Ama yakında eylül gibi sırf bu iş içinde ofis açacağım. O zaman belki daha fazla birlikte oluruz.
Birde ben sadece paramı garantiye yatırmayı seviyorum. Bunu kim nasıl anlıyorsa anlasın.
GNOME kısa öz şu alınganlık yapma. Sen bu alemde gerçekten çok değerli bir yere sahipsin. Kimse içinde burada senin tek bir yazını dört gözle bekleyen insanları üzme ve bekletme.
[B]Altın çamura bulansada altındır[/B]. BU sözüm kendi kendine dahi kızsan burada paylaşımlarına devam etmenin ve o güzel anlamlı yazılarını yazmanın gerkeli olduğudur.
OFFFFF yoruldum ya. Bir yudum rakı içimedim kardeşim ya.......
Hayat kısa ve hemen geçiyor.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=5d_3sBDa8Rg[/url]
GNOME u bekliyoruz.
Gece katılacağını yazmıştı.
Bekleyelim bakalım.
Seçimi çok az farkla kaybetmişim borsada kaybetsem ne olur ki.
Bahçede barbeküyü kolluyorum bir yandan da gnome u bekliyorum yazsın diye.
Benim vaktim bol lakin söz onundu.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=aoR_mCrg_1s[/url]
Bakın kimin kime nasıl yardım yaptığı tabi ki kendinedir. Lakin benim buradan kazandığım paranın belkide komik kaçan kısmı benim içindir.
Evet gerçekten çok ciddi rakamlar lakin benim o paraya ihtiyacım yok ve gerçekten ihtiyaç sahiplerine gider.
Benim için vob budur.
EN SONUNDA BUNUDA SÖYLETTİNİZ YA HELAL OLSUN.
en yürekli pala gelsin de görelim....
[B]GNOME belki sen bilmezsin ama boz ayıdan tut,teosu cathedrali,kamyoncusu,selçuklusu,abkası,doktorujelibonu,jerfinilorrasinou,vs.halojen mordak ikilisinden sazanı,saraylısı ,asti,vs............ adını unuttuklarım darılmasın hayatlarını bilirim.[/B]
O yüzden ne olur yavaş ve sakin gidelim.:):):)
Kurt&kurt
Ha ben yazıyorum ne katip ne başkası. Bekliyorum yarın yola çıkacam yalavoya eee hadi gnome.
belli başındasın ne yapıyorsun ki başka zaten.
[QUOTE=kurt;451990][B]GNOME belki sen bilmezsin ama boz ayıdan tut,teosu cathedrali,kamyoncusu,selçuklusu,abkası,doktorujelibonu,jerfinilorrasinou,vs.halojen mordak ikilisinden sazanı,saraylısı ,asti,vs............ adını unuttuklarım darılmasın hayatlarını bilirim.[/B]
O yüzden ne olur yavaş ve sakin gidelim.:):):)[/QUOTE]
Buda değil sana başka bir şey gösterecektim ama çoookkk meşguldün makine izin vermediiiiiiiii.. işte biraz düşünmek lazım değil mi
[url]http://www.youtube.com/watch?v=onD3GOu-1rk[/url]
Jelibonu bile adam olmuşsa sen nispet yapmışsan kime ne.....
EEE hadi saygıdeğer gnome uyandınız mı ne oldu gece gece bekliyoruz.
O yazdığınız özel hikayelerden bizede yazında uyuyalım. artık.
Alıştık uyutulmaya nasılsa.
iSTEDİĞİN OLDU. ARTIK YALNIZSIN. TEK SENSİN KRAL SENSİN.
SENİN DEDİĞİN DIŞINDA RAKAM OLMAZ OLSA BİLE SEN ZATEN BİR ARA BAHSETMİŞİNDİR. BU BİLE YETER BİZİM MALLARA DEĞİL Mİ.
ULAN 20 BİN KAÇTI İNSANLAR SUSTU,ARADA 15 BİN KAÇTI YİNE SES YOK ÜZERİNE BİRDE BANA ÇAMUR YAPIP KAÇMAYA KONUYU ÖRTBASA ÇALIŞTIN YA HELAL OLSUN BE......
AMA ORTAM YİNE SENİN. KAÇ KİŞİYLE NE PLANIN VAR O AYRI....
eğer bu akşam kaçmasaydın sıkıntı yoktu ama artık var.
Sende samimiyet yok arkadaş. seni çok izledim ya olay bittikten sonra yazıyorsun demiştik diye yada olaya yakın..
yada iş bittikten sonra.
Yaptığın analiz zaten çift yönlü elbet bir taraf olacak olunca zaten yazı tarzı belli ya olmayınca bile ki sayende bir çok insan uzunda yakalandı ikinc ioluyor .
utanmadan yazıyorsun ki en azından 97200 dedik. lan dedin de ne yaptın ya.....
ben buraya bir yazarım destan olur lan. yeter salakça yazılarlar kandırmayın milleti ya.
ya yazdıklarını arka arkaya yapıştır yada hiç yapma.
yeter yaaaaa
Sayın Kurt;
Her defasında burda birdaha yazmıyacağım diyorsunuz ama yazmaya devam ediyorsunuz. Yazdıklarınıza bakınca kendi adıma konuşayım hiçbir yarar göremedim.yararınız olmadığı gibi herkesin saygı duyduğu SAYIN GNOME gibi bir ÜSTAD'IN yazmaması için uğraşıyorsun.Çalıştırdığın 5 kişi ve siz bir gnome yapmıyor anladığım kadarıyla.zaten çok yüklü kazanıyormuşsunuz bunuda hayır olarak dağıtıyormuşsunuz. SİZİN GİBİ ZENGİN VE ÇOK KAZANAN HİÇBİR KOMPLEKSİ OLMAYAN İŞ ADAMLARININ BU FORUMLARI SADECE OKUMAK İÇİN KULLANDIKLARINI SANIRDIM. saygılarımla (bu forumdaki ilk mesajım)
[QUOTE=atazey;452010]Sayın Kurt;
Her defasında burda birdaha yazmıyacağım diyorsunuz ama yazmaya devam ediyorsunuz. Yazdıklarınıza bakınca kendi adıma konuşayım hiçbir yarar göremedim.yararınız olmadığı gibi herkesin saygı duyduğu SAYIN GNOME gibi bir ÜSTAD'IN yazmaması için uğraşıyorsun.Çalıştırdığın 5 kişi ve siz bir gnome yapmıyor anladığım kadarıyla.zaten çok yüklü kazanıyormuşsunuz bunuda hayır olarak dağıtıyormuşsunuz. SİZİN GİBİ ZENGİN VE ÇOK KAZANAN HİÇBİR KOMPLEKSİ OLMAYAN İŞ ADAMLARININ BU FORUMLARI SADECE OKUMAK İÇİN KULLANDIKLARINI SANIRDIM. saygılarımla (bu forumdaki ilk mesajım)[/QUOTE]
Yazmıyorum arkadaş memnun olun. sen ve ekibin kına yaksın.
arada çıkan hırtoların ne anlama geldiğini bilirim ben ve bu arada iş adamı değilim dersini iyi çalış.....
yazmıyorum kına yakın.....
ama kimin ne mal olduğu belli oldu ya sonunda bana yeter.......
ANLAMAYANA ZATEN LAFIM YOK....
Bu arada bana elli tane şifre alır ara sıra kendi hakkında bile kötü yazdıracak kadar küçülecek insanların köleliklerini yapmayın.
Aşağılık kompleksi olan zaten belli. Ben değilim. sahte isimlerle anlık dalgalar yapabilecek kadar küçülenler.
İspat ederim göt ederim beni kızdırmayın artık...
Gnome takıl kendi halinde......
son uyarım....
[QUOTE=atazey;452010]Sayın Kurt;
Her defasında burda birdaha yazmıyacağım diyorsunuz ama yazmaya devam ediyorsunuz. Yazdıklarınıza bakınca kendi adıma konuşayım hiçbir yarar göremedim.yararınız olmadığı gibi herkesin saygı duyduğu SAYIN GNOME gibi bir ÜSTAD'IN yazmaması için uğraşıyorsun.Çalıştırdığın 5 kişi ve siz bir gnome yapmıyor anladığım kadarıyla.zaten çok yüklü kazanıyormuşsunuz bunuda hayır olarak dağıtıyormuşsunuz. SİZİN GİBİ ZENGİN VE ÇOK KAZANAN HİÇBİR KOMPLEKSİ OLMAYAN İŞ ADAMLARININ BU FORUMLARI SADECE OKUMAK İÇİN KULLANDIKLARINI SANIRDIM. saygılarımla (bu forumdaki ilk mesajım)[/QUOTE]
BU arada sen kimsin ne ayaksın lan.Bugün mü okudun forumu koçum.
Gnome un hangi daşşağısın yada öyle mi sandın yoksa öylemisin yoksa başka yeri olarak mı cevap veriyorsun
sayın gnome;
Dayanamadım mesaj yazdım suç size kaldı. Özür dilerim sizden.BİLİNMESİNİ İSTERİM yemin ederim gnome hocamın yazdıklarını okumaktan başka hiçbir alakam yoktur.
Gnome artık yeter ya erkek gibi yaz ya ne var bunda son 20 gündür 30 bin puan kaçırdım de ya bu kadar zor değil ya....
Bu kadar anlamsız oyunlara ne gerek var ya....sanki millet aptal
geçen senin için yazılanlarda dahi anladı herkes senin adamın olduklarını ne hikmetse tek yazınla sustular vayyyy vayyyyy
deli kadir mi yoksa tatar ramazan mı
gerçekten komedi oldun hele son yazıların tam komedi en azından şunu yapmadık en azından şöyle böyle
kısaca göttttt oldun arkadaş dahası yok o kadar hava atıyordun göt oldun senin yüzünden uzuna yakalanan ikinci kez acı yaşayan yazamayan kimler var biliyormusun lan
yazayım mı bana gelenleri göt herifler kime ne yardım yaptınız.
Benim ağzımı açtıracaksınız...
Lan bırak laga lugayı adam gibi kazandır da görek la artık
rakam analiz yapma la gör varsa direk yaptığını yaz yeter la. Sonradan üçün biriyle şöyle böyle yazma la direk yaz üçün birini yedirdiler yaz la.
La mert ol laaaa mert ol
[quote=atazey;452014]sayın gnome;
dayanamadım mesaj yazdım suç size kaldı. özür dilerim sizden.bilinmesini isterim yemin ederim gnome hocamın yazdıklarını okumaktan başka hiçbir alakam yoktur.[/quote]
sen sus lan göt susamı
YALAKA BU ZAMANA KADAR NEREDEYDİN YAVŞAK
Eğer sözünde dursaydın burada olurdun ama nerde
yazılanları görünce gelir mi ..............
......................................
............................