[quote=Strategist;330359]Uzun zaman olmuş foruma OBO grafı atmayalı... :)))[/quote]
Patron bir de 15 dklık bollingerli bi graf at..fiyat alt banda kavuşma arzusu ile koştur koştur gidiyor.... kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi:..:
Printable View
[quote=Strategist;330359]Uzun zaman olmuş foruma OBO grafı atmayalı... :)))[/quote]
Patron bir de 15 dklık bollingerli bi graf at..fiyat alt banda kavuşma arzusu ile koştur koştur gidiyor.... kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi:..:
shorta gel bostana gel,
short ayrı bostan ayrı,
olamam ben VOB tan ayrı :..::..::..:
[quote=Astatin;330368]Haydi forum hep birlikte...Atakuleden at beni gülüm amman amman amman ..in aşşa tut beni..in aşşa tutu beni[/quote]
[quote=padişah;330369][FONT=Arial][SIZE=2]
[SIZE=2][FONT=Arial]PUPU olanlar[LEFT][LEFT]BURCE[/LEFT]
[/LEFT]
[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]CBSBO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]ESEMS[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]GEDIZ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]HDFYO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]ISBTR[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]PKENT[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]TKSYO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/quote]
yaw sorma be PADİŞAHIM....
büyük graşıştan önce burce de vals ediyordum...ilk alış maliyetin 20 lerde falan...sonra büyük graşış oldu...hesap ektresine baktım 2 lot kalmış satmamışım, kaldığını görmemişim... hiç dokunmadım..manzara ortada:::
[quote=Astatin;330371]Patron bir de 15 dklık bollingerli bi graf at..fiyat alt banda kavuşma arzusu ile koştur koştur gidiyor.... kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi:..:[/quote]
Bence alt banda değer değmez kızgın kumlardan cörtcülerin üstüne atlayacaklar ama neyse... :::
[quote=TÜRKOĞLU;330372]shorta gel bostana gel,
short ayrı bostan ayrı,
olamam ben VOB tan ayrı :..::..::..:[/quote]
yalnız PAMBIK, hiç şımarmaya gelmiyo ha hemen aldılar 175 pianüüü
yiyecekler bu şortu sanki NK siz atladık gene .dng
[quote=Astatin;330368]Haydi forum hep birlikte...Atakuleden at beni gülüm amman amman amman ..in aşşa tut beni..in aşşa tutu beni[/quote]
atakuleden değil everestten atarım seni,
80600 üzerine çıkarsa pala bizi atacak harbiden..dng
[quote=Strategist;330375]Bence alt banda değer değmez kızgın kumlardan cörtcülerin üstüne atlayacaklar ama neyse... :::[/quote]
olabilir hacipatron amma eğer yukarı döencekse boll bandın altı aşşa açılmıyor...hööytt dur burda diyor...şimdi açılmaya başlamış..yani 80200 altında salar gibi geliyo bana..(grafiğind emikmmel bir örneği var, çarpıp yukarı dönmesinin)
kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek :D:D:D
sana bişi olmasın :D:D
[quote=Astatin;330376]yalnız PAMBIK, hiç şımarmaya gelmiyo ha hemen aldılar 175 pianüüü[/quote]
tamam dedi pala şimdi yukarı :)
[quote=padişah;330378]atakuleden değil everestten atarım seni,
80600 üzerine çıkarsa pala bizi atacak harbiden..dng[/quote]
aşşa inip tutacaksan sorun yok...
Bu arada her tepkide NUNU sal tepeler alçalıyor..sorun deel..arada depsin tabi..graşka
[quote=a.kaya;330377]yiyecekler bu şortu sanki NK siz atladık gene .dng[/quote]
kayapatron niye nk siz anlamadım. nk pozıtıf bolgede degıl mı ?