Yavas yavas herkesi alistiriyorlar
[quote=GATE;266916]Merhabaar;
74.000 ustunde yıne KAPANIS goremedık.
Nedense bırturu yok.
73800 un gecımesı nedenıye kapadıgın KISA pozısyonarı tekrar atında gecınce yenıden actım sonuc aynı maıyeye KISA devam[/quote]
'L' harfimde bir sorun var bu yuzden yukaridaki imla hatalarinin lutfen kusuruna bakmayiniz....
Yavas yavas herkesi alistiriyorlar ki tahminim bugune kadarki en zor piyasalarini yapiyorlardir.....
Bugun efg sanko ve son donemlerin DOGRU YON modasi tekstl ve infoya pozisyon actirirken garantiden hepsini fonladi... Sonrasina bakin diger hicbir kurum ortada yok....
İlginc isler donuyor bugun garantide hacimi dusurerek sanki ordinonun yuklu gelmesinide engellemeye calistilar
Bakalim neler olacagini gorecegiz herkes dowun seans icinde dusecegii kadar dustugu yarina daha iyi bir noktada olacagi fikrinde.... Beni bu korkutsada hala herkesin kisa kovaladigi ve artik az puanlara dahi tamah ettigi bir ortamda, 72500 seviyesinden bircok short-cover ci ve longor bulacaktir.
İsrarla dikkat ediyor ve vurguuyorum 74000 uzerinde kapanis yapamiyoruz yani kimse o bolgeye geldiginde elini tasin altina sokmak istemiyor... Ayilarda korkularindan yada aldiklari talimatlardan oturu henuz mudahale yapmiyorlar....
76000-77000 araligi hedefi halen mevcut...
Ben sistemime bakarim... Duygularima bakmam diyenler icin: 73800 uzeri kalip 74000 lerde kapanis olana kadar 71800 ihtimali, 70700 asagi gecilene kadarda 76000 ihtimali hep olacaktir.
İyi trade'ler bol kazanclar dilerim
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Elma dersem çık armut dersem çıkma.
finansallar.
güzel gap güzel fake.
ortalamalar güzel çalışıyor. Neden?
fonlar bunlara bakıyor.
Jelibon.
spy cuma kapanış grafiği.
104-106.5 destek bölgesi.
Bir altında 102-103.
111 ve 114-115 arası direnç.
Ne oldu? yukarıyı kıramadı aşırı alımdaydı geri çekildi.
Jelibon.