[quote=a.kaya;299122]5000 puan düştümü ki ben hatırlamıyorum en son ne zaman düşmüştü o kadar :..:[/quote]
en son 73 ten 65 e düştü trend olarak dahada öyle bir düşüş görmedik :confused:
Printable View
[quote=a.kaya;299122]5000 puan düştümü ki ben hatırlamıyorum en son ne zaman düşmüştü o kadar :..:[/quote]
en son 73 ten 65 e düştü trend olarak dahada öyle bir düşüş görmedik :confused:
[QUOTE=The Tatar;299092]625 alışa geldi 5 dk içinde 150 yandı..
yetişebilmek mümkün değil..[/QUOTE]
[B]aklimatizasyon[/B]
# belirli bir yükseklikten sonrasina yapilacak tirmanislarda vucudu soz konusu yüksekliğe alıştırma işlemidir. örneğin 4500 m de kurulan ana kaptan 5500 metreye tirmanilir kamp atilir sonra ana kampa geri dönlürü kamp bu yöntemle giderek daha yükseğe taşınarak vucudun yüksekliğe alışması sağlanır.
[quote=The Tatar;299109]hacim 3 trilyon oldu spotta..[/quote]
Buraya kadar gelişi hep hacimsiz, hemen hemen bunun yarısı kadar hacimleydi.Son birkaç gündür arttı hacim...
tersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüztersyüz tersyüz tersyüz tersyüz tersyüz
[quote=enorton;299130][B]aklimatizasyon[/B]
# belirli bir yükseklikten sonrasina yapilacak tirmanislarda vucudu soz konusu yüksekliğe alıştırma işlemidir. örneğin 4500 m de kurulan ana kaptan 5500 metreye tirmanilir kamp atilir sonra ana kampa geri dönlürü kamp bu yöntemle giderek daha yükseğe taşınarak vucudun yüksekliğe alışması sağlanır.[/quote]
Bunlar insanoğlu değilki..
# belirli bir yükseklikten sonrasina yapilacak tirmanislarda vucudu soz konusu yüksekliğe alıştırma işlemidir. örneğin 4500 m de kurulan ana kaptan 5500 metreye tirmanilir kamp atilir sonra ana kampa geri dönlürü kamp bu yöntemle giderek daha yükseğe taşınarak vucudun yüksekliğe alışması sağlanır.[/quote]
patron çok ilmi oynuyosun bu oyunu :..:
benzer bir yöntem dalış sporundada kullanılıyor sanırım :::
Maymuna çevirme formasyonu sanırım bu formasyınun adı :::
işlem hacmi endeksteki yorgunluk ve müthiş prim burasının tepe olma olasılığını yüzde 90 a çıkarıyor ama ben piyango misali yüzde 10 olasılığa oynuyorum ve longlarımı muhafaza etmeye devam ediyorum ya çıkarsa:)
[quote=perfectt;299135]Bunlar insanoğlu değilki..[/quote]
bide bu var tabi :)))
[QUOTE=seko;299104]resmen shortçu geldikçe yukarı itiyor yaa...[/QUOTE]
elinde kazandıran bi yontem varsa hep bunu yaparsın.. bizde de adamlar uzadıkca gerı kalanlar kısalıyo e bunlarda aldıkca daha cok kısalıyor ınsanlar bunlarda alıyor aldıkca kar edıyor kar ettıkce alıyor :) taa kı ınsanlar son 2 gundekı gıbı 35000 kısayı stoplatana kadar.. sımdı durdu dınlenıyo arada biraz daha kısacı toplasın tekrar yukarı gıder..
[QUOTE=sovalye;299140]işlem hacmi endeksteki yorgunluk ve müthiş prim burasının tepe olma olasılığını yüzde 90 a çıkarıyor ama ben piyango misali yüzde 10 olasılığa oynuyorum ve longlarımı muhafaza etmeye devam ediyorum ya çıkarsa:)[/QUOTE]
Daha bunun yılsonu rallisi var abi ::: Bence yükselme olasılığı %10 az olmuş, yükselmesi düşmesinden büyük olasılık bence. Bir de bugünlerde not haberi gelirse ya da AB ile ilgili süpriz gelişmeler olursa, tadından yenmez...
imkb 100 70 bin, vob 90 bin üstünde kapatırsa bence sorun yok.
Resmen bilgisayarı kilitliyor hareketler flat arkadaş hiç hayra alamet değil bu hareketler yataya çektiler gene
[QUOTE=selçuklu;298856]fdow kanalizasyon baklavası .... cevizli ... çalışrmı bilmem ... kesinliği yok ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/e2ce0552.png[/IMG][/QUOTE]
baklava son durum ....
[IMG]http://ressim.net/a/upload/8ad5d97c.png[/IMG]
[quote=enorton;299145]Daha bunun yılsonu rallisi var abi ::: Bence yükselme olasılığı %10 az olmuş, yükselmesi düşmesinden büyük olasılık bence. Bir de bugünlerde not haberi gelirse ya da AB ile ilgili süpriz gelişmeler olursa, tadından yenmez...
imkb 100 70 bin, vob 90 bin üstünde kapatırsa bence sorun yok.[/quote]
uzun vadede dediğin doğru olabilir ama.kısa ve orta vadede geri çekilme olasılığı biraz yüksek
ama bakalım kısmet böyle günlerde hep nasdaq ve bizim 2000 rallisine bakarım olasılık çok düşük ama ya olursa derim:p
Sankim kar realizasyonu zamanı yaklaşıyor gibime geliyor % 20 LİK :)
89950 kapatacak %15
89975 %30
90000 %40
90100 %15
[quote=seagate;299156]89950 kapatacak %15
89975 %30
90000 %40
90100 %15[/quote]
90 altı süper olacak...
spotu düşük kapattılar şortlasınlar diye herhal..
Graşşşşşşşşşşşşşş... Haşırtadadanaak....
News corp dogan yayın ıstıraklerını teklıfını cok pahalı buldu-cnbce
news corp dogan yayın ıstıraklerını teklıfını cok pahalı buldu-cnbce
-matrıks-
PEHH FİYAT 300 400 ken oranı vermişik yüzümüz kara çıkmadı bunada şükür :D
doğan için mi cörtlediler şimdi...
Iyi kapamışım uffff matriksde çalışan varmı son 5 dk da
adamlar tek barda yapıyo yapacağını işimiz var bunlarla...
sistem alda kaldı...her ne kadar fiyat 90600 den 90300 e geldiğinde tgg 4 den 2 ye ani düşüş gösterse de, sisteme ters poz almamak prensibi ve strobaba nın hışmından :) korunmak için poz açmadım..sadece 2 adet sembolik şort 90200 den...geçmiş olsun sıkı günmüş, çoğunu izleyemesemde
[quote=seagate;299164]PEHH FİYAT 300 400 ken oranı vermişik yüzümüz kara çıkmadı bunada şükür :D
doğan için mi cörtlediler şimdi...[/quote]
90.650 ilk çıktığı zamanda bu haberle çıkmıştı eleman pahalı bulmuş düştük
nitekim son saniye flat kaldım... biraz izleyeceğim... duruma göre pozisyona girerim...
herkese iyi akşamlar
tersyüz
tersyüz tersyüz tersyüz
tersyüz
doğanlar pahalı bulunmuş..
fena çaktılar ama son günlerde zaten tüm hareketler böyle..
89650 - 88600 kısa vadeli destek aralığı olmak üzere yön halen yukarı..
[quote=Ruhul-Kudüs;299170]90.650 ilk çıktığı zamanda bu haberle çıkmıştı eleman pahalı bulmuş düştük[/quote]
:D %10 15 felan primli kapatmış o kartlar.. kafadan ordan gelir bişeyler :D domino etkisi spekülosu vs.vs.vs vs.
[QUOTE=perfectt;299167]adamlar tek barda yapıyo yapacağını işimiz var bunlarla...[/QUOTE]
Sen onlara uyma onlar ......................................
..............................................................................
.................................................................................
[QUOTE=enorton;299145]
imkb 100 70 bin, vob 90 bin üstünde kapatırsa bence sorun yok.[/QUOTE]
Voba bastılar ve sistemim sat a döndü, son sn shortladım. Hayırlısı bakalım, son 10 dk basmak moda oldu artık...
Matriks i son 7-8 dk kilitlen varmı arkadaşlar
[quote=seagate;299176]:D %10 15 felan primli kapatmış o kartlar.. kafadan ordan gelir bişeyler :D domino etkisi spekülosu vs.vs.vs vs.[/quote]
zaten ne zaman bu grupla ilgili bir konu olsa hızlı hareketler oluyor ve bir haberde doğru çıkmaz. yarın vazgeçtim satmaktan bile der :)
benim esas beklentim bekleye bekleye ömrüm tükendi o ayrı... ge senetleri satamazsa veya çooook çoooooookk çok ucuza satarsa üwww işe bak tek bar -10 :D
Arkadaşlar daha önceden burdada paylaştığım KVT durum tespitini bundan sonra blogumda günlük paylaşmayı düşünüyorum. takip etmek isteyenlere duyurulur.
[URL]http://sistemlivobcular.blogcu.com/[/URL]
[QUOTE=a.kaya;299165]Iyi kapamışım uffff matriksde çalışan varmı son 5 dk da[/QUOTE]
Bende donma yok daha öncede yazmıştım aynı sorunlarla bende çok uğraştım
format atmak kısa bi süreliğine çözüm oluyor bilgisayar temizlendiği için ilk bi kaç
gün idare ediyor sonra gene aynı oluyor.
Sende benim gibi yap evde darbe yaptım çocukların bilgisayarına el koydum süper bişi. Zaten benim yeni ekranda almam gerekiyordu.
Yanlız sonra yani darbeden sonra onlar karşı bi darbe yapıp daha gelişmiş bu sefer laptop aldırdılar.
120 lik sistem 31/8 de 75125 de al demiş ondan sonra sıfır işlemle bekliyor ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şimdi gördüm
1/9 desen bir bucuk ay da ühüüüüüüüü 14875 puancık
cümleten iyi aksamlar geceye kısayım
kısala kısala güdük kaldık sonumuz hayrola.
iyi akşamlar patronlar,yarın ola hayırola..
[quote=oguzhan;299189]Bende donma yok daha öncede yazmıştım aynı sorunlarla bende çok uğraştım
format atmak kısa bi süreliğine çözüm oluyor bilgisayar temizlendiği için ilk bi kaç
gün idare ediyor sonra gene aynı oluyor.
Sende benim gibi yap evde darbe yaptım çocukların bilgisayarına el koydum süper bişi. Zaten benim yeni ekranda almam gerekiyordu.
Yanlız sonra yani darbeden sonra onlar karşı bi darbe yapıp daha gelişmiş bu sefer laptop aldırdılar.[/quote]
OĞUZHAN KARDEŞ SAĞOLASINDA İŞ YERİNDE PC AYRICA PC DE SÜPER Bİ ŞEY 2 GB RAM ÇİFT ÇEKİRDEK EKRAN KARTI DA 512 MB YANİ İYİ Bİ PC :confused: