umarım kimse bu düşüşte terse kalmamıştır..
Printable View
umarım kimse bu düşüşte terse kalmamıştır..
[QUOTE=tutku;526386]CHP Atatürk cülükten hiç ayrılmamıştır. karşıt görüş ve eleştiriler demogolojiden öteye gitmez.[/QUOTE]
karşıt görüşteyim, cehepeye değil, cehepe yönetimine karşıyım,..tez o makamı terkedip gerçek cehepeli sahiplerine bırakmalarını istiyorum,..demogojim budur,..
[QUOTE=TIFIL;526390]evet ABD millete rağmen bir şey yapamazdı değil mi? en çok korktuğu birleşmiş bir millettir demiştiniz...brv[/QUOTE]
evet milletimiz referandumda buna malesef engel olamadı, ..milletten sıfır atıldı,..
benim anladığım emperyalizm milletle baş edemiyor,..emperyalizm milleti hiç sevmiyor,..adı konacak ama
şükürki son zamanlarda adı kondu Türk Milleti dendi, kurucu liderimiz Atatürkte olması gereken başköşeye kondu nihayet,..
[url=https://resimyukle.xyz/resim/bPx0Gc][img]https://i.resimyukle.xyz/bPx0Gc.png[/img][/url]
alçalan takoz içinde ilerliyor burası,
ya mavi aşağıya,
yada alçalan takoz yukarı
???
[QUOTE=indregandi;526343]son durum flat usd de, tekrar yukarıdan yerine koymayı deneyecem, bekleyelim bakalım,...[/QUOTE]
usd de yavaş yavaş dünkü flatlarımı short yönde yerine koyuyorum,...bunda sadece zamansal analizmi ölçü alyorum,..14 hafta işini,..
zarrap kuru halinnen korkutuyor,..
Trumpıda korkutmuş olacakki,..Ypg-pkk ya silah vermeyi kesecem dedi,..
bu piyasayı belki tutuyordur,..yoksa çok düşebilirmi ne,..
değil bence
kurlar 4 üstü büyük sıkıntı olur ve Türk Siyasi hayatını kökümnden değiştirir,..
olası böylesi bir durum Türkiye için ABD nin itkisiyle değil,...global piyasaların çöküşüyle olmalı,..yoksa ABD için bir sürü ilave düşman demektir,...
[QUOTE=indregandi;526394][url=https://resimyukle.xyz/resim/bPx0Gc][img]https://i.resimyukle.xyz/bPx0Gc.png[/img][/url]
ya mavi aşağıya,
???[/QUOTE]
hocam kılnçdarın üstüne birde sarraf gelirse Başkan sallanır mı dersiniz?
Erdoğan'ın avukatından Kılıçdaroğlu'na: Söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir savcılığa vermeli
Bence ekonomik gerekçeler yolsuzluklar ve FETÖ terör örgütünün siyasi ayakları hakkında cesaretli bir savcı tarafından başlatılacak soruşturma ve tutuklamalar ne dediyse vermedik diyen hükümeti sallayacaktır.
Her zamanki gibi Adalet bakanı ve hükümet yetkilileri müdehale etse bile soruşturma açabilecek yurtsever korkusuz bir savcı ...:)
[QUOTE=TIFIL;526396]hocam kılnçdarın üstüne birde sarraf gelirse Başkan sallanır mı dersiniz?[/QUOTE]
yok ya bunlarbaşka bir işin peşindeler,...Suriyede ileriye dönük bir yumuşama peşindeler yada Rusya ile bizim bağımız koparma gayreti içindeler,..
Davutoğlu ile Erdoğansız denediler, Erdoğan Cumhurbaşkanlığında pasifteydi,..Başkanlık düşüncesine Mehepeden yeşil ışık yanmıyor gelmiyordu,..
Davutoğlu ise Suriye ve Irakta Stratejik derinlikte boğulup dururken misli davutoğlunun Kobane seyretmeleri Fırat geçerek,..Esad yolunu kapatan Ruslara karşılık Hatay ve İskenderundan Akdenize çıkacaktı,..
tam o esnaya iki şey,..
1.pelikan dosyası
2.Davutolunun Stratejik derinklik işlerinden el çektirilmesi geldi
misilleme
15 temmuz darbeye teşebbüs oldu
misilleme Fırat Kalkanı oldu, yani herkes Diyarbakırı beklerken Hatay ve İskenderun PKK da değil bizde kaldı,
devamını biliyorsunuz,...
bu ara nottan sonra şimdi zarrap çok büyük olasılıkla bu misilleme zincirinin baklalarından biri,..neticede
zarrap önce sanık tı, şimdi tanık oldu ve sevabından istifade edecek,..
bu şöyle olmuyordur herhalde,..
ben sanık oluyim, yok olmadı tanık oluyim,..sanıklıktan tanık aşamasına geçerken birileri(bu birileri,..esas oğlan bunlar) buna karar veriyor,..
o birileri kim ve ne hedefliyorlar, neyin etkisinde karar alıyorlar,..
baktığımızda,
Suriye de İdlibi görüyoruz,..Rusyayla yakın ilişkide olan, İranın yalnızlığına değil tersine İranla birlikte hareket eden, Irakta barzani referandumunda ve sonrasında Irak devleti ile birlikte hareket etmeyi bilen, şimdilerde ise Suriyede Esad rejimi ile yakınlaşmasından bahsedilen bir Türkiye süreçcinden bahsetmekteyiz,..keza S-400 alan ve yüzünü Batı Asyaya ve Avrasyaya dönmüş bir Türkiye,...diyorki Natoya ben senin silahına da artık güven duy muyorum, kendim yapıyorum, yapamadığımı Rusyadan dahi alırım...
işte senin bütün bu hal hareket ve davranışların, emperyalizmin önünde kusurlu hareketler ve kabahatler,..
şimdi bunlarla uzlaşma içinde olunsaydı, zarrap diye bir dava olurmuydu, bırakın 15 temmuz darbesi olurmuydu,..Türkiyede Erdoğanıda içine alan, TSK lerinide etkileyen,..bir güç ve odak daha olabilir,...
dolaysıyla
senin bu sürecine adam ya gelip seni vuracak(darbe teşebbüsü ile denedi, kendisi denemiyor, göze almıyor), çünkü yoluna taş koymuşsun,...
yada gelip senin ülkende bunu yapanları bunun tam tersinde duranlarla ikame etmeye değiştirmeye çalışacak,...
yani ekonomik baskı,..
ha bunlar olmasaydı biz de kurlar ya yine değişmezdi, biraz daha aşağıda olurdu...ABD nin faiz artırım süreci malum,...
diyorumki işte yem olmayalım bu şerrefsizere, istediklerimiz alalım, ülkemizi kurtaralım bunlardan,.....karşı durarak diyet ve boynumuzun borcu neyse ödeyelim, çünkü haklıyız,...
nasıl osa gelecekler,..bu kaçınılmaz,..Asena Nato desede gelecekler, Cehepe Adalet desede gelecekler bu kesin, kaçış yok,..çünkü Çine karşı durmak senin coğrafyandan geçiyor ve karşı duruş seninle yapılmayacak,..öyle osaydı Nato Suriyede seninle beraber Rakkaya Mümbiçe El baba Deyr EZZORQA girerdi,..
beni bölmek isteyene karşı direniyorum,..bu haritada bu gün yer almıyorum ben,...1000 senedir buradayım,..kanla çizip millet olmuşum,..
3 tane şerronun kalın purolarını içerken beni kesip biçmesine izin veremem,...
[QUOTE=TIFIL;526397]Erdoğan'ın avukatından Kılıçdaroğlu'na: Söz konusu kağıtları mesai bitimine kadar derhal bir savcılığa vermeli[/QUOTE]
Herşey ortada savcılar orada. tek sorun geçmişteki gibi adalet bakanlığının müdehalesinin korkusu olsa gerek.
ne diyor.
Bunların tamamı bankaların resmi kayıtlarıdır. Yurt dışına göndermişler o şirketlerin de kayıtlarında var. Haysiyetli bir adamsan gereğini yapacaksın.:)
Üstat tepkinin viop boyu olmadı bari düşüş sürsün. saat 18 kadar düşüş devam edecek gibi.
[QUOTE=indregandi;526399]
dikkat ederseniz,..
[COLOR="Red"]zarrap önce sanık tı, şimdi tanık oldu ve sevabından istifade edecek,..
bu şöyle olmuyordur herhalde,..[/COLOR]
ben sanık oluyim, yok olmadı tanık oluyim,..sanıklıktan tanık aşamasına geçerken birileri buna karar veriyor,..
3 tane şerronun kalın purolarını içerken beni kesip biçmesine izin veremem,...[/QUOTE]
hocam filmlerden izlediğim kadarıyla iki kişi suçlanıyor ise önce itiraf eden paçayı kurtarıyor, eli iyi ise serbest bile kalabiliyor, malum oradaki ikinci kişi Halk Bank Müdürü, o itirafı kabul etmeyeceğine göre.sarraf kurtulacak müdür yanacak bence..
Ulen ne zarrafmış yahu. adan iran vatandaşı bizimkiler vatandaşımız diye sahipleniyorlardı
ülen yurt dışında milyonlarca vatandaşımız var nedense hiç biri zarrab kadar olamadı.:)
Savcı: Reza Zarrab suçunu kabul etti ve Atilla'ya karşı tanıklık yapmak üzere bugün ya da yarın mahkemeye getirilecek
DHA
[QUOTE=TIFIL;526402]hocam filmlerden izlediğim kadarıyla iki kişi suçlanıyor ise önce itiraf eden paçayı kurtarıyor, eli iyi ise serbest bile kalabiliyor, malum oradaki ikinci kişi Halk Bank Müdürü, o itirafı kabul etmeyeceğine göre.sarraf kurtulacak müdür yanacak bence..[/QUOTE]
bence kimse yanmayacak yanar gibi olacak, profesyonel takınılacak,..
ABD Türkiyeyi sıkar gibi yapacak, Türkiye sıkılır gibi yapacak,...
kimin önünde milletlerinin önünde ve global kamuoyu önünde,..
Bu arada üstat sizin usd tl 4 leree ulaşacak gibi.:)
Kemal Kılıçdaroğluâ€Onaylanmış hesap
@kilicdarogluk
11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
Akrabaların vergi vermemek için yurt dışında şirket kuracak, milyon dolarları o şirketlere gönderecek, sen de çıkıp millete “dolarlarınızı bozdurun†diyeceksin! Yine inkar ettin, ispat istedin, ispat ettim. Eğer haysiyetli bir adamsan, sözünü tutar, gereğini yaparsın...
197 yanıt 787 retweet 1.653 beğenme
Yanıtla 197 Retweetle 787 Beğen 1653 Direkt mesaj
@kilicdarogluk
10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Ben üstüme düşeni yaptım. Akrabalarının ve senin nasıl kirli bir düzen içinde olduğunuzu, belgeleriyle milletimin gözünün önüne serdim. Ben hiçbir zaman haksızlık karşısında susan olmadım, olmayacağım. Acaba sen üstüne düşeni yapıp, bu milletin yakasından düşecek misin?
84 yanıt 455 retweet 1.156 beğenme
Yanıtla 84 Retweetle 455 Beğen 1156 Direkt mesaj
@kilicdarogluk
8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Ortaya çıkardığımız belgeler yüzünden beni ve CHP'yi karalayacaksın. Şunu bil ki, benim hiçbir şeyden korkum yok çünkü alnım ak! Senin hiddetini ve korkunu ise çok iyi anlıyorum. Sen, yıllarca Türkiye'nin altını oymuş bir yönetimin baş aktörüsün!
Bu tvitleri viop da haber değeri olabilir düşüncesiyle tweetledim.:)
[QUOTE=indregandi;526405]bence kimse yanmayacak yanar gibi olacak, profesyonel takınılacak,..
ABD Türkiyeyi sıkar gibi yapacak, Türkiye sıkılır gibi yapacak,...
kimin önünde milletlerinin önünde ve global kamuoyu önünde,..[/QUOTE]
aynen 15 temmuz darbe teşebbüsü gibi, her şey kamuoyu önünde cereyan edecek, ama kamuoyunu etkilemeye yöenelik olacak,..
ABD bundan hükümetin dayanamayacağını ve bir iktidar değişikliğini umacak,..Akape ise bundan iktidarını kaybetmeyeceğini ve dahada güçlenerek çıkacağını umacak,..
modern pazarlama yöntemlerinde vardır bilirsiniz,..
bir malı sana satmak için çalışan bir satıcıya
evet te deseniz, hayırda desniz sonuç değişmez,...
her şık tan yine iki olasık ortaya çıkar ve yine her defasında süreç evet ve hayıra denk gelen oklarla devam eder,..
evet ve hayırlar tanıdık geldimi bilmem, geçmişe bakmak lazım,...refarandumlar ordusuna,..dng
neticede konu şu,
zarrabın gidişi, 15 temmuzdan önce banka müdür yardımcısının gidişi 15 temmuzdan sonra,..
yani niye gider,..ABD ile 15 temmuz öncesinde ve sonrasında iki farklı Türkiye var,...
yani bir proğramlama bana var gibi geliyor,..
varsa eğer dediğim üzere bunun saonuçları sanıldığı kadar büyük olmayabilir, çapsız kalabilir,...
şunu düşünüyorum ben,..
sonuç Türkiyedeki kamuoyunun kendisini yöneten iktidarı hakkındaki düşüncelerini etkilemeye yönelik,....
buna bakılıyor, şurası kesin bu davayla Türkiye kesilip biçilmeyecek,..çünkü direk olarak Türkiyeye düşmanlık olarak algılanır,..dava daha olmadan bile bu böyle,...
öyleyse yukarıda dediklerim mantıklı duruyor
belki Müdür yardımcısı dahi az hasarla bile kurtulabilir,...
[QUOTE=tutku;526406]Bu arada üstat sizin usd tl 4 leree ulaşacak gibi.:)[/QUOTE]
4.05 görecek gibim bence..
[QUOTE=tutku;526407]Kemal Kılıçdaroğluâ€Onaylanmış hesap
@kilicdarogluk
11 dk.11 dakika önce
Daha fazla
Akrabaların vergi vermemek için yurt dışında şirket kuracak, milyon dolarları o şirketlere gönderecek, sen de çıkıp millete “dolarlarınızı bozdurun†diyeceksin! Yine inkar ettin, ispat istedin, ispat ettim. Eğer haysiyetli bir adamsan, sözünü tutar, gereğini yaparsın...
197 yanıt 787 retweet 1.653 beğenme
Yanıtla 197 Retweetle 787 Beğen 1653 Direkt mesaj
@kilicdarogluk
10 dk.10 dakika önce
Daha fazla
Ben üstüme düşeni yaptım. Akrabalarının ve senin nasıl kirli bir düzen içinde olduğunuzu, belgeleriyle milletimin gözünün önüne serdim. Ben hiçbir zaman haksızlık karşısında susan olmadım, olmayacağım. Acaba sen üstüne düşeni yapıp, bu milletin yakasından düşecek misin?
84 yanıt 455 retweet 1.156 beğenme
Yanıtla 84 Retweetle 455 Beğen 1156 Direkt mesaj
@kilicdarogluk
8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Ortaya çıkardığımız belgeler yüzünden beni ve CHP'yi karalayacaksın. Şunu bil ki, benim hiçbir şeyden korkum yok çünkü alnım ak! Senin hiddetini ve korkunu ise çok iyi anlıyorum. Sen, yıllarca Türkiye'nin altını oymuş bir yönetimin baş aktörüsün!
Bu tvitleri viop da haber değeri olabilir düşüncesiyle tweetledim.:)[/QUOTE]
kullandığı uslup ve dil hiç kendisine yakışmıyor,..bir süredir böyle Kemal Kılıçdaroğlu,..:p
(reza zarrab davası) savcı, zarrab'ın suçunu kabul ettiğini açıkladı- bloomberg ht
usd flatlarımı tamamen yerine short yönde koydum
zarrap marrap bir şey diyemiyorm, zamana göre bu şekilde oynuyor ve poz alıyorum,...
[QUOTE=indregandi;526411](reza zarrab davası) savcı, zarrab'ın suçunu kabul ettiğini açıkladı- bloomberg ht[/QUOTE]
16:55 te haber düşüyor, yani 17:00 a 5 kala,...18:00 ın ya bir bar öne alınacağını yada yarına 09:00 kalacağını söylemiş idik,..
eğer haber gelmeseydi muhtemelen haber seans kapndıktan sonra düşer ve yarın 09:00 buna göre harket başalrdı,
bu durumda bir bar öne çekilmiş oldu,..haber 17:00 a geldi,..
son saatlik dibide bu haberle kırmış oldular,..demekki bu gün 130925 geçilmesi sonrası gelen satışlar bu haber gelirmiye yönelikmiş,..
öte yandan günlüklerde salıya kadar yatay demiş bu belki pzt 14:00 olabilir demiştik,
sonuçta salı sallandı yatay bitti ve beklenen zarrap haberi geldi,..
[B][I][U]suçunu kabul etmiş, ve öyleyse başkalarınıda suçlamayı olanaklı hale getirmiş,..
[/U][/I][/B]
ABD için büyük başarı diyecem ama adam kendisi buna tıpış tıpış gitti,
bakın bir şey değişmiyor,ABD yle savaşacaksak bu bir şekilde olacak, ha böyle ha öyle,..
silahlada olur, bu silah zarrapta olur,..
sonuçta ABD ile savaş halindeyiz,..bu savaş
siyasi bir davanın güdümünde, kurlara üzerinden ekonomik şantajla devam ediyor,..
götü yeseydi silaha başvururdu,..yediğine 1/10 bahse girerim ama demekki hesapladığı maliyeti kendisine çok çok fazla geliyor,..
sonuçta Türkiye bir çöl değil,..basradan kodunu bağdattan izi çıkmıyor,..
deremiz var, tepemiz var, hakimimiz var, mahkumumuz var,..
günaydın
s.a günaydınlar
a s gunaydın
günaydınlar cümleten
[QUOTE=indregandi;526394][url=https://resimyukle.xyz/resim/bPx0Gc][img]https://i.resimyukle.xyz/bPx0Gc.png[/img][/url]
ya mavi aşağıya,
???[/QUOTE]
[url=https://resimyukle.xyz/resim/7bb74W][img]https://i.resimyukle.xyz/7bb74W.png[/img][/url]
126893 mavinin değeri
10 BAR saat değişmez görüntüsü var gibi. doğru olabilirmi üstadım.
hayırlı kandiller sağlık ve bereket ile nice huzurlu günlere
Bana göre bu gün ve yarın sert düşmeli sonrasında belkide gün içersinde aniden yukarı yönelmeli.
[QUOTE=tutku;526419]10 BAR saat değişmez görüntüsü var gibi. doğru olabilirmi üstadım.[/QUOTE]
bu analizinizin içinden çıkmam mümkün değil,..değer yok çünkü,...kaçta 10 bar değişmez,...
bunu verdiğiniz an bende bakarım karşılaştırırım,...
[QUOTE=indregandi;526422]bu analizinizin içinden çıkmam mümkün değil,..değer yok çünkü,...kaçta 10 bar değişmez,...
bunu verdiğiniz an bende bakarım karşılaştırırım,...[/QUOTE]
En son dibden ihtibaren diye düşünmüştüm. saygılar..:)
126425
[QUOTE=tutku;526421]Bana göre bu gün ve yarın sert düşmeli sonrasında belkide gün içersinde aniden yukarı yönelmeli.[/QUOTE]
bu bahsettiğiniz 14:00 da olabilir, orası hareket gösteriyor,...
simulasyon saat 13:00 da tepeleme yapacak, 13:00 xu030 taraf seans arası olduğundan 14:00 hareket yapabilir
[QUOTE=tutku;526423]En son dibden ihtibaren diye düşünmüştüm. saygılar..:)[/QUOTE]
sayın tutku benim kurgulamama göre düşünüyorsanız eğer:
bende şu şekil
dipten itibaren olmaz,...dipten değişmezler yükselişi konu alır ve long takip ederler,...destek
tepeden olanlar,...tepeden değişmezler düşüşü konu alır ve short takip ederler,... direnç,..
burada konu ikincisi ve değişmez buna göre olur,...çünkü dün tepeledik ve devamına hep düşerek geldik,...
Ters bayrak formasyonu olurda işlerlik kazanırsa daha düşecek yolumuz var gibi:).
[QUOTE=tutku;526423]En son dibden ihtibaren diye düşünmüştüm. saygılar..:)
126425[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;526425]sayın tutku benim kurgulamama göre düşünüyorsanız eğer:
bende şu şekil
dipten itibaren olmaz,...dipten değişmezler yükselişi konu alır ve long takip ederler,...destek
tepeden olanlar,...tepeden değişmezler düşüşü konu alır ve short takip ederler,... direnç,..
burada konu ikincisi ve değişmez buna göre olur,...çünkü dün tepeledik ve devamına hep düşerek geldik,...[/QUOTE]
[url=https://resimyukle.xyz/resim/S7V2cL][img]https://i.resimyukle.xyz/S7V2cL.png[/img][/url]
sayın tutku
dün ve önceki gün değerler
130925
129300
bu ikisine de ihlal almış ve kalış takip ediyorduk, hatta siz 131925 olmasın diye ikaz etmiştiniz, bende 130925 olduğunu grafikle vermiştim,...
ihlal sonrası kalış gelmediği için altüst olarak ikideğeri işledik ve 5 lik minörlerin çözüm olabileceğini söyledik,..bize göre bu 5 lik minörlerden biri ''kalışa '' çıkartabilirdi, bkz dün ve önceki gün analizleri,
neticede 129300 altına zarrap haberi ile kaldık,...
tabiki bu kalışın tepede bir baskı değeri var ve bu değer 131750 değeri dünkü en yüksek,..
işte bu değer sarı ok boyunca geçmişe ''değişmez tabir ettiğim bar sayısını alır,..
değer ve değişmez bu şekilde ortaya çıkar,..131750 den 27 değişmez değişmez rekoru kırdık,..değişmez oluştuğunda o değerden otomatik dirençte oluşur, buna göre direnç 131750 değeri,..
27 değişmezi oluşturan neden 3 gün boyunca yataya sarıp zarrap haberini bekleyen piyasa,...
tersi ise yine grafikte görüyorsunuz,...
1 nolu kutucuk,..ve önce mavide sonra penbede 129300 simulasyonu, ..malesef başarılı olamadı ve artık işler çalışır durumda değil,..
yani piyasa önden işini yapıyor,...ben onu geriden yakalayorum,..o nedenle grafikte gördüğünüz maviler baralaradan 14 öncesinde aşağı iniyor ama her durdukları yer 14 sonrasına mavinin pembeden değerlerini veriyor,..buda simulasyonu veriyor, keza değişmez ve değerleri oluşturuyorlar,..
buna 7 de simulasyonda edebiliriz,...ama daha düşükleri sıkıntı yapabilir...dilediğimz kadar sayısını simulede sağa artırabiliriz,...örneğin ben 3 kullanıyorum ki 2 yeterli oluyor,..
çünkü 2 yi tamamlayan 3 ü başarabilirse trend olabilyor
gelelim haraketlenme işine,...şimdi yukarıda grafik belli,..grafiğe göre,
değişmez belli, o halde değerde belli,...131750,..fakat pala 14 önde,..yani değişmez ve değeri bıraktığı yerden 14 yol almış durumda,...buda grafikte görünmeyen simuleyi verir,..
yani benim tablolarda pala dediğim değerler,...
işte saat 13:00 da pala 14 yediğnden kendi simulesine aşağı gelecek fakat indikatörler grafikteki gibi kalmaya devam edecek,...
yani palayı hem biliyoruz, hem bilemiyoruz,...
bildiklerimi yazayım
14:00 131750
15:00 130675
16:00 129650
17:00 129575
18:00 129050
v.s
diye deva edersek bu güne
saat 14:00 da harketlenecek ve olası yukarı tepki verecek palanın,...128525 geçmeyeceğini buluruz
09:00 128875
10:00 128525
bakın 128525
bu günün değil ama yarının 128525 ile denkleşti,...oysa indikatörde bu yok,..napıyorum düşüncemde miş gibi simule edebiliyorum bu değeri,...+koncoktür ilave ediyoruz, örneğin zarrap,..
e yarın perşembede bir taraftan+ e sonrasıda cuma halinnen,...bu iki günde ABD ile bizim aramızda ne değişebilir diyorum kendime
ve bir önerme de buluyorum,
tepkinin saati, ve max tepeceği yer
14:00 128525 pala,
destek ise bu durumda son dip olur,..ve 14 saat bar doldurmadan sağlamlamaz,..öyleyse stop 126425(-)