5 liklerde nunu lar var ama yerler mi acaba
Printable View
5 liklerde nunu lar var ama yerler mi acaba
Farkın sıfırlanması, spotun yukarı gitmesine karşın vobun buna inanmamasına bağlı olabilir, yüksek ihtimal inandığında fiyat beklenmedik bi anda yukarı uçacak denebilir.:)
Spot en yüksek 79161
Vob en yüksek 79200
ben fişi çektim...UPS'in enerjisi bakam kaç dakka dayanacak :D
bu şişen kredi arzlarından dolayı her eve araba almayı kolay hale getıren,ve hayatı boyunca araba almayıp 40 ından sonra araba alıp o gazla çoluğu çucuu arabaya doldurup 15 yaşında gibi araba kullanan amcaların yaptığı trafik kazalarından dolayı tıkanan TEM hakkında çok ilginç şeyler yazmak istiorum ama elim varmıyo yazmaya gayri...
bu arada,flat yazmıstım geceye,yannış oldu..dun sevans sonu açtıım kısalarla hala dewam ediyorum ...
79.000 altı 5dk'lık kapanış bile long'ları kapatıp short'a dönmeme yetebülür... Öte yandan altın short'ladım ve direkt düştü, gerçek hayatta böyle birşey olamayacağına göre muhtemelen şu an rüya görüyorum.. Rüyada bile trade ettiğim için de kendimi kınıyorum... üvvv... :::
graş yoldamı?
üww..gısa
Dayanamadım yaaa, uzunlar flat:)
Düşme potansı oluştumu durmayacan:)
Astipat he he he 79075 de iken 5 liklerde pıs nunu gördüm demiştim ama yerlermi bilemem yememişler demek ki ama belkide silkeleme olabilir mi :::
[QUOTE]
crash tüm hızıyla yolda
[/QUOTE]
birazdan gelir.
komisyon olarak vob payı dahıl 1,2 verıyorum ben.artı bsmv oduyorum.
bsmv konusuna gelınce, bsmv sadece tuzel kısıler ıcın kalkmıs yanı cogumuz odemeye devam edecegız..