-
[QUOTE=indregandi;526509]Türkiyede halk, Kürdü Türkü öyle bir şey yaptıki,..bu iktidar Atatürk çü oldu,..
bilmem anlatabildimmi,...
insanlar yemiyor artık,...ABD yi istemiyor, ABD trendde başaşağı, kim yan yana görülürse onun pili bitik,...[/QUOTE]
Umarım o dediğin gibi olur:) ama iyi biliyorumki sizde kendi söyleminize inanmıyorsunuz ama olması için kendinizi baya inandırmışsınız yada bilemiyorum. :)
-
bu böyle,..
kendiliğinden bir bağ,...istemeden oluştu,...
artık Türkiye Erdoğanı, Erdoğan da Türkiyeyi kullanacak,..
taki tehlike bitene ABD defolana kadar,...
-
[QUOTE=tutku;526511]Umarım o dediğin gibi olur:) ama iyi biliyorumki sizde kendi söyleminize inanmıyorsunuz ama olması için kendinizi baya inandırmışsınız yada bilemiyorum. :)[/QUOTE]
tersi hepimiz için çok zor sayın Tutku siz olsaydınız ne yapardınız .lelele
-
[QUOTE=indregandi;526513]tersi hepimiz için çok zor sayın Tutku siz olsaydınız ne yapardınız .lelele[/QUOTE]
Doğu Perincek i Bahçeliyi iyi analiz edebiliyorum . ama mesafeliyim.:)
-
[QUOTE=tutku;526510]Hadi canım sende yanlış anlama ama komik oluyor. bir kaç gün önce adalarla ilgili yunanistanın akp döneminde yıl yıl tarih tarih belge fotoğraflar yayınladı hiç bir hukümet yetkilisi hayır diyemedi. yahu ben egeliyim düne kadar gidip adalarında yunan bayrağı dalgalanıyor.[/QUOTE]
sayın Tutku bakın adalar konusunda hakkını verelim emekli tümamiral Cem Gürdenizin emekli amiral Semih Çetinin bayağı oluyor söyleşileri var, hemde çok defa cehepe ve iktidar hariç yayınlarda ele alınmıştır bu husus, ha birde mehepe hariç,...you tubede kolayca bulabilirsiniz sanırım,
yine hadi canım sende dediğiniz benim bu topikte bir kaç sene önce Doğu Akdeniz Denge Politikası ile ilgikli yazılarım var ki daha işin başı zamanlar,..
yine son yazım Mısırla Yunanistanın nasıl olduda bir araya geldikleri ile ilgiliydi ve esasen İşid terörünün sinaya sıçramasından bahsediyordu,..
şimdi bunlarla ilgili yazılara bakalım ve son olarak cehepe hazretleri 18 adaya ne zaman itiraz etmiş tarih olarak bir de ona bakalım,..sıkışmasa onu da yapmaz ya neyse çünkü anti emperyalist değil, işbirlikçi
ondan sonra bir daha değerlendirelim hadi canımsende durumunu
-
Kuşkusuz yukardaki CHP hakkındaki kısmına tabiki kesinlikle katılmıyorum.:)
-
Mısır Yunanistanla 18 ada işgalinin devamı olarak tatbikat yapıyor ve Mısırdaki bu anlayış Türkiyedeki Akape iktidarı yada Mısırdaki Askeri Darbe iktidarı değişmeden
değişmez,.....
çünkü o yazımdan da analşılacağı üzere Mısır hükümeti bu uğurda bizzat IS terörünü çif taraftan hem Libya sınırında, hmede İsrail sınırında ülkesine buyur etti,..
şimdi ülkseini ABD ve Suudi hizmatinde tutabilmek için Sinada Terörist kovalıyorki,..bu ekonomik getirisi Doğu Akdeniz plitikaları ile ilgili,...bir de Suudiden aldığı yardımlarla,..
-
[QUOTE=indregandi;526517]Mısır Yunanistanla 18 ada işgalinin devamı olarak tatbikat yapıyor ve Mısırdaki bu anlayış Türkiyedeki Akape iktidarı yada Mısırdaki Askeri Darbe iktidarı değişmeden
değişmez,.....
çünkü o yazımdan da analşılacağı üzere Mısır hükümeti bu uğurda bizzat IS terörünü çif taraftan hem Libya sınırında, hmede İsrail sınırında ülkesine buyur etti,..
şimdi ülkseini ABD ve Suudi hizmatinde tutabilmek için Sinada Terörist kovalıyorki,..bu ekonomik getirisi Doğu Akdeniz plitikaları ile ilgili,...bir de Suudiden aldığı yardımlarla,..[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. T..C
-
[QUOTE=tutku;526516]Kuşkusuz yukardaki CHP hakkındaki kısmına tabiki kesinlikle katılmıyorum.:)[/QUOTE]
bu konudaki yayınlara bir bir tarih olarak bakın, cehepe bu konuda daha dün,..
ben nerden biliyorum söyleyeyim,..hep cehepeden beklediklerimi cehepe bir türlü bana vermiyor oradan biliyorum,...
ada işgalmi edildi, bakıyorum cehepeden çıt yok,..Türkiyenin Esadla bir araya mı gelmesi lazım, bakıyorum cehepeden çıt yok, İdlibe girilmesi lazım, keza daha önce El baba,..bakıyorum cehepe ne işimiz var oralarda diyor,..İşte Krkük aman karışmayalım diyor,..Akapenin terkettiği bütün kulvarlara özellikle hedepe fetö atlamış, yada yanlış anlaşılıyor ve düzeltmiyor ne farkeder,..halktan oy alabilirmi, kendini anlatabilirmi,..
bu mantıkta cehepe adayı kayalığı kayacığı ne yapacak hani,
ada meselesini iktidardan zaten beklemiyoruz,..üstelik mehepeden bile buna çıt yok,..
bakıyoruz ulusal tv de iki emekli amiral hatta soner polatla 3 oldu bahsediyorlar,..ondan sonra takibimizde,..
ama bakıyoruz cehepenin bir türlü takibine girmiyor nedense,
işbirlikçi olduğundan olabilir, tedavi edilmelidir,...
-
Defalarca gerek görsel gerekse yazılı medyada .ayrıca mecliste araştırma önergesi verilmesi hepsinide yaptı. takip edenler iyi bilir .birazcık araştır görürsünüz.
soner Polat ın dış politika yorumlarınıda okuyan biriyim tabiki katılmadığım yorumlarıda var.:)
-
iyi hafta sonları cümleten,...
-
-
[url]http://www.manisahaberleri.com/politika/ozgur-ozel-buyuk-bomba-sali-gunu-patlayacak-h75743.html[/url]
-
[url]http://syria.liveuamap.com/tr?savelanguage=true[/url]
suriye savaş haritası diye nete yazalım,...karşımıza çıkan bir kaç linkten biri bu,...ve kısmen en detaylısı,
buna bir kaç ay baktığınızda küçük küçük değişmelerin belli yerde olduğunu gözlemler ve düşünce sahibi olabilirsiniz,...
örneğin DeyrEZZOR harekatının sürdüğü günlerde
SAA(suriye arap army) ve SDG (suriye demokratik güçleri, ABD desteğindeki YPG-PKK unsurlarının kamufle edilmiş adı) her ikisinin planlı bir şekilde Deyr EZZOR harekatını eş zamnlı ve biri diğeri ile çatışmadan ama her ikisi de kazanarak ilerlediğini görürsünüz,...
şimdi bu harita adım adım ilerlemektedir ve ilerleyişi Akdenize yöneliktir ama Akdenizden sonra yöneleceği yer Türkiye olacaktır,...
bu haritaki koridor önünde ciddi sayılabilecek 3 blok vardır,...
1.Türkiyenin fırat kalkanı,....el-bab harekatı
2.fırat kalkanı eş zamnlısı SAA nın Heleple noktalanan ancak Rakkaya sınır çizen özünde Halep olan harekatı,...
3.Türkiyenin İdlip Harekatı
bu üç harekatta özünde rusya destekleidir ve rusyayla kordine edilmiştir,....şimdilik ise koidorun önünü kesmiştir,..
iki önemli olay var,
2015 yılında BM toplantısı sorasında Rusya Suriye devletinin daveti üzerine IS le savaşmak adına silahlı güç kullandı,...bu silahlı güç Helepe kadar kazanım yaparak ABD -İsrail koridorunun önünü kesti,...Halepte noktalandı,...Rakkaya kadar sınır çizdi,...dinlendi DeyrEZZOR a ilerledi,...
Davutoğlu zamnında Fıratın batısına Membiçe geçen ABD destekli YPG-PKK unsurları,..Türkiyede 15 Temmuz darbesinin sonucunu beklemeye başladı,...eğer darbe başırlsaydı Afrinle birleşerek Akdenize Hatay ve İskenderun üzerinden ulaşacaklardı,..çünkü rus destekli Esad ordusu diğer yolu birincide açıkladığım üzere kesmişti, diğer alternatif Türkiye idi,..
bu topikte o dönemler ve ihtimaller yazıldı,...hemde öncesinde,
hatırlayın şöyle dedik,...
kurmayın çizdiği ok piyadenin döte, siyasetçinin çizdiği ok kime demiştik,..yani koridorun önü kesilmiyor diye dert yanıyor ve Hatay -İskenderun durumuna dikkat çekiyorduk,..
-
şimdi soruyorum,..
biz oraya el bab ve İdlibe askerimizi gönderdik diye, orada askerimiz var diye bu tehlikeler kalktımı,..
yukarıdaki konunun iktidarla muhalefetle alakası yoktur,..Türkiyenin Türk Milletinin meselesidir,...
Rusya orada olduğu müddetçe her zamn için koridora alternatif iki güzergah yani daha gevşek konumlanmış alan ve bölgeler olarak düşünürsek,..
Esadın daha kuzeyi,...Hatay ve İskenderun Körfezi
yada
Esadın daha güneyi,..Yani Golan veya Suriyenin Dara denilen bölgesinden akdenizdir
şimdi Esadın daha güneyine bakarsak bu bölgelerdeki yerleşimlerde hiç kürt yerleşim yoktur yada çok syrektir,...ancak Esadın kuzeyinde ki alanlarda bazı bölgelerde yoğun, bazı bölgelerde dağınık kürt nüfus vardır,..
başkaca bu koridordan yani eadın kuzeyinden gaz geçecek ise Türkiyenin mevcut dağıtım ağını kullanacağından,..Esadın kuzeyi hatay ve iskenderun daha kroridorcular ABD ve İsrail için daha elverişlidir,..
diğer bir açıdan,...koridor oluşumu sonrası Esadın kuzeyindeki yapı Türkiyeyi etkileyerek benim 2.çin seddi dediğim Çinin dev hamlesi Bir Yol Bir Kuşak Projesini (asya yüzyılı) olumsuz yönde etkilemek üzere Türkiyenin Doğu ve Güneydoğusuna daha fazla terör ihraç ederek, bölgesel bir istikrarsızlığa oynayıp bunun sonucunda ortaya çıkacak doğal tamponla hem Rusya gazını bloke edecek, hemde Yeni İpek Yolunu bloke edecektir,..
ilaveten İsrailin Bölgesel Güvenlik İhtiyacı,..bölgede Taşeronlarını bulmak , yaratmak,...yaoksa onun buna, bunu oana düşürmek,..bölgesel koalisyomlar kurarak baskı ortamı oluşturmak
bundan kurtulabilmek için,........
-
üç hareket şarttır,...
1.birincisini Fırat kalkanı ile Türkiye olarak biz yaptık,..devamını İdlible getirerek koridorun önünü ikinci kez kestik,..
2.Irak Federal Hükümetinin koridorun önünü kesmesi,...
bakınız harita
[url=https://hizliresim.com/rJzyBV][img]https://i.hizliresim.com/rJzyBV.png[/img][/url]
haritada mavi olarak gözterdiğim az bir alanda dahi Irak Hükümeti ile toprak sınırı kurabilirsek,...sınır kapılarının denetimi değil, toprak sınırı,
bu Fırat kalkanı 2 dir,..
-
[url=https://hizliresim.com/2EzPYO][img]https://i.hizliresim.com/2EzPYO.png[/img][/url]
burada, Suriyedeki Esad Rejiminin yapması gereken Fırat Kalkanı 3 tür,...El-Qaim, Deyr Ezzor, Haseke, Kamışlı hattı,..
-
gözlemlerim,
bu iki ülke ırak ve Suriye Koridoru güneyden kuzeye Türkiye sınırına doğru bölmedikçe,..bunlar bu koridora güneyden kuzeye dikine girmedikçe,...
koridoru mevcutta fiili olarak tek başına bölmüş önünü kesmiş ülke olarak Türkiyenin başı bitten .......kurtulmaz,...
işte o nedenle
bir gün 15 temmuz gibi darbeye teşebbüs olur,..diğer gün zarrap yakalanır,..veya arkadan zemberekleri kurulmuş gibi zarrap veya atilla değişik zamnlarda ABD ye giderler göz altına alınırlar,...Pkk terörü eksik olmaz, tersine artar..iktidar alternatifleri için [U]iyi partiler[/U] ortaya çıkar,..Man adalarından geçilmez,..aksine Rüşvet yiyen de yargılanamaz üstü kapatılır, çünkü bu defa iktidar düşer,..v.s, liste uzar gider,..
-
gözlemlerim yine,..
şu anda bu koridorun önüne bizden başka çıkmaya istekli tek bir ülke yok,..geçmiş yaılarımda satır aralarında değinmiştim, bakıız Deyr EZZOR zamanları,..
İbadiyi gördük,...Şu sıralarda Kerkük e ABD kuvvetleri yerleşmeye başladı,..keza ABD unsurları diğer bir Türkmen şehri olan TuzHurmatuyada girdiler ve yerleşiyorlar,..
Şimdiden Haşdi Şabi Kuvvetlerinden kayıplar başladı,...yukarıdaki linki tıklayarak bunları gün ve gün gelişme manasında takip edebilirsiniz,..tabiki Haşdi Şabiye olan bu baskı,..hem Referandum sonrası baskıda kalmış peşmergeyi rahatlatacak,..hem İranın bölgesel nüfuz ve tkisini kırarak bölgeyi ABD öncülüğünde İsrail ve Suudi etkisen eçık hale getirecek,..
öte yandan Suriyede Hizbullah unsurları ise yani haşdi şabinin Suriyedeki bölümü,...onlarda çözülmeye başlayacak ve Lubnana Başbakanı Harriri ile Suudi Arabistanda ki süreç İsrail ve Suudi lehine keza peşmerge keza PKK YPG lehine sonuçlanacak,..
bu durumda
-
Fırat kalkanı 2 için Irak, Fırat Klakanı 3 için Suriye yerinden kıprırdamaz kazandıkları alanı muhafaza etmeye çalışırlar,..
geriye kim kalır,...Türkiye ve birde Rusya,..
Rusya açıkçası şuna bakar Türkiye su koyverecekmi,..yani zarrap işini milletçe göğüsleyip s-400 e kadar uzanabilecekmi,..
bu meyanda
özgür özel efendi,..bir günde kafanı fişten faturadan kaldır da,..şu yukarıdaki lere ulusal güvenlik meselemize bir bak,...
buraya adım adım gelinirken muhalefette değilmyiniz,..hali hazırdada girilmesin edilmesin diyorsunuz,...
ya 3 ay 5 ay dirensek bu adamalar patlayacak,...sp yi şiirdiler 2600 lere,..artık daha fazla dayanamıyorlar, eli kulağında ibrani tayfasının....
barzani referandumundan, zarrap olaylarından, iyi parti kurulmalarından, vise yasaklarından, almanyayla aramızın bozulmasından, ermeni meselelerini mütemadiyen kaşımalarından belli,..keza darbeye teşebüslerden, fetöcü darbeden,..
sonuç istiyorlar çünkü kendileri şiştiler artık,..
1991 den başladılar sen 2017,....
biraz dayanalım derim ben,..öyle man adası falan filan,...
birleşelim kenetlenelim,..eğer başarılı olursak,...
tehlike savuşunca kardeşim ne derdimiz varsa hep beraber dökelim ortaya hesaplaşalım,..
rüşvetçiyi, rüşvete yiyeni kim savunabilir böyle bir ihtimal varmı,...ama milletçe karşı karşıya kaldığımız tehlikeler ortada,...
bölünme zamanı değil, birleşme zamanı derim,..
başka bir şey demem,..ortak payda Atatürk başka hiç bir şey ve değer olamaz,...
seçim hakkı herkesin,...
-
-
gunaydın hayırlı haftalar
-
s.a günaydınlar hayırlı haftalar
-
[QUOTE=indregandi;526484]saat 14:00 için piyasa değerleri
direnç 128250
destek 127175 (5 değişmez)[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;526493]bana göre bahsettiğiniz seviyeleri bu gün görmez,...bahsettiğiniz durum
pazartesi 09 ve 10 barları için olabilir,...o saatler gelene kadar fiyatların 128250 etrafında dengeye yukarısında ve aşağısında daha ziyade aşağısında yakın seyredebileceğini,...
ama bakın 09, ve 10 pazaretsi durumunun ortadan kalkması için bu gün tekerrürde
128250 den devamla son zirve üstünde kapanış yapması gerekir,...bu extremdir,..olasılığı az,..
yani bu gün derin sayılabilecek düşüş olmaz
pazartesi 09,10 saatlerinde ise olabilir,
destek
17:00 dahil 127175
18:00 127475[/QUOTE]
buradan devam eder konu,...
-
destekler,
18:00 127475
[B]041217[/B]
09:00 127475
10:00 127625 (13 değişmez)
-
saatliklerde destekler bozulmuyor, bakınız tablo,..cuma günüde tekrarladığımız son kerte 128250 üzerinde kalıcı olunabilirse,..muhtemelen destekler bozulmaz,..
sonuç
piyasa longtur,
127625(-) long stop tur
-
[url=https://hizliresim.com/GyMXWV][img]https://i.hizliresim.com/GyMXWV.png[/img][/url]
-
[url=https://resimyukle.xyz/resim/5WN0LT][img]https://i.resimyukle.xyz/5WN0LT.png[/img][/url]
-
Mısırın Ariş kentinde bir camiye düzenlenen ve 309 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının sorumluluğunu, İsa'nın Oğulları adlı isimli Hristiyan bir terör örgütü üstlendi.
hocam bunun için görüşleriniz nedir acaba? tşk..
-
[QUOTE=TIFIL;526539]Mısırın Ariş kentinde bir camiye düzenlenen ve 309 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının sorumluluğunu, İsa'nın Oğulları adlı isimli Hristiyan bir terör örgütü üstlendi.
hocam bunun için görüşleriniz nedir acaba? tşk..[/QUOTE]
bir görüşüm yok,..benim görüşüm sinada artan faliyetlerine bakarak IS tarafından bunun yapılmış olabileceği yönündeydi,..
-
[url=https://resimyukle.xyz/resim/AAC8ez][img]https://i.resimyukle.xyz/AAC8ez.png[/img][/url]
haritadan bakarsak,
gri alanda son günlerde giderek yoğunlaşaşan IS faliyetleri ve gri alan merkez olmak üzere etrafına dağılıyor,
mavi oklar,..309 kişinin katledildiği caminin olduğu yer, siyahlar terör hareketleri, maviler buna karşı mısır ordu müdehaleleri,...
pembe oklar,...bu terrör faliyetleri kuzeyde port said, güneyde suveyş olamk üzere hacim kazanırsa dünya deniz ticaretini çok olumsuz yönde etkiler,...port said liman şehrinden itibaren yer yer kanalın her iki tarafına dağılmış yerleşim merkezleri var,..terör buralara sıçrar da kendine yer edinirse, hiç bir gemi geçmez geçemez, direk emtialara vurur,..çok büyük sıkıntılar çıkar,..
dolaysıyla
benim görüşüm geçen yazdım,...bu terörü buraya taşıyanlar ve birde mutlaka davet edenler vardır,..bunlar bir yere kadar sanırım bu terörü belirli bir alanda herketli kılacaklar, süveyş kanalına bunun sirayet edeceğini san[B]mı[/B]yorum,...
ama daha ziyade Mısır halkını anti terörist merkezde ve kampta fakat yanlış yerde toplamaya yönelik olarak düşünüyorum,..
bunun hedefini anti hizbullah olarak düşünüyorum,...çünkü anti terörist kampın bileşenleri, abd, israil ve suudi arabistan ki, suudi arabistanın mısırdaki darbe yönetiminin ayakta kalması için harcadığı milyar dolarlar var,...son olarak 15milyar usd deydi, işte Fransa Rusyaya yaptığı savaş gemilerini amborgo bahane edilerek Mısıra verdi, keza ABD mısırı M1A1 Abraaam tankları ile donattı kısmen modernize etti,..keza bu defa mısır gitti giritte yunaistanla ortak tatbikata katıldı ve D AK denizin vurucu unsurları arasına dahil edildi, malum Türkiye ile de arası hiç iyi değil,..bakın Mısırdaki zemin kaynasına son eklenen o halde bahsettiğim Sinadaki terör,..
İsrailin son olarak suriyede iran askeri üssünü vurduğunu düşünürsek,...suudi arabistanın Lübnan başbakanı üzerinden Lübnanada Hizbullahı hedef alışını düşünürsek,..Irakta barzani peşmeggesine karşı Haşdi şabinin bütüyük bir baskı oluşturduğunu düşünürsek,...suriyede bu defa hizbullah olarak Dyerezzor hareketaına katıldığını düşünürsek,...
yeni hedefin Hizbullah olduğu açıkça görülüyor,..ve Mısır sinadaki bu terör Arap birliğinin Suuudi arabistandan sonra en önemli aktörü olan mısırı ve mısır halkının dikkatini başka yönelere çekmek olarak görülmeli ki bu terör,..malum suriye ve mısır tarihsel bağlarla birbirine bağlı,...
işte bu meyanda
ABD İsrail, Suudi, Hizbullah üstüne giderek,..Suriye ile İranın bağını koparıp,..eğer bunu başarabilirlerse zayıflayan İranın Türkiye desteğinide kaybetmesini ve Türkiyeyide yine kendi kapmlarına sokmayı deneyeceklerki,..
bu aynı zamnda israilin güvenlik sorunu ile yakından ilgili,..
israile ve suudiye tek yerden tehdit var, İran,..
Suriyede esad savaşı kazanırsa, tehdit bir anda 3 e çıkar,..iran, ırak, suriye,..geri planda Türkiye, Rusya, çin bu kampın destekleyicileri olurlar,...
çünkü ilki libya sınırında başladı, sonra burası başladı,..burada daha önce bir rsu yolcu uçağının vurulma olayı var, aydınlatılamadı,..ve şimdiki terörö giderekte yoğunlaşıyor,..
-
siz yine o yapmış bu yapmış bunlara bakmayın,...yazdıklarıma bakın,..
sonuçta tek yapan var, ABD,...
bu yazdıklarıma göre,...
Suriye ve Irakta bir Hizbullah savaşı olacak,...Yani İsrail ABD destekli suudi iranla basra yerine Suriye de,...İsrail ise aynı mantıktan Irakta hizbullah kovalayacaklar,...
şimdilerde birer ikişer bu başladı,..Hizbullah üyeleri adam kaybederken, ABD unsurları, haşdi şabinin yoğun olduğu kerkük ve tuzhurmatu gibi stratejik yerlere kuvvet kaydırmaya başladılar,...
İbadinin derhal devreye girerek elim ayağım dediği Hşdi Şabi niğn kendini savumnabilmesi için ABD ye derhal ülkesini terketmesi yönünde süre vermesi gerekli,..
bunu yaptı barzani refarandumunda ama genel konuştu bu defa direk isim vererek konuşması gerekli,...
İbadi bunu yaparsa bu defa Haşdi Şabiyi vuracak ABD unsurlarının teröre açık hale gelmesi demektir,..yani birer ikişer vurulacak Haşdi Şabi yerine birer ikişer vurulan ABD askeri,...
-
dediğim üzere,
Suriye savaşını kaybeden ABD artık [B]resmen[/B] çöküş sürecine girer ve ilk olarak eyaletleri karışmaya başlar,...
-
[B]o nedenle ülkemizi ilk iş bu yakın geleceğin sonuçlarından korumalıyız,...önceliğimiz bu olmalı,..[/B]
bakalım bir kim kazanıyor,..muhafazamız ve durumu idare edişimiz bu yönde olmalı,...
-
dünya sıkıştı artık,..bu sıkışıklığın açılması gerekiyor,...
bu zamana kadar ABD ülkeleri birer ikişer parçalayarak, örneğin sovyetlerden 8 çıkardı,..Yugoslavyadan 5 çıkardı, bizi 1984 den bu yana 2 için deniyor,..işte Irak ve Suriyede keza Libyada savaşlar ve çatışmalar halen süre gitmekte akıbetleri belli diğil,..İspanyaya sıra vererek Avrupayı disipline çalışıyor,...
baktılar olmuyor küresellikle işi halledelim dediler onunda soygun olduğu kısa sürede anlaşıldı,...
yani kurduğu süreçler yürümüyor,..
eeeeeeee geriye ne kalıyor,..
hani vampir filmlerinde bir başvampir olur ya bilirsiniz,...aslında ölmüştür ama kan içitiği kan yeniler durur bunu, buna çizilen imaj öyledir,..
en uzun yaşayanı,..nihayetinde [B]başrol[/B] onu kestiğinde yılların birikmiş kanı zift gibi akar ya,...
yani kendi kesilecek bundan kaçış yok,..
sıra başrolde
başrol ve başvampirde,...
-
ben kaçar, geldiğimde değerlerde bir değişklik olursa yazarım
-
Selamunaleykum dostlarım günümüz aydın olsun.
-
pivot =129525
Dirençler =131425 - 132450 - 134350
Destekler =1128500 -12600 - 125600 bence..
-
-