Dow 8.000 küsürleri görmeden rahat etmeyecek. :..:
Printable View
Dow 8.000 küsürleri görmeden rahat etmeyecek. :..:
[QUOTE=VOBiX;99941]Bulan varsa ben de isterim. 5 dklık dataları.[/QUOTE]
Ben de isterim :D
[quote=VOBiX;99946]işte bu da daha 70 dakika var. sabaha futureları var sözünün açıklaması oluyor. Son bir saatte 200 puan zıpladı. %3lük bir değer artışı da raptiye mi vardı koltuğunda da bu akdar hızlı zıpladı bu?[/quote]
sebep neki acaba
[QUOTE=Astatin;99926]..............:)[/QUOTE]
hohoyytt benimki 3000 puvandır longda seninki 400 puvandır :cool: çakma fxci senii (alınma lütfen) :D
sanırım çoğunluk short,kimseden ses çıkmıyor.bende short um...sabaha çok var...
aslında bakarsanız piyasa AL konumunda idi.ama ben tepe oluştuğunu düşünerek shortladım.cezamız neyse öderiz artık.
dow'u dipten yangından mal kaçırır gibi alacaklarını düşünmemiştim.nerden bileceğiz zaten.
sabah ola hayrola...
voba başladığımdan bu yana 2 rezil dönem gördüm...
mayıs-haziran 2007 açın graflara bakın hatta o dönemde sitem test edin.
biriside bu içinde bulunduğumuz piyasa aralıktan bugüne...
[QUOTE=SEYYAH;99953]sanırım çoğunluk short,kimseden ses çıkmıyor.bende short um...sabaha çok var...
aslında bakarsanız piyasa AL konumunda idi.ama ben tepe oluştuğunu düşünerek shortladım.cezamız neyse öderiz artık.
dow'u dipten yangından mal kaçırır gibi alacaklarını düşünmemiştim.nerden bileceğiz zaten.
sabah ola hayrola...
biriside bu içinde bulunduğumuz piyasa aralıktan bugüne...[/QUOTE]
Bu gece pozsiyon riskli idi. Neden? Sistemelr ALda kapattı. Senaryo 1 yükseliş devam da edebilir diyor. İstatistiko yarın eksi kapanır diyor. Ortasını bulursak artı açılıp eksi kapanabiliriz. Şu an da çaılış 32,050 gibi görünüyor.
DOW hala uyumsuz yükseliyor. Patlayacağı günü merakla bekliyorum.
Kafa yormaya gerek yok bence, dow normalde bugün dönmeye başlamış olması lazımdır, ama teknik olarak numara çekmek isterlerse bir haber gazıyla 8000 üzerinide gösterebilirler, sonuçta gösterirlersede düşecek göstermezlersede, ama ne zaman? eğer 8000 üzerindede tırmanmaya devam ederse varyaaaa, işte o zaman herkesi alır derin bir düşünce, kapitalizmin ayak sesleri kulakları çınlatmaya başlar diyorum:)
Bizde gönlüm hala yukarı yönde, ama bugünkü yatay hareket bazı göstergeleri düzeltmeye yetmemiş olabilir, bu yetmezlik ve ardına global piyasaların yarın eksi seyri epey etkileyebilir, ama 32000 ltında oyalanmaya devam ederizde, 31000 e düşüşü yarın için az ihtimalli görüyorum, flat kalmış biri olarak açılışta 32000 altına sarkarsa kısalayamam ama oradan duruma göre uzun denerim büyük ihtimal:), saygılar..
[quote=SEYYAH;99953]sanırım çoğunluk short,kimseden ses çıkmıyor.bende short um...sabaha çok var...
sabah ola hayrola...
biriside bu içinde bulunduğumuz piyasa aralıktan bugüne...[/quote]
her gün aşağıdakiler gibi olsa sabah alsak akşam satsak, yada sabah satsak akşam alsak
[QUOTE=VOBiX;99954]Bu gece pozsiyon riskli idi. Neden? Sistemelr ALda kapattı. Senaryo 1 yükseliş devam da edebilir diyor. İstatistiko yarın eksi kapanır diyor. Ortasını bulursak artı açılıp eksi kapanabiliriz. Şu an da çaılış 32,050 gibi görünüyor.
DOW hala uyumsuz yükseliyor. Patlayacağı günü merakla bekliyorum.[/QUOTE]
Bugün takip edebilsem kapanışta kesinlikle short açardım!Umarım artı açar yarında takip edemeyeceğim.Artı açarsa kafadan short yapacam!
[QUOTE=enorton;98794]Görüşlerine çok değer verdiğim bir üstadım ısrarla nisandan başlayarak yıl sonuna kadar yükseliş olacağını yazıyor başka bir sitede. Kendisini tanıdığım 3-4 yıldır orta vadede yanıldığına şahit olmadım. Ben sistem ne derse onu yapacağım...[/QUOTE]
Geçen gün de bahsetmiştim, sitedeki son yazısında yine yükselişten bahsetmiş, bakalım gün geçtikçe yaşayıp göreceğiz... İşin ilginci bir çok kişi hazirandan sonra büyük düşüş bekliyor...
[I][B]ENDEKS konusunda ise 56 binden SAT verdiğimden beri diyorum.Ne olur ne biter bilemem ama bildiğim 2009 ikinci yarısından itibaren yukarı hareket başlar.Seçimden sonra düşüş bekliyorum evet ama bu düşüş son düşüş olacak.Yarın senetlerinizi realize edip risk almayabilirsiniz.Ama dediğim gibi bu düşüş son düşüş olur sonra YÜKSELİŞ TRENDİ başlar ve yıl Sonu hedefimizde 45 bin olduğunu belirtmiştik.Seçimden sonra düşüş olur ise AL verdiği zaman yeniden sizleri haberdar edeceğim.Temeli sağlam, Banka senetlerinde pozisyon alınmalı yıl sonuna kadar.
İYİ AKŞAMLAR[/B][/I]
hemşerim nooluyor orda?
[QUOTE=SEYYAH;99959]hemşerim nooluyor orda?[/QUOTE]
yok bir şey sakin ol yaw.......
vaybeee...vobix yok....tabi saat geç oldu yaw......:):)
Metastockla ya da herhangi bir şekilde verielri birleştirmenin imkanı var mıdır? Diyeklim ki bir data setinde 01.10.2008-17.01.2009 tarihi arasındak iverielr var diğer data setinde 25.12.2008-25.03.2009 arasındak idatalar var ikisini birleştirip 01.10.2008-25.03.2009 tarihleri arasında bir data seti oluşturulabilir mi? evet ise nasıl?
[QUOTE=mordak;99961]vaybeee...vobix yok....tabi saat geç oldu yaw......:):)[/QUOTE]
Sorumu sordum gidiyorum. saat geç olmuş.
[QUOTE=SEYYAH;99959]hemşerim nooluyor orda?[/QUOTE]
[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/700/seyyah.png[/IMG]
[quote=VOBiX;99962]Metastockla ya da herhangi bir şekilde verielri birleştirmenin imkanı var mıdır? Diyeklim ki bir data setinde 01.10.2008-17.01.2009 tarihi arasındak iverielr var diğer data setinde 25.12.2008-25.03.2009 arasındak idatalar var ikisini birleştirip 01.10.2008-25.03.2009 tarihleri arasında bir data seti oluşturulabilir mi? evet ise nasıl?[/quote]
metastock downloader programı ile yapacaksınız, tools menüsünden merge seçin, sonra birleştireilecek datalrı ilgili dizinlerden tanımlayın, gerisi oto pilot
ps: her iki datanında birleştirme öncesi yedeğini almanız lehinizedir.
[QUOTE=mozkan;99966]metastock downloader programı ile yapacaksınız, tools menüsünden merge seçin, sonra birleştireilecek datalrı ilgili dizinlerden tanımlayın, gerisi oto pilot
ps: her iki datanında birleştirme öncesi yedeğini almanız lehinizedir.[/QUOTE]
Teşekkürler az önce Yaşar Erdinçin kitabından buldum ona bakıyordum şimdi.
aha sn. hellim gelmiş.....
şimdi zeka küpleri dersem acaba ceza verir mi?
niye shortladım? tabiiki aşağıdaki sayım yüzünden...suçlu kim? benim...
shortladık mı cortladık mı?
coming soon...
[url=http://xs.to][img]http://xs537.xs.to/xs537/09133/short883.png[/img][/url]
[QUOTE=SEYYAH;99969]niye shortladım? tabiiki aşağıdaki sayım yüzünden...suçlu kim? benim...
shortladık mı cortladık mı?
coming soon...
[url=http://xs.to][img]http://xs537.xs.to/xs537/09133/short883.png[/img][/url][/QUOTE]
reasons lar bitmez....ama sen trendli piyasada yapmazdın böyle....adamlar narkozu verip ayıltıp veriyorlar....mantık basit.......
neyse sen çıkarırsın 2 seans içinde takma kafaya.....bu arada yarına 32800 ler geçilemez sanırım.....son bir geri çekilme sonrası maçı bitirme olacak gibi.....
zeka küpleri yok bu arada.........hiç sahaya inmez oldular bu aralar.....
paso analizle mi uğraşıyorlar.....ee çalışmak lazım.....insanın işi bu olunca sadece......
herşeyini yatırması lazım bu işe......zor iş tabi ne yaparsın.....
ama zeka küpü olmakta zor tabi.....lelele
dilsel,sözel,sayısal,duygusal tüm zeka küplerini sahalarda görmek isteriz......
ha birde kayahan yok sanırım...acaba ne oldu.?.uyk.uyk
yakında gelir ama.....lelele
Verielri birleştirme işini hallettik mozkan'ın yardımıyla. Bendekiler bunlar!
USD ve VOB30 Yakın Vade verileri 26.07.2008-25.03.2009 tarihleri arasında 5 dklık verilerdir.
[URL="http://dosya.ekibi.org/ms/VOBYVADE5Dk26072008-25032009.zip"]Buraya[/URL] sağ tıklayıp Farklı Kaydet diyin.
26.07.2008 öncesi verisi olan bana emaille gönderirse birleştirip koyarız. [IMG]http://resim.ekibi.org/web/email/vobixyahoocom.gif[/IMG]
Herkese iyi geceler yarın erken kalkmak lazım.
[QUOTE=VOBiX;99626]Sayın HeLLiM,
Ben de zam istiyorum. Özel mesaj kutumdaki 50 mesaj limiti az geliyor. 250 yapabilir miyiz? :D[/QUOTE]
Zam talebimiz kriz nedeniyle olumsuz mu karşılandı acaba :confused:
yaw uykum kaçtı geri geldim....
iyi bari bu sefer ceza yememişim.....
sanırım zeka küpleri şikayet etmekten vazgeçtiler...zaten yakışmaz onlara küçük bebekler gibi agu gu[B] hellim [/B]gu ba baba aguba demek.........
fındık gökhan ne yapıyor ya......
geçen dedim ona vob için 1000 tl vereyim ayda 10.000 yap ver...
halen cevap yok....millete teşekkür ediyor ama yazan yok...sanırım cezası var....neyse biter ve bize anlatır olanları....
ah ne yapsak yarın vadelide diyenler varsa eğer.........
cevap zeka küplerinde: cevap yazarlarsa tabi.......
cube olmak zor hele zeka olması daha bir zor.........
ama ben bu küpleri taktir ediyorum...neden mi......
kuzu etini severmisiniz bilmem.....
kuzu güzel bir hayvandır...işte zeka küpleri ile çatışmaları(pardon ya çakışmaları buraya denk gelir sanırım)......
tümevarım diyorlar.....sanırım....yada ben uydurdum....
işte olay buralara geliyor.....
saçma gibi gözüksede biraz düşününce mantıklı gelecek.....soysuz pardon sonsuzn değiller sonuçta değil mi?
şimdi piknik,zeka küpleri(çoğul yazık ki),mangal,et,saçma hareketler. v.s..........
işte zeka küpleri burda devreye giriyor....okumuş adam vasfıyla.....
ingilizce,matematik.v.s süper......
ama küpleri birleştirdiğimde burda sizi afişe ettiğimde.....açan k....ları merak eder oldum yaw.....brv.brv
ya yazmayı unuttum....
birde varya yarası olan.....haksız olan,şerefsiz olan,yalancı olan,kaypak olan,g...ten korkan,yazdıklarının arkasında duramayan,3-5 yavşağın yanına sığınıp hayatı köpek gibi yaşamaktan,ib...likten zevk almaya başlayanların biçimi ile yazı gizletmeye 3-5 salağı ayağının altına almayı salak terse gelmelerle marifet sayan,zeka küplerini doldurmaya çalışan yalancı sahtekarlara köpek edakarıyla gülen o adamlar(başı adam) varya......
sizi ayrı ayrı ziyaret etmek isterim....biri var özellikle amerikada görmek üzere......dng.dng.boks..kom
günaydın bol kazançlar..
VOB Endeks 30, Yakın vade , 60 dk. grafik.
3/c hareketinin bugün 32.5 üstüne çıkamadan biteceğini , sonrasında 31.15-31.25 aralığına gevşeyeceğini düşünüyorum. 30.9 ve altının görülmesi grafikteki tüm yükselişin bir tepki olarak (a-b-c etiketleri) sınıflanmasına neden olur. Yani daha da aşağılara 29.25 civarına ve altına gitme olasılığını artırır.
Bol Kazançlar.
[URL="http://img255.imageshack.us/my.php?image=vob60.png"][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/2016/vob60.png[/IMG][/URL]
Bir de mini Gurt Adam Analizi.
Daha önceki gurt adam analizinde verdiğimiz ve beklediğimiz hareket oldu. Trend olacağını ve kuvvetli bir hareket olacağını belirtmiştik. Ama trendin süresini söylememiştim. Trend 6-7 gün boyu sürüyor. Bugün Xu100'de dünkü tepe aşılırsa 6. gün olacak. Yani ya bugünden yada yarından başlayarak , mavi dolunaya kadar, yatay-aşağı bir hareket bekliyorum. Özetle yükselişin düzeltme zamanı, özellikle yarından başlayarak (bu gün de olabilir) artık geldi.
Bol Kazançlar. (Ps : Sn Seyyah, neden UV long portföyü kapattığım şimdi biraz daha açık olmuştur sanırım)
[URL=http://img106.imageshack.us/my.php?image=35487352.jpg][IMG]http://img106.imageshack.us/img106/371/35487352.jpg[/IMG][/URL]
Dünkü harekette trendde bir bozulma olmadı adeta test etti.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]26 Mart Perşembe Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
GER GfK Tüketici Güven Anketi (Nis) 9:10 2,5 2,6 Düşük
EUR M3 Para Arzı (Mevsimsellikten Arındırılmış) (y/y) (Şub) 11:00 %5,6 %5,9 Düşük
EUR M3 Para Arzı (Mevsimsellikten Arındırılmış) (3M) (Şub) 11:00 %6,3 %7,0 Düşük
USD Fed-Lockhart'in Konuşması 11:00 Düşük
[U]GBP Perakende Satışlar (a/a) (Şub) 11:30 -%0,4 %0,7 Yüksek [/U]
[U]GBP Perakende Satışlar (y/y) (Şub) 11:30 %2,5 %3,6 Yüksek [/U]
GBP Toplam İş Dünyası Yatırımları (q/q) (Q4) 11:30 -%3,9 -%3,9 Düşük
GBP Toplam İş Dünyası Yatırımları (y/y) (Q4 F) 11:30 -%7,7 -%7,7 Düşük
[U]USD GSYH (Yıllık) (Q4) 14:30 -%6,6 -%6,2 Yüksek [/U]
[U]USD Kişisel Tüketim (Q4) 14:30 -%4,4 -%4,3 Yüksek [/U]
[U]USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (q/q) (Q4) 14:30 %0,8 %0,8 Yüksek [/U]
USD GSYH Deflatörü (Q4) 14:30 %0,5 %0,5 Düşük
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (21 Mar) 14:30 646K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (14 Mar) 14:30 5473K Orta
USD Fed-Lacker'in Konuşması 15:25 Düşük
[COLOR=red][B][U]USD Fed-Geithner'in Konuşması 16:00 Yüksek [/U][/B][/COLOR]
[U]USD Fed-Fisher'in Kriz Hakkındaki Konuşması 18:00 Yüksek [/U]
[U]USD Fed-Lacker'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması 18:30 Yüksek [/U]
USD Fed-Stern'in Konuşması 19:00 Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Best Buy Co., Inc. (BBY) 1.36$ (Zaman Belli Değil)
Hypo Real Estate Holdings AG (HREHF.PK) ---$ (Zaman Belli Değil)
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[QUOTE=Larossıan;99985][URL=http://img106.imageshack.us/my.php?image=35487352.jpg][IMG]http://img106.imageshack.us/img106/371/35487352.jpg[/IMG][/URL]
Dünkü harekette trendde bir bozulma olmadı adeta test etti.[/QUOTE]
bozulma için trend yazan kırmızının aşağı mı inmesi gerekiyor? Şimdilik yatay yukarı görünüyor.
[quote=VOBiX;99988]bozulma için trend yazan kırmızının aşağı mı inmesi gerekiyor? Şimdilik yatay yukarı görünüyor.[/quote]
pekte yatay denemez VOBIX yaw neredeyse 90 derecelik açıyla çıkıyor dünkü dipten...yatayı böyleyse yükseleni nasıldır bunun...
ayıların postunu tulum şeklinde çıkarttılar yine dün dow da, fdow da kaldığı yerden devam ediyor.kasap bunlar :o
[quote=VOBiX;99988]bozulma için trend yazan kırmızının aşağı mı inmesi gerekiyor? Şimdilik yatay yukarı görünüyor.[/quote]
Evet sayın Vobix çizgi aşağı dönerse trendin döndüğünü anlayacaz.
eee forumcek kaç puan gap yiyeceğiz..:)
ben bu dow'un düşeceğinden ümidimi kestim artık..