[quote=ATHLON;364463]hakkaten ya..çok az kişi kaldık...bu kadar mı acımasızsın pelaaa...[/quote]
yani 79200 lerden kavırma etsek eyi olcaymış eftlopedro...ü[url]www..600[/url] puan kar eyiydi..şimdi geldik maliyetin epsilon civarına..ingaaaaaaa
Printable View
[quote=ATHLON;364463]hakkaten ya..çok az kişi kaldık...bu kadar mı acımasızsın pelaaa...[/quote]
yani 79200 lerden kavırma etsek eyi olcaymış eftlopedro...ü[url]www..600[/url] puan kar eyiydi..şimdi geldik maliyetin epsilon civarına..ingaaaaaaa
sabahki full shortlarla devam:)
aftlopedro, bi de ben deneyeyim..du bakalım..
:) hazır mıyız?
[quote=Astatin;364467]aftlopedro, bi de ben deneyeyim..du bakalım..
:) hazır mıyız?[/quote]
bu seferkinin boyu initial hareket x %161 olacak kimin...uwwww
aha..müsterihleştim birden
[quote=Se_M;364461]Sn saraylı sisteminiz kısaya döndü sanırım.. kd üst değeri nedir[/quote]
daha değil..
2m lot haimle hala -%16 lardaysa durum yaş derken yine taban oldu..waşşburnnn
vay be çok değil mayısta 105 lira olan FB hissesi 46,75 oldi.sanırım gözaltı süresi yarın doluyor.aziz yıldırım tutuklu yargılanacak olursa hisseler ne olur çok merak ediyorum.
vay namıssız düşüş devam itmedi
kapasakmı shortları üvvvv:o
dowu alırlarsa bizi basarlar
hazırlık buna galiba:)
şimdi balık kaçtığıan göre muhabbetini yapabilirim..Şimdiye kadar açıklanan haberler ışığında
1) Eğer FB nin elinden son şampiyonluk alınırsa, Tspor şampiyon ilan edilecek
2) İçeri alınan TS yöneticileri, şike denemiş ama becerememiş deniyor..bu durumda klube ceza gelmez..
3) e bide bunnarın çimento fabrikası leyin vardı deelmi
ee alınırmış 14.50 / 15 arasından..heheheh
ha şimdi ikinci tabanı yemiş olsa böyle şeyler yazarmıydım...tabiki hayır :)
aftlocuum aybediyon..bak gold ranıyor..usdtry gevşemeye başladı..tahvil zaten geberik di... graşmayalım abi ayboluyo valla..ü[url]www...fenerin[/url] bile tabanı çözüldü...endeks niye graşşsın abi üğvvv
PAMBIK:
DÜşüş için bir şey eksik mi sence
şimdi Tspor dönüp tavan olursa, Tahtayı yapan hakkında spk işlem başlatsın diye twitter da gampanya başlatak mı PANPİŞler :) hehehe
F.Bahçe'ye şok üstüne şok!
[URL="http://spor.mynet.com/haber/fbahceye-sok-ustune-sok/37833"]http://spor.mynet.com/haber/fbahceye-sok-ustune-sok/37833[/URL]
[quote=Astatin;364477]aftlocuum aybediyon..bak gold ranıyor..usdtry gevşemeye başladı..tahvil zaten geberik di... graşmayalım abi ayboluyo valla..ü[URL="http://www...fenerin"]www...fenerin[/URL] bile tabanı çözüldü...endeks niye graşşsın abi üğvvv
PAMBIK:
DÜşüş için bir şey eksik mi sence[/quote]
tahvil bu haldeyken dolara gelen kotasyon sence neyi işaret edior stetom?..:))
[quote=Astatin;364478]şimdi Tspor dönüp tavan olursa, Tahtayı yapan hakkında spk işlem başlatsın diye twitter da gampanya başlatak mı PANPİŞler :) hehehe[/quote]
[quote=Astatin;364476]şimdi balık kaçtığıan göre muhabbetini yapabilirim..Şimdiye kadar açıklanan haberler ışığında
1) Eğer FB nin elinden son şampiyonluk alınırsa, Tspor şampiyon ilan edilecek
2) İçeri alınan TS yöneticileri, şike denemiş ama becerememiş deniyor..bu durumda klube ceza gelmez..
3) e bide bunnarın çimento fabrikası leyin vardı deelmi
ee alınırmış 14.50 / 15 arasından..heheheh
[COLOR=red]ha şimdi ikinci tabanı yemiş olsa böyle şeyler yazarmıydım...tabiki hayır[/COLOR] :)[/quote]
hehehe..kırmızılı gısmı saymazsanız, "analiz bu boruu deeel":D:D panpişlerr..
aha way**..17.20 tavanıymış tavan olmuşş
Artık 79000 de stop olurum heralde:)
[quote=ATHLON;364481]tahvil bu haldeyken dolara gelen kotasyon sence neyi işaret edior stetom?..:))[/quote]
hemen söliim... piyasanın büyük aktörleri (bangalar v.b.) kamu otoritesi ile anlaşarak gönüllü devalüasyonda mutabık kalmışlardır... düşük faiz devam etmesi şartıyla...yalnız bu senaryoda borsa uçar demedi deme:::
ha bu arada arapların son 3 ayda gelen tolarlarıda ciddi kazık yedi..geçmiş olsun...:D
Hergün çık yukarı saçlarımı tara,in aşağı ayakkabımı bağladan bıktık pala.:..:
denge bozucu hareketlr nedeniyle longların bir kısmını kapattım :) kalanlara da geniş isto p yazıp tahtaya, ağanın toplantısına gaçtım
longlar ful flat...650 puan alabilirdik...250 de kaldık..kısmet
Aşağıya doğru bir dalga başlarsa şayet ,bunu galiba FB yapacak..(bu temel analistlere göre)..::::D
79.000 direnç olmuş olabilir,aşağı giderse burdan, FB yüzünden falan değil ,zaten orda direnç vardı yaw...(teknik analistlere göre)...:D:::
Aşağı başlayacak dalganın muhtemel arkaplanında galiba FB sendromu var...( bu da ew sosyonomistlerine göre...)..::::D
sistem daha sat vermedi...eli kulağında..FB kalbimizde...(bu da bana göre)...::::D
evet düşsün istiyorum ama düşmüyor asti.bi eksiklik var sanırım.
[quote=Astatin;364477]aftlocuum aybediyon..bak gold ranıyor..usdtry gevşemeye başladı..tahvil zaten geberik di... graşmayalım abi ayboluyo valla..ü[URL="http://www...fenerin"]www...fenerin[/URL] bile tabanı çözüldü...endeks niye graşşsın abi üğvvv
PAMBIK:
DÜşüş için bir şey eksik mi sence[/quote]
[QUOTE=saraylı;364490]Aşağıya doğru bir dalga başlarsa şayet ,bunu galiba FB yapacak..(bu temel analistlere göre)..::::D
79.000 direnç olmuş olabilir,aşağı giderse burdan, FB yüzünden falan değil ,zaten orda direnç vardı yaw...(teknik analistlere göre)...:D:::
Aşağı başlayacak dalganın muhtemel arkaplanında galiba FB sendromu var...( bu da ew sosyonomistlerine göre...)..::::D
sistem daha sat vermedi...eli kulağında..FB kalbimizde...(bu da bana göre)...::::D[/QUOTE]
Saraylı abim kıritik değerde bi değişiklik varmı
[quote=oguzhan;364495]Saraylı abim kıritik değerde bi değişiklik varmı[/quote]
yok abim,
aynı 78.725.:)
yalnız tg ler bu arada sat poz una geçti ve bu değerin altına gelirsek,
sistem de sata geçer..
Palanın cephesinde değişen bir şey yok günlük olarak, 64.800-62.300.
2 ay 59.900 Ramazan sonrası 61.700 altında kapanışlar olmadığı sürece üçgen takılıp herkesi iflas ettirme niyeti de var gibi. :o
son yarım saat bir saat işlemleri başladı:)
kısayım..
kd=79.000
oldu..
78975 den döndü, az daha full shortlar 79000 den stop oluyordu:)
Cuma'ya kadar arap kadri modunda takılır artık. :..:
Yüksek kontrol var piyasada:)
79000 den az gördü bakalım ....
uzun yapmam sadece flat düşüniym:)
Garan 7,54 kademesini alacaklarmış gibi durmuyor.
[quote=saraylı;364504]kısayım..
kd=79.000
oldu..[/quote]
uzunum...
kd=78.875
full shortlar stop
flat devam flat:)
[quote=saraylı;364367][COLOR=red]79.600-80.100-81.050[/COLOR]
--------------------------
[COLOR=seagreen]78.650-78.150-77.200-76.700[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57]:)[/COLOR][/quote]
79.600 direncine gitse bari...
79400 ü aşarsa dünkü bu vakit olurmu?
Bugün son dakika hangi tahtayı tavana kadar çizerler acaba. :o
Malı itelemeyi başardılar bence ve geceye full short:)
herkeze iyi akşamlar.
[quote=saraylı;364514]uzunum...
kd=78.875[/quote]
kısa..
kd=79.025