-
Buna şikayetim yok zaten bilsinler diye veriyorum tarihleride keleğe gelmesinler.
Nazar değdirmesinlerde başka sorunum yok.
11 Kasımda kaderleriyle başbaşa kalacaklar.
11 Kasımda ne Jelibonca ne de Jelibon kalmayacak.
NASIL GELDİK ÖYLE GİDECEĞİZ,
BEŞİKTAŞLI DOĞDUK BEŞİKTAŞLI ÖLECEĞİZ.
Ama bizim bşk gibi gıçımız başımız oynamayacak.
BİZ BEŞİKTAŞI BŞK İÇİN SEVMEDİK.
NASIL AYA VURURUM YDYEDE VURURUM.
BU ARALAR ORA BURA OYNUYOR, YA DEĞİŞTİRECEN YASAYI YA DEĞİŞTİRMEYECEN, AMA BİR HAFTA DEĞİŞTİRİP, BİR HAFTA GERİ ADIM ATMAYACAKSIN.
SANA YAKIŞAN BU DEĞİL.
Jelibon.
-
Altın ve gümüşte ay dönümü 12 ekim eksi artı 72 saatte olacak geri çekilmeler alım fırsatıdır.
Bu haftanın dibine kademeli girerim.
Detaylı analizler sabaha, bu gece çok geç dönebildim ve müthiş yorgunum.
İyi Geceler.
Jelibon.
-
BU SU HİÇ DURMAZ...
[url]http://www.youtube.com/watch?v=NgF6BPAUbEU[/url]
Jelibon.
-
İyi elini hemen belli etti futuredan seansta böyle olursa yarın cuma günkü tepe 3 tepe cuma dibi 4 dip 5 yukarı içindeyiz.
Ayuya 21 puan yetti.
Ancak 5 bitince daha geniş bir düzeltme gelecektir. 5 in bitme adayı pazartesi yada salıdır.
Sonraki geri çekilme elbette alım fırsatı olacaktır.
4 ekim dibi 100 puanda şimdilik. Düzeltme arkasından bu na daha 1231 i geçirttireceğiz.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;378436]50 ho 1180.
Oew 1178, 1187.
Üstü 1220
Bakalım 50 yi ne yapacak?
Jelibon.[/QUOTE]
50 ho 1177.
Oewler 1178, 1187.
Üstü 1220.
1178-1187 yeterlidir. eksi 7 artı 7.
Daha üstü öküz iyice gözü karartmış demekdir.
Pivot oew 1168.
Aşağı oewler 1146, 1136, 1107.
Jelibon.
-
bugün ABD kapalı
GARAN 6,58 üzerinde
notlar aliniyor, gereği yapilmaya çalşişiiyor
-
Sn jelibon Armstrong un ekim ayı başlarında yeni bir altın raporu ( yada röpörtaj olabilir) hakkında yabancı sitelerde bazı bilgiler var,tercümelerdende bir şey anlaşılmıyor,sizin bu yeni rapor konusunda bilginiz varmı,galiba kingworldnews ta yayınlanmış,siz ingilizceyi iyi bildiğiniz için çok daha doğru bilgilendirebilirsiniz biz,vaktiniz olursa bir göz atarmısınız,şimdiden teşekkürler ve saygılar!...
-
[QUOTE=kulmer;378532]bugün ABD kapalı
GARAN 6,58 üzerinde
notlar aliniyor, gereği yapilmaya çalşişiiyor[/QUOTE]
Açık.
Jelibon.
-
[QUOTE=turkishmojo;378534]Sn jelibon Armstrong un ekim ayı başlarında yeni bir altın raporu ( yada röpörtaj olabilir) hakkında yabancı sitelerde bazı bilgiler var,tercümelerdende bir şey anlaşılmıyor,sizin bu yeni rapor konusunda bilginiz varmı,galiba kingworldnews ta yayınlanmış,siz ingilizceyi iyi bildiğiniz için çok daha doğru bilgilendirebilirsiniz biz,vaktiniz olursa bir göz atarmısınız,şimdiden teşekkürler ve saygılar!...[/QUOTE]
Tam link verirmisiniz oaraya baktım kısa bir yazı vardı ama raporu bulamadım.
Jelibon.
-
-
Sp bulls on the rock papatyadan beri 116 puan.
Şimdilik.
Ayu katliamına devam.
PAPATYA RULES.
Jelibon.
-
bugün Altın
Dirençler 1655-1667 ve 1676-1685.
Destekler 1615-1625 ve 1596-1604.
Güçsüz cycle 10-15 de tepeleme yaparsa güçlü cycle geçen seferki gibi çalışmayabilir.
Yani 10-15 arası olumlu olup 1 ay düşüş.
10-15 den sonra artmaya devam ederse yani yükseltme kapanışları devam ederse 15 gün artış.
Jelibon.