[quote=enorton;281486]Yüzde yapınca 1450 oldu :)[/quote]
Benimkini son zamanlarda kurcaladığımdan daha yüksek, yoksa benim sistemler de sürünüyor... :)
Printable View
[quote=enorton;281486]Yüzde yapınca 1450 oldu :)[/quote]
Benimkini son zamanlarda kurcaladığımdan daha yüksek, yoksa benim sistemler de sürünüyor... :)
[quote=unlimitted;281482]75.200 long.
stop: 75.025
bıktırcam seni pela direkt hesap numaramı istiycen havale yapayım yeter uğraştırma beni diycen üvvvvvv :::[/quote]
75.400 cover!
pela, içerden toplantıya çağırmasalardı bugünkü dayağı ömrün boyu unutmazdın ama...
şansına dua et aldılar seni elimden. .lelele
75.300'e tekrar long yazıldım ve otostopu 75.125'e koydum.
toplantıya girme vakti. üvvv...
[quote=unlimitted;281482]75.200 long.
stop: 75.025
bıktırcam seni pela direkt hesap numaramı istiycen havale yapayım yeter uğraştırma beni diycen üvvvvvv :::[/quote]
400 teslim ettim unlı abi.lelele
hesap numarını ver özelden :D
sinir bozucu bir durum..
iştah yatayda hortladı bu sefer fazla yukarı götürmeden ama satışlarıda karşılayarak 10 kaplan modunda devam..
400 puanda makas yaptı ki son günlerde makas sıfırlanmıştı..
notumuzmu artacak son dk da ne :)
[quote=The Tatar;281496]sinir bozucu bir durum..
iştah yatayda hortladı bu sefer fazla yukarı götürmeden ama [U][B]satışlarıda karşılayarak[/B][/U] 10 kaplan modunda devam..[/quote]
Evet resmen KY satıyor PY alıyor görüntüsü var.. Böyle olduğunda sonra bir 5.000 puan gidiyor genelde... üvvv..
Bu arada giriş sayfasında en son hangi topic'e hangi mesaj atılmış kısmı görünmüyor bende. Sizde de aynı sorun var mı?
gün one minute günüymüş..:)
[IMG]http://i35.tinypic.com/2ldyhz9.jpg[/IMG]
[QUOTE=Strategist;281501]Bu arada giriş sayfasında en son hangi topic'e hangi mesaj atılmış kısmı görünmüyor bende. Sizde de aynı sorun var mı?[/QUOTE]
Sayfanın en altına in, orda gözüküyor şuanda ;)
şu ana kadar anlattıklarım için diyecek bişi var mı?
DTF ile ilgili ..
[quote=saraylı;281512]şu ana kadar anlattıklarım için diyecek bişi var mı?
DTF ile ilgili ..[/quote]
Ben sistemi kurdum ama ADX hariç diğerlerini trend gücünü anlamak için nasıl kullanacağımızı çözemedim hocam. Heyecanla bekliyorum. :)
selçuklu patronu gören duyan varmı???
iyi adamdı........
üüvvvvvvv.................