şimdi anlayabildikmi bilmem,..
Printable View
şimdi anlayabildikmi bilmem,..
[QUOTE=tutku;526423]En son dibden ihtibaren diye düşünmüştüm. saygılar..:)
126425[/QUOTE]
he bu senin dediğinde doğru,..maviyi sağa saydığımızda 14 kalanını buluruz, buda 10 bar saat,....
bu 10 bar saat geçmeden 14 dolmayacağından son dip sağlamlamaz ve (-) stoptan oynatır,..
10 bar, kendisi dahil +4 yapar,
son dip 126425+4 barı grafikte görün,..
nasıl anlatayım,...
short varken long var, long varken short var,...ama hep biri güçlü,...
long güçlüyse düşüşler realize
short güçlüyse yükselişler tepki
şimdi mesela short var, tepki 128525 e kadar olabilir diyoruz,..aşağısı da 126425(-) stop diyoruz
ergunbabahan
@ebabahan
18 sa.18 saat önce
Daha fazla
Hakan Atilla’nın ifadesi 17-25 Aralık’ın tüm savunmalarını çürütüyor:
1- Parayı ayakkabı kutusuna polis koymadı.
2- Para imam-hatip Lisesi için değildi.
3- Süleyman Aslan milyonlarca doları Zarrab’tan rüşvet aldı.
4- Aslan saf bir adam değil, utanmaz bir kamu görevlisi idi.
herkesin kandili mübarek olsun bol kazançlar,akşama çakar gene kazancınız bol olsun
[QUOTE=Mares;526435]herkesin kandili mübarek olsun bol kazançlar,akşama çakar gene kazancınız bol olsun[/QUOTE]
Mares ara sıra da olsa uğra unutturma
Biri konuştu borsa aşağı gümledi.malum devletin bankasının dekont ları olsa gerek:)
Rızayı ve çeteyi hukuk dışı yollarla Türkiyede yargılatmayanlar şimdi şaşırmış durumda. Türkiye için zarraf veya yolsuzluk çetesi değil önemli olan Türkiyenin kamu bankasını uluslararası yasadışı olarak kullanılması. devlete girmesi gereken 40 milyardollar hırsızların cebinede rüşvet olarak girmesinden dolayı cezasını Türkiye çekecek.uluslararası antlaşmaya taraf ülke olarak kamu bankalarımızı iki tanesini milyarlarca dolar ceza ödeyecek olması .
[QUOTE=tutku;526437]Biri konuştu borsa aşağı gümledi.malum devletin bankasının dekont ları olsa gerek:)[/QUOTE]
ben böyle bir zamnda cehepenin ortaya çıkışlarını hiç bir surette haklı bulmuyorum,...
[QUOTE=indregandi;526439]ben böyle bir zamnda cehepenin ortaya çıkışlarını hiç bir surette haklı bulmuyorum,...[/QUOTE]
Bana göre sizinkisi CHP karşıtlığı, kusura bakma ama demogojiden ibaret.
biraz objektif bakış lütfen. ulusal çıkarlar her zaman önceliğimizdir. :)
[QUOTE=tutku;526440]Bana göre sizinkisi CHP karşıtlığı, kusura bakma ama demogojiden ibaret.
biraz objektif bakış lütfen. ulusal çıkarlar her zaman önceliğimizdir. :)[/QUOTE]
sizler cehepeli falan değilsiniz muhtemelen,
önce antiemperyalist olmanız gerekir,...el alemin sopasıyla nedeni sebebi ne olursa olsun buı milletin kafasına inemezsiniz,...
7 haziranda-1 kasımda emekliye zam isteyeceğinize gümbür gümbür ortaya çıksaydınız,..o zaman dekontlara ihtiyacınız olmazdı,...
emek hareketlerinde, işçi hareketlerinde de yoksunuz,...
Elalemin sobasıyla miletin kafasına inenler ve onların işbirlikçilerini herkes biliyor herşey ortada. Anti emperyalist emperyalistlerle işbirliği yaparak komşusunun çökmesine neden olmakmı teröristleri desdeklemekmidir. ne idi hangi camide namaz kılacaktı hani bir kaç haftada Suriyenin işi tamamdı hani o teröristler terörist değil kızgın gençlerdi.
Üstat bazen sizi tanımakta zorlanıyorum.
Emine Ülker den sonra CHP çok değişti bence..
[QUOTE=indregandi;526442]emek hareketlerinde, işçi hareketlerinde de yoksunuz,...[/QUOTE]
Eğer zahmet edip Selin Sayek Bökeyi dinleseniz varmıyız yokmuyuz görürsünüz. hem meclistehemde dışarda işci ve emekcilerin haklarını hep savunduk savunmaya devam. :)
[QUOTE=tutku;526443]Elalemin sobasıyla miletin kafasına inenler ve onların işbirlikçilerini herkes biliyor herşey ortada. Anti emperyalist emperyalistlerle işbirliği yaparak komşusunun çökmesine neden olmakmı teröristleri desdeklemekmidir. ne idi hangi camide namaz kılacaktı hani bir kaç haftada Suriyenin işi tamamdı hani o teröristler terörist değil kızgın gençlerdi.
Üstat bazen sizi tanımakta zorlanıyorum.[/QUOTE]
sayın tutku,
cehepenin anlayışının akapeden bir farkı yok,...anlayın bunu,..zaten bu fark anlaşılamadığı için halkın tercihleri üzerinde etkili olunamadı,..
üstüne bir fetö ve hedepelilik çıktı,..cehepe nasıl anlatacak bunu,..şimdi diğer taraf üstüne bir de Atatürke yanaştı,..
7 haziranda hendek savaşları varken,...Cehepe Atatürkle Mustafa Kemalle yola çıksaydı bakın iktidardaydı şimdi,...
[QUOTE=tutku;526445]Eğer zahmet edip Selin Sayek Bökeyi dinleseniz varmıyız yokmuyuz görürsünüz. hem meclistehemde dışarda işci ve emekcilerin haklarını hep savunduk savunmaya devam. :)[/QUOTE]
ya bu hanımefendi cehepenin sözcüsü değilmiydi, devamlı dinledim ben,..buram buram atlantik ve sermaye çevresi kokan demeçleri vardı,..ona rağmen bir de sözcülükten uzaklaştırıldı,..
[QUOTE=TIFIL;526444]Emine Ülker den sonra CHP çok değişti bence..[/QUOTE]
bak onunda yapması gereken Milli Ulusalcılarla birleşmesi gerekirdi,..Cehepe bunlara git diyor,..gidiyor anlaşılmaz şekilde Anadolu Partisi diye parti kuruyor,..ne oldu,..
ışık bekledi yanmadı,..yok oldu gitti,..güzel kadındı, toplumları etkileyebilir sürükleyebilirdi, lider özelliği kazanabilirdi,..Türk Milletini iyi temsil edebilirdi oysa,..
daha var.
bakın Birgül hanım, İsa gök, işte Süheyl Hoca,..diğer cenahtan ne biliyim Ufuk Söylemez ,...
ya kardeşim ihtiyaç varsa bir araya geleceksiniz ya,
yok muydu ihtiyaç gani gani vardı,..vatan diyorsunuz ortada yoksunuz,...
sanki yasak,...
Hep ısrarla eli silahlı üstelik terör örgütüyle üstelik silahı bırakmadan görüşmek
yanlış dedik ısrarla karşı çıktık.Fetönün kumpaslarında haksızlığa uğrayanların yanında her türlü baskı ve şantaja rağmen dimdik durduk mücadele ettik. haksızlık ve hukuksuzlukları dile getirdik.mücadele ettik.
simdi bi haber okudum chp nin sundugu belgeleri savcılıga vermiyecegini soyemiş bu nasıl bi iş hemsucla hem belgeleri savcılıga verme ben bi sey anlamadım
gittiniz Cumhur başkanlığı seçiminde mehepeyle birlikte Erdoğan karşısına kimi çıkardınız,..
ekmeleddin ihsanoğlu,..adamın nakavt olacağı belli,...
şimdi o zaman iktidar mücadelesi yoktuda Ekmelettin deneyiminden bunun olmadığı anlaşılıyor,..şimdi mi var,...
ülkenin en zor zamnlarında,
diyorum buradan önce iktidar talebin olacak,...ne zamndır dedim,..gittiler fetö hedepe kahroldum buralarda,
şimdi yazınca demogoji, oluyor,..
[QUOTE=kemo;526450]simdi bi haber okudum chp nin sundugu belgeleri savcılıga vermiyecegini soyemiş bu nasıl bi iş hemsucla hem belgeleri savcılıga verme ben bi sey anlamadım[/QUOTE]
17 25 aralıkta verdi ne oldu. hükümetin hukuka müdahalesi apaçık ortada. kaldıki dekontlar ortda savcılar neden cesaret edip harekete geçemiyor geçmişte nasıl engellendiler biliniyor sayınkemo.
[QUOTE=indregandi;526451]gittiniz Cumhur başkanlığı seçiminde mehepeyle birlikte Erdoğan karşısına kimi çıkardınız,..
ekmeleddin ihsanoğlu,..adamın nakavt olacağı belli,...
şimdi o zaman iktidar mücadelesi yoktuda Ekmelettin deneyiminden bunun olmadığı anlaşılıyor,..şimdi mi var,...
ülkenin en zor zamnlarında,
diyorum buradan önce iktidar talebin olacak,...ne zamndır dedim,..gittiler fetö hedepe kahroldum buralarda,
şimdi yazınca demogoji, oluyor,..[/QUOTE]
Bu konuda aynı fikirdyim.Kılıçdaroğlu çok büyük seçim hatası yaptı.
Partinin büyük çoğunluğu tarafındanda eleştirildi.T..C
[QUOTE=tutku;526452]17 25 aralıkta verdi ne oldu. hükümetin hukuka müdahalesi apaçık ortada. kaldıki dekontlar ortda savcılar neden cesaret edip harekete geçemiyor geçmişte nasıl engellendiler biliniyor sayınkemo.[/QUOTE]
hocam ozaman yapacak bişey yok siyasette yapmanın anlamı kalmıyor demektir
Sayın gandi genel başkanlık seçimi olduğunda değişim için fırsat belki bir çok şeyi aynı düşünüyoruz ama prensipler demokratik seçimle genel başkan olmak gibi. bilmem anlatabildimmi.
[QUOTE=tutku;526452]17 25 aralıkta [B]verdi ne oldu.[/B] hükümetin hukuka müdahalesi apaçık ortada. kaldıki dekontlar ortda savcılar neden cesaret edip harekete geçemiyor geçmişte nasıl engellendiler biliniyor sayınkemo.[/QUOTE]
e işte hep bu oluyor, ondan sonra diyorki 5 koyun versem güdemez,..
öyle diğil kardeşim sen merkezini koruyacaksın,
senin merkezin %22-27 den harketle Mustafa Kemal,..yıldırım orduları
bu gün Türkiyede herkes kurdu, kuşu, lazı, kürdü, türkü, dadaşı ve mütemadiyen efesi,..ve son olarak akape si dahil,...
herkes Mustafa Kemal ATATÜRK diyecek,..ve sen buna %22-27 üstüne 10 puan alamayacaksın ve halen belgeyle geleceksin,...
çünkü en büyük belgeyi unuttun
Mustafa Kemal Atatürkü
bu şimdi demogoji ise ben konuşmayayım
hic olamzsa barı belgeleri cumhuriyet ve sozgu gazetesine versinde konuya hakım olan kişiler inceleyip onların verdigi karar dogrultusunda karar verelim derim ben acızane
[QUOTE=tutku;526455]Sayın gandi genel başkanlık seçimi olduğunda değişim için fırsat belki bir çok şeyi aynı düşünüyoruz ama prensipler demokratik seçimle genel başkan olmak gibi. bilmem anlatabildimmi.[/QUOTE]
sayın Tutku,..
1 kasım seçimleri öncesinde Kemal kILIÇDAROĞLU 1 Kasım seçimleri için bu Türkiyenin son seçimleri olabilir dedi,..
bahsettiği tam olarak bu şu anki durumdu,...ama o seçimler için gidip emekliye zam istedi kahroldum,
bilmem anlatabildimmi,..
şimdi işte bir demokratik seçim için hali hazır ben adayım diyemiyor, ortak aday arayışında,...
insan olarak iyi bir insan buna şüphem yok,...Kemal Kılıçdaroğlu bırakmalı bu işi,...
CHP muhalefet yapmayı bilmiyor.Hiç oy vermedim ama Demirel sağ olup muhalefette olsaydı herrgün itin .ötüne sokardı bunları.
Sözün Kısası kötü muhalefet kötü iktidar yapar,...
bu kadar basit, öyleki akape bile sık sık bundan dem vuruyor,
yani durum vahim den de vahim,..
Herkes biliyor zarların hileli olduğunu , herkes biliyor hırsızın kim olduğunu, koyunlar sessiz. kime ait olduğunu hatırlamıyorum ama buna benzer bir deyişti.:)
Ha birde şu var:Basın tv vb muhalefete süre ayırmıyor.Muhalefet kendini yeterince anlatamıyor.
[QUOTE=tutku;526461]Herkes biliyor zarların hileli olduğunu , herkes biliyor hırsızın kim olduğunu, koyunlar sessiz. kime ait olduğunu hatırlamıyorum ama buna benzer bir deyişti.:)[/QUOTE]
Sayın Tutku ben burada demedimmi,
dışarda savaşan ordu içerde disiplini getirir,..şimdi bu disiplinde ABD kapımka dayanmış, ya malını ya canını diyor ben de çıkmışım belge melge,..
hani muhalefet edeceksen bu zamanında olacak,...
[B]cehepe 7 haziranda kazanabilirdi
ama 1 kasımda kaybetti[/B]
bak şimdi ABD muhalefetine kaldın zamnda ve hadi ütüyü bozmayalım ve buna yanlış anlaşılıyor diyelim,..
sayın Tutku demogojimi bu şimdi,
değil, dost acı söyler,..
[QUOTE=ikskare;526462]Ha birde şu var:Basın tv vb muhalefete süre ayırmıyor.Muhalefet kendini yeterince anlatamıyor.[/QUOTE]
Aynen katılıyorum.
beni kaybetti ya daha ne olsun,...ben adam değilmiyim,...
1 kasıma kadar uyardım,..bkz kayıtlar, ...emekliye zam dedi, bittim yığıldım,...
ben dedim burada en çok ta akapelilere dedim,
takım tutar gibi siyasi parti tutmayın dedim,...
topiğimiz sakinleri hatırlayacaklardır,...
kim hata yapıyorsa onun dalına vuracaksın ki,...
iç çatışmaya, iç savaşa düşmeyelim,...biribirimize girmeyelim,..
bilinçli seçmen olmak bizim birinci işimiz olmalı,..
ki 1. kalite iyi elden yönetilelim,..
[url=https://resimyukle.xyz/resim/ycTIxM][img]https://i.resimyukle.xyz/ycTIxM.png[/img][/url]
yelpaze ölçütleri,...
127625-127025=600 puvan,...boyunda
3 bar saat eninde,..isteyen çizip bundan yararlanabilir
tabanda,
14 barda 126425(-) ye göre kalan 5 bar saat,...
tepede bakınız bu gün verdiğim tablo,...dikkatli gözler için 127925 direnç aldı,...
sıkışma
127925-126425,..
hareket için kalan 5 bar,
9, 10, 11, 12, 13,
14 hareket der,...
günaydın
Arkadaşlar 60 dak graf takoz görüntüsü var.yukarı kırılımı olursa hedefi büyütür diye düşünüyorum.