[quote=Strategist;330346]Tüh sana Pala.. Tam 400'e değip beni stop'latıp döndü... Halbuki [COLOR=red]üstatlar[/COLOR] NUNU var diyodu... Dinlemedik böyle oldu... :..:[/quote]
Lütfen hakaret etmeyiniz .dng
Printable View
[quote=Strategist;330346]Tüh sana Pala.. Tam 400'e değip beni stop'latıp döndü... Halbuki [COLOR=red]üstatlar[/COLOR] NUNU var diyodu... Dinlemedik böyle oldu... :..:[/quote]
Lütfen hakaret etmeyiniz .dng
77000'den önce inmek yok kısadan. olur mu asti?
Shortu giydim bakalım
Geç olsun sağlam olsun
Yarın enflasyon kötü gelirse 78000 e kadar düşüş olabilir:)
[B]israilin [/B]etekleri tutuşmuştur..
en büyük müttefikini kaybediyor(mübarek i).
umarım [B]sıra suudi arabistana [/B]da gelir..
dünyanın kalbi,en derin medeniyetin beşiği [B]mısıra[/B]da bu yakışır..
yıkılsın tüm diktalar...
300 points makas var, *** pala.
Uzun zaman olmuş foruma OBO grafı atmayalı... :)))
[quote=Astatin;330344]GAYA,
Nunu var demiştim:::[/quote]
ayrıca 15 dakikalıkda OBO olabilir demiştim:::
NUNU bu boru deeeelll
GARAN a güzel verdiler...olayım allahına :..::..:
yeter mi bu peki? elbetteki yetmez.dişimizin kovuğuna yetmez.
taban olunca bana haber verin :p
80350 den şort giydim
[quote=Strategist;330359]Uzun zaman olmuş foruma OBO grafı atmayalı... :)))[/quote]
Teprik ederim Stro üstad....dng
Haydi forum hep birlikte...Atakuleden at beni gülüm amman amman amman ..in aşşa tut beni..in aşşa tutu beni
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2]
PUPU olanlar[LEFT] [LEFT]BURCE[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]CBSBO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]ESEMS[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]GEDIZ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]HDFYO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]ISBTR[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]PKENT[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]TKSYO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/LEFT]