eğer 89 bin kırılırsa sarayburnu'ndan gemiye binerek samsun'a doğru yola çıkıp
bu shortçulardan kurtuluş mücadelesini başlatacağız :)
Printable View
eğer 89 bin kırılırsa sarayburnu'ndan gemiye binerek samsun'a doğru yola çıkıp
bu shortçulardan kurtuluş mücadelesini başlatacağız :)
[quote=gnome;451849]eğer 89 bin kırılırsa sarayburnu'ndan gemiye binerek samsun'a doğru yola çıkıp
bu shortçulardan kurtuluş mücadelesini başlatacağız :)[/quote]
Başgan,
Ayboliyi..bizi neden Yonan yerine koyarsın.dngOysa biz de her düşüş olduğunda "Hacıanesti gel de kurtar ordularını" diyoruk, EN BÜYÜK TÜRK'ün sözüne gönderme yaparak:p Şöyle yapalım; Savaş Waterloo savaşı olsun.. EHmm..Longcularda Fransa tarafı olsun heee..Niye longcular waterloo savaşının kaybeden tarafında olsun deme başgan...Sonuçta Rus ayusu diye bir tabir var..Rus tarafının şortcular olması lazım..::: Tarih tekerrür etmez sonuçta..kimin kazanacağı belli olmaz..Ama hatırlatayım; Femen de bizim tarafımızda:::
Şimdi uzun için sıkıntı şu. Zaten yakalanan yakalandı,yarayı sarmak için ek maliyet yapmak isteyecektir. Fırsatçılar ise burayı değerlendirmek isteyecektir. Ölen zaten öldü.
Pala peki ne yapmak ister? Yönü değiştirmiş gibi yapıp boğayı biraz besleyip aynen kesmek tabi ki.:D:D
[quote=astatin;451855]başgan,
ayboliyi..bizi neden yonan yerine koyarsın.dngoysa biz de her düşüş olduğunda "hacıanesti gel de kurtar ordularını" diyoruk, en büyük türk'ün sözüne gönderme yaparak:p şöyle yapalım; savaş waterloo savaşı olsun.. Ehmm..longcularda fransa tarafı olsun heee..niye longcular waterloo savaşının kaybeden tarafında olsun deme başgan...sonuçta rus ayusu diye bir tabir var..rus tarafının şortcular olması lazım..::: Tarih tekerrür etmez sonuçta..kimin kazanacağı belli olmaz..ama hatırlatayım; femen de bizim tarafımızda:::[/quote]
sırf yunan değil ; ingilizi var , fransızı var , italyanı var ,
faiz lobisi var :)
[quote=kurt;451857]Şimdi uzun için sıkıntı şu. Zaten yakalanan yakalandı,yarayı sarmak için ek maliyet yapmak isteyecektir. Fırsatçılar ise burayı değerlendirmek isteyecektir. Ölen zaten öldü.
Pala peki ne yapmak ister? Yönü değiştirmiş gibi yapıp boğayı [B]biraz besleyip[/B] aynen kesmek tabi ki.:D:D[/quote]
long maliyeti 1300 puan iyileşti dünlkü uzlaşmaya göre bende
bu durumda beslenme işi olsada 88400 kırılıma da oynayabilsem
dün sabahki gapten sonra ; EN HIZLI SİSTEM (5 dak.) ilk defa al geldi..90.000 den... 14:15 barında..bakalım ne ola!!!!
Başgan,
Huruç harekatı yapıyosunuz gibi geldi bana..he öyle de :) üw
90.600 altı- üstü..
90850 yi aşamazsak olmaz...aşarsak, tünelde ışık gözükecek!
ben beslendim yaw yeter ABV
bıst de 73.000 de 2 li dip ve PU ayaklarına ,uçurmasınlar mı?
buda bir ihtimal...
[quote=astatin;451898]başgan,
huruç harekatı yapıyosunuz gibi geldi bana..he öyle de :) üw[/quote]
shortçuları ankara'ya doğru çekip tuzağa düşürdük :)
şimdi karşı saldırıya geçtik .
89100 dibini aşağıya geçmemizle ilerleyen sayım güncellediğim graftaki gibi olabilir, sürekli sayımları çöpe attık ama var bişeyki attık bakalım, bu çıkış yine bir b' dalgası muhtemelen ve bitince tekrar yeni dip görmek için düşüş öngörüyor, b dalgası bitince yukarı çıkış yeni tepe ile B dalgası sonrası C dalgası için 5 dalgalık sert düşüş, dip b ve Tepe B zamansal olarak 1-2 hafta içinde oluşup bitebilirde, kimseye tavsiye değildir :)
[IMG]http://k1306.hizliresim.com/1b/p/pf4u7.png[/IMG]
[quote=gnome;451905]shortçuları ankara'ya doğru çekip tuzağa düşürdük :)
şimdi karşı saldırıya geçtik .[/quote]
abi hani samsuna çıkacaktın önce..biz bandırma vapuru bekler iken, monoblok 5000 ton kruvazörle geldiniz ya yaw:::
[quote=astatin;451907]abi hani samsuna çıkacaktın önce..biz bandırma vapuru bekler iken, monoblok 5000 ton kruvazörle geldiniz ya yaw:::[/quote]
sabah 90 bin altında satım çılgınlığı olabilir diye kumar oynayıp
biraz long açmıştım . Bari onlar da patlamasa
korkuyorum :)
kontrat taşımalar başlamıştır.hayırlı uğurlu olsun..
[quote=gnome;451908]sabah 90 bin altında satım çılgınlığı olabilir diye kumar oynayıp
biraz long açmıştım . Bari onlar da patlamasa
[B]korkuyorum[/B] :)[/quote]
:eek:yandık o zaman..gorkulan pozisyonlar artı yazar totemim var malum..üğwww
dipden 2.000 puan yukardayız..şimdi,ortak sahadayız..long yapmak isteyen:geri gelsin diyecek..
short yapmak isteyen,en tepeden çok düştük(98.000 den) deyecek....
buralarda stabilasyon lazım.sonra...
yine mi aynı..kaç gündür bu saatlerde fişi çekmişlerdi...
çabuk bitti olumlu hava yaw
piiuuu..tırsmadım dersem yalan olur...saydığım kadarıyla en az 3,5 attım..saymadığım da bir o kadar vardır.. daha da herşey bitmiş sayılmaz tabii...yannız, ya şu apsd bitirecek beni ya da ben onu..sırf yükselirken apsd manyak düştü diye tuttum şortları..-ki son derece yanlış tek o parametreyle karar vermek :).üğ..Şu hareketten sonra 15 dklık dönüp tekrar sat verirse çok şık olacak..93xxx lerden beri görünen pupuların gazı alınmış olacak...---koşullu tabi..-sa
b dalgası için düşücez
pazartesi zaten düşecektik
kimseye tavsiye değildir
5 daklık 89850 den sat oldu... -150 puan hayırlı olsun....1400 puan bir ara kar vardı..offfffff
Niye düşecektik?
Çünkü AB ile müzakerelerde sıkıntı oldu
pazartesi görüşmeler olacaktı ama
Almanya büyükelçimizi dışişlerine çağırdı son haber bu
bizde alman büyükelçisini çağırdık dışişlerine
ve ipler kopma noktasına kadar geldi sanırım
Zaten perşembe günü yapılacak toplantıdada müzakerlerin devamı için olsa gerek 22. başlığın açılıp açılmaması karara bağlanacaktı, bunu görüşmekte pazartesi toplantıda belli olacaktı
Ondan önce Almanya işe taş koydu sanırım ve Türkiyenin berlin büyükelçisi Hüsayi Avni Karslıoğlunu Alman dışişlerine çağırdı
Bizde alaman büyükelçisini çağırdık
Egemen bağış diyordu ya, AB bize git derse bizde AB ye oğlum bak git deriz diye
İşte heran haber düşebilir yani durum bence kritiktir.
AB ile ipler koparsa borsa bunu taban fiyatlar
Kimseye tavsiye değildir.
Bu borsa durup dururken düşmüyor yani
Kimseyi etkilemiyim yinede
yazdıklarım tavsiye değildir.
short açmıyorum..ama sistemin sat olması ve alternatif piyasaların ateşinin hala 42 derece olması , beni korkutuyor...
Borsanın vobun niye böyle kıvrandığını az çok tahmin etmek gerekir
çünkü haberi işlemediler henüz piyaslara
işlediklerinde iş işten geçer ky kalır kabak gibi ortada
yüselirken apsd hızla düşerek -1800 idi, şimdi +1200...300o net yeni pozisyon açıldı..bı kadar ekstrem noktalardayken, PALA nın hangi tarafta olduğunu %100 bilmek olanaklı değil...çünkü ipnur pozisyon ayarlarken apsd nin yönü endeksin yönü ile korelesini kaybedebiliyor..fiktif atraksiyonlardan dolayı
short açmamakda bi çözüm ama en azından uzunda olmak büyük risk
kimseye tavsiye değildir.
herkese iyi tatiller..ben flat devam..bu kadar volatilite varken geceye pozisyonsuz girmek ,rahat oluyorr...
[quote=erk;451899]90.600 altı- üstü..[/quote]
90.600 üstü kapanış isterükkk...
Enteresan ..içimden şortları kapamak hatta lonkkkk açmak geçiyor
haberi merak edenlere link veriyim
ulusal basın işlemez bunu
Ankara Berlin hattında gerginlik tırmanıyor
[URL="http://www.euractiv.com.tr/ab-ve-turkiye/article/ankara-berlin-hattinda-gerginlik-027989"]http://www.euractiv.com.tr/ab-ve-turkiye/article/ankara-berlin-hattinda-gerginlik-027989[/URL]
fiyatlar ani çöküş yapıyor sakat oldu borsa
kademeler yokoluyor aniden
aynısı 110 binden düşerkende oluyordu ve bir gün vob gümleyiverdi
astatin 89125 den şortları ile vedalaştı
aşağı yukarı yapıp milleti uzunda bırakıyor fiyatlar giderek aşağıda dalgalanıyor
adamı takdir etmek lazım..indikleri o kadar güzel yaptıki, 1-5-15 hatta bazılarında 60..en az 1000 paun teper diye bekliordum...şimdilik tık yok...bu pupuları bir eksi gaple cehenneme yollama planı mı var acep..du bakalım..haftasonuna şort girme niyetindeyim flat değil...bakalım vereckmi pozitif buffer
kapanışa doğru millet kısasını kapattıkça düşüreceklerdir tahminim
hep aynı taktikler