Sayın Larossıan sisteminize hayranım gerçekten güzel çalışıyor tebrikler. Teni sinyali dört gözle bekliyorum
Printable View
Sayın Larossıan sisteminize hayranım gerçekten güzel çalışıyor tebrikler. Teni sinyali dört gözle bekliyorum
[QUOTE=unlimitted;101172]valla Jerfin, ben dolardan hala para yapıyorum ama çok kıpırdanarak.
beklenerek para yaptıracaklar elbet...
güzel bi gap fena olmazdı. .kom
ha bu arada günün yükseğinden endeks short girdim geceye. (17:14:58 işlemi ile) :..:[/QUOTE]
bende abah aldığım uzunlarla girdim geceye..:)imf haberini bu gece patlatmazlar ise yarın sabah en az 500-600 puan yukarı gapa hazır ol o zaman..:..::..:
Vob güncelleme
Yeşil halka direnc seviyesine geldik sayılır.
Bu seviye önceki mesajımdada belirttiğim gibi 32350 destegi 32950 direnci olan bir bölge.
Yeşil halka alanından yukarı yönlü kurtulabilirse , sayın hexe'nin belirttiği seviyeleri kendine hedef belirler.
[IMG]http://www.resimage.net/out.php/i45_yvade.png[/IMG]
[quote=MMO;101174]Sayın Larossıan sisteminize hayranım gerçekten güzel çalışıyor tebrikler. Teni sinyali dört gözle bekliyorum[/quote]
katılıyorum..burdaki birçok iyi niyetli insan gibi siz de sistem paylaşımınızdan bizi mahrum bırakmayın lütfen
[QUOTE=marakes;101173]jerfin bizdeki dolar degil sanki sebep..genel bi hava var.bi de ımfolayı eklenınce fazla düşüyo..çin in abd ıle uzlasma toplantısı yapcagını acıklamasından sonra bıraz daha belirginleşti gibi geldi bana..g 20 tırt olursa dolar da yukarı topuklar diyorum en azndan duynada bunu yapar..bızde ozel bı durum oldgundan belkı durabilir[/QUOTE]
gerçi dolardaki zararımı fazlası ile çıkardım endeks uzunlardan, ama yinede canımı sıkıyor kendini bu kadar bırakması..:mad:
kısa girdim varmı başka dert ortağım
[quote=jerfin;101178]gerçi dolardaki zararımı fazlası ile çıkardım endeks uzunlardan, ama yinede canımı sıkıyor kendini bu kadar bırakması..:mad:[/quote]
g20 den sonra ters bı donus gorebilirz diyorm ben.ama g 20 supriz yapar mı o da bellı olmaz..her gun süprizle karslasıyorz zaten
[QUOTE=QUEEN;101179]kısa girdim varmı başka dert ortağım[/QUOTE]
olmamı :)) hakkımızda hayırlısı .brv
[quote=jerfin;101175]bende abah aldığım uzunlarla girdim geceye..:)imf haberini bu gece patlatmazlar ise yarın sabah en az 500-600 puan yukarı gapa hazır ol o zaman..:..::..:[/quote]
%6'lık düzeltmesiz tek yönlü hareketi götürebildikleri kadar götürsünler, ellerinden geleni artlarına komasınlar netekim! :..:
kaderimse çekerim! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[quote=QUEEN;101179]kısa girdim varmı başka dert ortağım[/quote]
[quote=oğuzt;101181]olmamı :)) hakkımızda hayırlısı .brv[/quote]
oluuu oluuuuuuuuuuuuuuu! :..::..:
825 kapamıştı 775 e kim indirdi kapanınca ya
[quote=QUEEN;101184]825 kapamıştı 775 e kim indirdi kapanınca ya[/quote]
AOL'den birisi uzunlarını unutmuş, demiş ki VOB'a, abi bi tükanı açın da 2 kontratım var satacak, 17:24:00'da işlem yaptırmışlar amcaya. :D
[QUOTE=unlimitted;101183]oluuu oluuuuuuuuuuuuuuu! :..::..:[/QUOTE]
dow coştu kader arkıdeşlerimüüüüüü
[quote=QUEEN;101179]kısa girdim varmı başka dert ortağım[/quote],
Olmasaydı iyidide olmuş bikere:confused:
[QUOTE=unlimitted;101182]%6'lık düzeltmesiz tek yönlü hareketi götürebildikleri kadar götürsünler, ellerinden geleni artlarına komasınlar netekim! :..:
kaderimse çekerim! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]
beklentisiz bir dönem olsa haklısın, düzeltmesiz bu kadar dik çıkamazlar.. ama imf den tamam imzalar atıldı haberi gelene kadar kısalar can yakar diye düşünüyorum.. 2 gün önce yazdım artı makas bile görebiliriz diye..
endekste ralli bekle, uzun poz aç.. sonra git dolar al..:..: benimkide amma çelişki oldu.. cezasını da ödedik..:..:. ben napiyim bu kafayı...dng.dng
[quote=QUEEN;101186]dow coştu kader arkıdeşlerimüüüüüü[/quote]
şşşş, bu süper haber coşma saati itibarıynen! :..:! hatta mimkin olduğunca, coşabildiği kadar coşsun.
bana lazım olan o ünlü 22:20-23:00 arası 5 dakikalık 8 kıpkırımızı çıbıh! :D
g 20 de tüyo veriyolar birbirlerine hangi senet alınır diye coşuyo endexler
[quote=jerfin;101188]beklentisiz bir dönem olsa haklısın, düzeltmesiz bu kadar dik çıkamazlar.. ama imf den tamam imzalar atıldı haberi gelene kadar kısalar can yakar diye düşünüyorum.. 2 gün önce yazdım artı makas bile görebiliriz diye..
endekste ralli bekle, uzun poz aç.. sonra git dolar al..:..: benimkide amma çelişki oldu.. cezasını da ödedik..:..:. ben napiyim bu kafayı...dng.dng[/quote]
bu kadar kaldıran adamların güvendiği tek şey gap.
sonrasında ellerindeki malı satacaklar elbet.
20-30 bin kontrattan bahsediyoruz. belki daha fazlasından.
aynı kademeden satamayacaklarına göre, kar satışları VOB'u elbet bizim maliyetimize getirir be Jerfin.
sonrasında onların maliyetleneceği shortlar da cabası.
bize ekmek yedirir diye düşünmeden kendimi alamıyorum. :..:
[QUOTE=QUEEN;101190]g 20 de tüyo veriyolar birbirlerine hangi senet alınır diye coşuyo endexler[/QUOTE]
bi yerde okumuştum.. böyle önemli toplantılara başkanlarını uğurlarken borsalar göçermiş başkan uçağa binene kadar.. ''bakın biz komadayız, güzel kararlar almazsanız mahfederiz sizi bak ona göre haaaa'':..: mesajı vermek için başkanlarına..:) sonra başkanı uğurlayıp, uçağa bindirdikten sonra başlarlarmış çalıp oynamaya, yeşillenmeye..:..:
[quote=jerfin;101193]bi yerde okumuştum.. böyle önemli toplantılara başkanlarını uğurlarken borsalar göçermiş başkan uçağa binene kadar.. ''bakın biz komadayız, güzel kararlar almazsanız mahfederiz sizi bak ona göre haaaa'':..: mesajı vermek için başkanlarına..:) sonra başkanı uğurlayıp, uçağa bindirdikten sonra başlarlarmış çalıp oynamaya, yeşillenmeye..:..:[/quote]
genelde karşılama törenleri de aynı "kırmızı" kurdelalarla oluyor ama sanırsam kesin galiba heralde büyük ihtimallen! .kom
[QUOTE=traderx;101168]arkadaşlar iyi akşamlar
1 kontrat altın kaç para yada kaç grama tekabul ediyor
ve kontrat teminatı nedir?
çünkü altın şu anda cazip, geçen sene eylülden itibaren başlayan yükseliş trendinin desteğinde.[/QUOTE]
100gram saf altına denk geliyor.
400TL teminatı.
[QUOTE=Larossıan;101169][URL="http://img15.imageshack.us/my.php?image=sistemeby.jpg]"][URL=http://img15.imageshack.us/my.php?image=sistemeby.jpg][/URL][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/2615/sistemeby.jpg[/IMG][/URL]
Kapanış itibariyle görüntü.:)))[/QUOTE]
kayahan gelene kadar devam eder o :yü:
avrupayı iyi kapatsın sonra dow göçsün yarın gap aşağı açalım ne güzel olur hayal işte
[quote=VOBiX;101196]kayahan gelene kadar devam eder o :yü:[/quote]
Gerçektende Kayahan SAdece short zamanı çıkıyor bana mı oyle geliyor...
Urdeleleri vermeye başladım yine
[url]http://www.voborsa.com/forum/dji-kapanis-lotosu-t5205p43.html[/url]
ben ugursuzumdur tahimn yapmıyım..:)
sn eneton geçmiş olsun kaza için... geç gördüm......
kusura bakma......
bu arada sabah açılışla 31950 den uzuna döndüm...geceyede uzun devam....
[QUOTE=activex31;101199]Gerçektende Kayahan SAdece short zamanı çıkıyor bana mı oyle geliyor...[/QUOTE]
Dibe yakın gelir. Dibin dibi var. IMKB kağıttan kaplan der. Almanca, JAponca haberler yapıştırır. NE de olsa kimse anlamaz. Türkçe ahberleri de geçen yılın arşivinden çıkartır önümüze koyar. Sonra dünkü habere bayat der. Ortadan kaybolunca da piyasa başlar topuklamaya. Tüm bu başarına rağmen vobdan parayı götürdüğünü söyler. Yalan söylemiyorsa manipülatördür. Başta jelibon ve ben özellikle yeni gelen arkadaşları bu konuda uyarırız. Bir kaç yeni üye de kayahanı şakşaklar ama nafile. voborsa klasiğidir kendisini.
[QUOTE=mbm;101203]sn eneton geçmiş olsun kaza için... geç gördüm......
kusura bakma......
bu arada sabah açılışla 31950 den uzuna döndüm...geceyede uzun devam....[/QUOTE]
Durum kısa kalmış.
[QUOTE=VOBiX;101207]Durum kısa kalmış.[/QUOTE]
yeni açtım forumuda ondandır.....:D
dayıcım hani 1200 puan zarar vardı ya onları bugün 600 puan karla okuttum allah terste kalanlara sabır versin.
[QUOTE=VOBiX;101207]Durum kısa kalmış.[/QUOTE]
sizinkide kısa kalmış 500 stoptu yeni kısamı
[quote=VOBiX;101204]Dibe yakın gelir. Dibin dibi var. IMKB kağıttan kaplan der. Almanca, JAponca haberler yapıştırır. NE de olsa kimse anlamaz. Türkçe ahberleri de geçen yılın arşivinden çıkartır önümüze koyar. Sonra dünkü habere bayat der. Ortadan kaybolunca da piyasa başlar topuklamaya. Tüm bu başarına rağmen vobdan parayı götürdüğünü söyler. Yalan söylemiyorsa manipülatördür. Başta jelibon ve ben özellikle yeni gelen arkadaşları bu konuda uyarırız. Bir kaç yeni üye de kayahanı şakşaklar ama nafile. voborsa klasiğidir kendisini.[/quote]
mesajlarını inceledim.....
12 aralıkta gitmiş. ([B]endeks 31.500[/B])
2 ay sonra 14 şubatta gelmiş ([B]endeks 32.400[/B])
son durum 30 mart gitmiş desek ([B]endeks 31.375[/B])
biz de tanıdık sayenizde kayahan ı..ilginc bi gösterge saolsun..bence dogru algılanabıldıgı muddetce herkesin bi faydası var.bi nevi ütopya gibi düşünmek gerek.tek sorun satranç tahtasında hangi taşın hangi görevde oldgu..
[QUOTE=mbm;101203]sn eneton geçmiş olsun kaza için... geç gördüm......
kusura bakma......
bu arada sabah açılışla 31950 den uzuna döndüm...geceyede uzun devam....[/QUOTE]
Teşekkürler sağolasın sn.mbm. Ben de pozisyonu bozmadan geceye uzun devam ediyorum...
seçimden onceki fikrimi ufak da olsa koruyorum.bu kadar çıkışa ınanmamıs varken bu iş kontrat yakma hareketine dogru gidebilir..cümleten iyi geceler..
[quote=juliano;101209]dayıcım hani 1200 puan zarar vardı ya onları bugün 600 puan karla okuttum allah terste kalanlara sabır versin.[/quote]
ben demedim mi sana güreşiyoruz diye...altta kalınca üzülme bi el ense çekersin olur biter demedim mi :..:
unlimit oğuzt kader arkideşlerim limitsiz gidiyor bu dow sistem ne dedi sat dedimi yok cezanı çek o zaman ah ah ne zaman öğrencez para bitcek ya
[QUOTE=QUEEN;101217]unlimit oğuzt kader arkideşlerim limitsiz gidiyor bu dow sistem ne dedi sat dedimi yok cezanı çek o zaman ah ah ne zaman öğrencez para bitcek ya... uzun olanlar gülüyodur şimdi:..:
[quote=QUEEN;101218][quote=QUEEN;101217]unlimit oğuzt kader arkideşlerim limitsiz gidiyor bu dow sistem ne dedi sat dedimi yok cezanı çek o zaman ah ah ne zaman öğrencez para bitcek ya... uzun olanlar gülüyodur şimdi:..:[/quote]
Terste kaldığını zannetmiyorum.+.