[quote=Astatin;94132]recoooooooooooo..yaktım seni[/quote]
astı, buradaysan sana bırsey sorucam, özelden.
Printable View
[quote=Astatin;94132]recoooooooooooo..yaktım seni[/quote]
astı, buradaysan sana bırsey sorucam, özelden.
[quote=jerfin;94133]sen şimdi beyoğlu'na cafeye geldiğime inanmıyor musun asti..:..:[/quote]
ııııhhhhh..inanmıyorum..çünkü koskoca hayal kafkesinde 3 esrarkeş görünümlü, 4 rosker, 1 teen ager, 3 çalışan dışında bağğyan yoktu....dng
sakın yanlış anlama reco, güvenmediğimden değil yani... sayıları nasıl belirleyeceğiz, kolonu kim yatıracak, kim saklayacak v.s. gibi yani.. yoksa 34 milyon tl ne ki çıkınca ortadan yok olup tüyelim..:..:
[quote=tuareg;94135]astı, buradaysan sana bırsey sorucam, özelden.[/quote]
beter ol..sor bakiiimm
[quote=jerfin;94137]sakın yanlış anlama reco, güvenmediğimden değil yani... sayıları nasıl belirleyeceğiz, kolonu kim yatıracak, kim saklayacak v.s. gibi yani.. yoksa 34 milyon tl ne ki çıkınca ortadan yok olup tüyelim..:..:[/quote]
Değil mi ama, bu hafta 50 mılyonu bulur, 50 mılyon dedıgın nedır kı ceplerımızı karıstırsak fazlası cıkar:)
[QUOTE=Astatin;94136]ııııhhhhh..inanmıyorum..çünkü koskoca hayal kafkesinde 3 esrarkeş görünümlü, 4 rosker, 1 teen ager, 3 çalışan dışında bağğyan yoktu....dng[/QUOTE]
hah işte o esrarkeş görünümlülerden biri bendim..:..:
şişşşttt ayıp değil mi toplum içinde kulaktan kulağa fısıldaşıyorsunuz...dng
eeeeeeee haadiiiii recoooooooooooo
pekı küsme, sana da sorayım o zaman:)
haydi sor sor sor..:)
maılleri aldınız mı, gelmedıyse benden kaynaklı bır problem olabılır, ugrasmayayım, meraklanacak bırsey de değil, onemsız bır seydi.
neyse, ben cıkıyorum, herkese ıyı geceler.