[quote=saraylı;364282]kd=77.925[/quote]
günaydın efendim..:)
kd=78.150
az da olsa karı kilitledi..;)
Printable View
[quote=saraylı;364282]kd=77.925[/quote]
günaydın efendim..:)
kd=78.150
az da olsa karı kilitledi..;)
Günaydın hayırlı işler
[quote=Astatin;364279]Ben sıkıldım yine.. DU bakalım bi bulmaca soralım.. Aşağıdaki iki resim arasında bi gontrast bir gafiye bir cinas yakalayabilen var mı? VArsa desin bekam.
[IMG]http://www.gaxxi.com/morfikirler/morfikirler/gorsel/dosya/116982514051506.jpg[/IMG][IMG]http://4.bp.blogspot.com/_74bm6M1GWMc/SzxakDtlxiI/AAAAAAAACDE/AYLIlmfzXdI/s400/spock-paris-hilton.jpg[/IMG][FONT=Arial,Bold][SIZE=3]
[/SIZE][/FONT][/quote]
Soru yanıtsız kalmasın...
Soldaki Tablonun Adı: Kablumbağa Terbiyecisi
Sağdaki Tablonun Adı: Mistır Spak Terbiyesizi:::
neden terbiyesizmiş canım, adam zarif bir şekilde sarılmış diyenler reseme bir daha bakıp bir dah adüşünsünler:..:
Günaydın voborsa:)
Açılışla dünden kalan longlar kapandı full short devam full short:)
aftlopedro da gelmiş.... gorkmuyorum dersem yalan olur..fekat lonkk devam
Fener bugünde tabanları görürmü?
[quote=Astatin;364360]aftlopedro da gelmiş.... gorkmuyorum dersem yalan olur..fekat lonkk devam[/quote]
asti korkma ,ben varım burda..:::
piyasanın hiçbir şansı yok,
temmuz ayı itibarıyla şu anda 8000 puan borcu var..hehe:..:
yaşasın özgüven....brv
fener taban 51,75 de
tabanda 265394 adet yazılı 1021 emirle
durum vahim
[color=red]79.600-80.100-81.050[/color]
--------------------------
[color=seagreen]78.650-78.150-77.200-76.700[/color]
[color=#2e8b57][/color]
[color=#2e8b57][/color]
[color=#2e8b57][/color]
[color=#2e8b57][/color]
[color=#2e8b57][/color]
[color=#2e8b57]:)[/color]
gunaydin hayirli isler uzun zamandir duran longlar 950 den kavurma oldu ve short kisa vade de ama maliyet iyilestirme islemi ana yon long hala bence
[quote=saraylı;364363]asti korkma ,ben varım burda..:::
piyasanın hiçbir şansı yok,
temmuz ayı itibarıyla şu anda 8000 puan borcu var..hehe:..:
yaşasın özgüven....brv[/quote]
::::::hörmetler saraylı gral...
ben sadece 5000 pian istiyorum..şimdilik:..:
VOB buralardan bi çakılırsa sağlam çaklırı aşağıya:)
Bakalım 78500 altı 77500 olur direk ama yukarı dönderirlerse shortlar stop seviyesi 79400:)
short isi bnei bozuyor bu ne ya 1000 puan makasi bile geciyoz
bugun 2000 point hedefim vardi 1000 i shortttan 1000 i longtan olsun istiyordum ama short kismi iyi durmuyor ama ya nasip artik actik birkere shortlari pala makasi 2000 point yapar artik
Spot nazlı
En ufak bi haber teber panik çöküşü getirir:)
hayda atilla mayda..bir kahve molasında 79200 görüp 875 e geri dönmüş...hımm..
saraylı patron; neden hala tavan olmadık acap..ühühü
spot endeksin 78600 üzerine gitmesine bişey diyemiycem, makas +800 olsa vob 78600+800=79400 stop
short stop olur beklerim o zaman:)
kapanıuş tahminim 80475..tahmin tabi sadece
Günaydın patronlar, spot, garan ve isc dirençten döndü gerçi isc de 5.14 görülebilir. 64.200 üzerinde 64.800 ve 65.6xx beklerim. 64.800 ile 62.300 arasında geniş bir marj da oluşabilir, noktasal beklemeyin benden. :p
FENER hisseleri fena çakılıyor.2 günde %30 eridi ve daha taban yiyecek sanki.zaten aziz yıldırım tutuklanırsa falan ortalık dahada karışır.
FENER hissesi taşıyanlara allah sabır versin.
[quote=TÜRKOĞLU;364380]FENER hisseleri fena çakılıyor.2 günde %30 eridi ve daha taban yiyecek sanki.zaten aziz yıldırım tutuklanırsa falan ortalık dahada karışır.
FENER hissesi taşıyanlara allah sabır versin.[/quote]
57'den çağrısı vardı onun.
bu fenerin 57 den çağrısı falanda varsa
olaylar bana spekülasyon kokusu aldırdı
hane yani yatırımcıyı iyi korkutuyo olabilirlerde.....birileri...
çok kapsamlı araştırılmalı veya hisselerin işleme kapanması gerekir
olağanüstü durum var....
[quote=Astatin;364248]VOB a gelince...Büyüm oranı rekor geliyor, Borsada tık yok.... Enflasyon rekor düşük geliyor Borsada tık yok..Dünya piyasaları ranıyor borsada tık yok... bence dikkat etmek lazım.. bana herşey şunu hatırlatıyor.. "verilerin max iyisi buralardı..artık dönüyormuyuz"..ehuehuehe.. dönüyırsak eğrinni türevinin sıfır olması lazım deelmi eftlopedro[/quote]
Misal yukardaki yorum ne kadar lüzumsuz...ANında tepki vermiyor diye takmıyor mu demek..cıkıkcık...bu vob 30000 altı iken don cansın ın %4-5 artısının ertesi günü sadece 400 puan gapla açtığını hatırlatırım..makro ne takro ne abi..mevxu zamanlama zamanlama..onlidıdayming
57 den çağrısı var ama 51,75 ten alıcı çıkmıyor.buradan al götür çağrıda kafadan %10 la ver yani :D
belkide babalar bile bile yapıyordur düşünsenize 20 liraya kadar çekip malı toplayıp sonrada 57 den kulübe teslim ettiklerini :D
acaba çağrıyı iptal etme gibi bir durum olabiliyor mu?
[quote=aslan;364381]57'den çağrısı vardı onun.[/quote]
pambıh,
şöyle bi 95-96 görecek, üstelik döviz ve faizde yükselirken,
oraalrda haftalık indiklerde felan bariz nunular yapacak..sonra da graşacak şekilde bir ew sayımı alsak..ehuheuhe..
lem ne olcek, hep olduktan sonra sayıyonuz bi kere de olmadan sayın ..üühühühü :) (şaka)
[quote=saraylı;364356]günaydın efendim..:)
kd=78.150
az da olsa karı kilitledi..;)[/quote]
kd=78.375
oldu..
tg ler al poz unda...:)
[QUOTE=TÜRKOĞLU;364384]57 den çağrısı var ama 51,75 ten alıcı çıkmıyor.buradan al götür çağrıda kafadan %10 la ver yani :D
belkide babalar bile bile yapıyordur düşünsenize 20 liraya kadar çekip malı toplayıp sonrada 57 den kulübe teslim ettiklerini :D
acaba çağrıyı iptal etme gibi bir durum olabiliyor mu?[/QUOTE]
Bu süreçte tahtanın işleme kapatılması lazımdı bence... Olan yine ky ye oldu... Yoksa para, şike işte fener işte :::
[quote=enorton;364390]Bu süreçte tahtanın işleme kapatılması lazımdı bence... Olan yine ky ye oldu... Yoksa para, şike işte fener işte :::[/quote]
Yani boyle sacmalik anca bizde olur neden kaptmazsi tahtayi kardesim....sorusturma hakkinda en ufak net bilgi yok dosya kisitli kapat tahtayi iddaneme aciklaninca acarsin herkes bilir iddanameyi ona ore taban olacaksa olur...
Yataya bagladik 2000 point hedefimi 200 pointemi ceksem.brv
Birde basbakan gercekten akilli adam yakaladimi affetmiyor chp nin aptal protestosunun hata oldugunu anlayinca nasilda yukleniyor...tukurduklerini yalayacaklar dedi chp ne yapacagini bilemez oldu:))) ama etik olarak yanlis bir laf ,basbakana yakismaz ama bu adamida sevenler bu yuzden seviliyor,chp nin protesto yontemi bencede yanlisti ve sikisti kaldi:)
[quote=bull market;364375]Spot nazlı
En ufak bi haber teber panik çöküşü getirir:)[/quote]
normal değil mi? adamlar dün bile satmışlar...
nereden........nereye:(:(:(:(:(
[B]Yüksekova'da 2 uzman çavuş şehit oldu[/B]
[FONT=Helvetica,Verdana,Arial][SIZE=2][COLOR=blue][B]DHA / AA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[CENTER]
[/CENTER]
[IMG]http://fotograf.gazetevatan.com//newpics/news/050720111108453032706_2.jpg[/IMG]
HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde sabah saatlerinde evlerinden çıkan 2 uzman çavuş, cadde ortasında teröristlerin silahlı saldırısında şehit oldu. Teröristlerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Saldırı bugün saat 07.00 sıralarında Yüksekova İlçesi’nin Nedim Zeydan Caddesi’nde meydana geldi. Görevlerine gitmek için evlerinden çıkarak sivil kıyafetli uzman çavuşlar 27 yaşındaki Yahya Karakaya ile 25 yaşındaki Murat Kozanoğlu, teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Uzman çavuşlar olay yerinde şehit oldu.
Şehit düşen uzman çavuşlardan Yahya Karakaya’nın Kayseri Pınarbaşı, Murat Kozanoğlu’nun ise Adana Kozan ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi
[QUOTE=last trader;364393]Birde basbakan gercekten akilli adam yakaladimi affetmiyor chp nin aptal protestosunun hata oldugunu anlayinca nasilda yukleniyor...tukurduklerini yalayacaklar dedi chp ne yapacagini bilemez oldu:))) ama etik olarak yanlis bir laf ,basbakana yakismaz ama bu adamida sevenler bu yuzden seviliyor,chp nin protesto yontemi bencede yanlisti ve sikisti kaldi:)[/QUOTE]
Bence özellikle etik olarak yanlış lafla yükleniyor, CHP tükürdüğünü yalamasın diye yükleniyor...bence hiçbir parti yada kimse bu durumda geri adım atmaz ve tükürdüğünü yalamaz, bunu biliyor ve yükleniyor, istenen bu görünüyor...
[quote=last trader;364393]Birde basbakan gercekten akilli adam yakaladimi affetmiyor chp nin aptal protestosunun hata oldugunu anlayinca nasilda yukleniyor...tukurduklerini yalayacaklar dedi chp ne yapacagini bilemez oldu:))) ama etik olarak yanlis bir laf ,basbakana yakismaz ama bu adamida sevenler bu yuzden seviliyor,chp nin protesto yontemi bencede yanlisti ve sikisti kaldi:)[/quote]
işin diğer yönü ise, nasıl seçildiğini unutan kişinin ileri demokrasi anlayışı,
sevsinler başbakanın ileri demokrasisini...
ileri demokratik faşizm.. :D
ben saymıyorum saymak istemiyorum EW yi unutmak istiyorum.sayana mani olmuyorum :D
EW ye olan tüm inancım 2009 da başlayan TREND sonrası yerle bir olmuştur.pek çok iyi EW ci 2009 öncesi çöküşü ve diplerden dönüşü gördü amma velakin istisnasız herkes çıkışta tel tel döküldü.bu işi bu ülkede en iyi yapan adam benim bildiğim DEVİR di.o bile vadeli 50.000 lere gelince trenden atladı.sonrasında şurada biter burada biter diye diye 92.000 lere geldi vadeli.
şimdi sayımların bini bir para.şimdi şuraya kafadan 20 farklı sayım koyarım ama birisi doğrudur hatta o bile doğru olmaz 21. sayım vardır o doğrudur :p
92.000 lerden şu ana kadar olan tüm dalganın ne olduğu bile meçhul kesinlikle.a-b-c sayan var w-x-y sayan var tepede kocaman devasa ÜÇGEN sayan var,İTKİ sayan var,var oğlu var.
o bakımdan yemişim EW yi.süper sistemin varsa ona takıl yoksada artık histemle ya herro ya merro veya klasik TA falan filan.
[quote=Astatin;364387]pambıh,
şöyle bi 95-96 görecek, üstelik döviz ve faizde yükselirken,
oraalrda haftalık indiklerde felan bariz nunular yapacak..sonra da graşacak şekilde bir ew sayımı alsak..ehuheuhe..
lem ne olcek, hep olduktan sonra sayıyonuz bi kere de olmadan sayın ..üühühühü :) (şaka)[/quote]
[quote=bull market;364398]Bence özellikle etik olarak yanlış lafla yükleniyor, CHP tükürdüğünü yalamasın diye yükleniyor...bence hiçbir parti yada kimse bu durumda geri adım atmaz ve tükürdüğünü yalamaz, bunu biliyor ve yükleniyor, istenen bu görünüyor...[/quote]
Bu işler karşılıklı patron Chp milletvekili İsa Gök Akp'ye diz çöktürüp bütün ergenekon sanıklarını serbest bıraktıracağız demişti. Bu konularda atalarımızın güzel deyişleri vardır malum. Ben hala Mehmet Haberal, Süheyl Batum, Sinan Aygün, Turhan Tayan vs. gibi isimlerin Chp'de ne işi var anlamıyorum.
[quote=TÜRKOĞLU;364401]ben saymıyorum saymak istemiyorum EW yi unutmak istiyorum.sayana mani olmuyorum :D
EW ye olan tüm inancım 2009 da başlayan TREND sonrası yerle bir olmuştur.pek çok iyi EW ci 2009 öncesi çöküşü ve diplerden dönüşü gördü amma velakin istisnasız herkes çıkışta tel tel döküldü.bu işi bu ülkede en iyi yapan adam benim bildiğim DEVİR di.o bile vadeli 50.000 lere gelince trenden atladı.sonrasında şurada biter burada biter diye diye 92.000 lere geldi vadeli.
şimdi sayımların bini bir para.şimdi şuraya kafadan 20 farklı sayım koyarım ama birisi doğrudur hatta o bile doğru olmaz 21. sayım vardır o doğrudur :p
92.000 lerden şu ana kadar olan tüm dalganın ne olduğu bile meçhul kesinlikle.a-b-c sayan var w-x-y sayan var tepede kocaman devasa ÜÇGEN sayan var,İTKİ sayan var,var oğlu var.
o bakımdan yemişim EW yi.süper sistemin varsa ona takıl yoksada artık histemle ya herro ya merro veya klasik TA falan filan.[/quote]
Aynen katılıyorum,
Güya 6 ay önce Dow 10175 ten çökecekti, 5000 lere kadar... .dng
Muhalefet geri adım atmadı yemin etmedi diyelim, iktidardaki parti güçlenirmi?
Güçlenirse anayasa daha kolay değişir hale gelir siyasi istikrar artarmı?
Siyasi istikrar artarasa piyasalara bu nasıl yansır?
[quote=TÜRKOĞLU;364401]ben saymıyorum saymak istemiyorum EW yi unutmak istiyorum.sayana mani olmuyorum :D
o bakımdan yemişim EW yi.süper sistemin varsa ona takıl yoksada artık histemle ya herro ya merro veya klasik TA falan filan.[/quote]
olsun sen yine de say..yalan da olsa hoşuma gidiyor say..birdaha say..:D:D
valla benim süper olduğunu düşündüğüm sistemlerim de telef oldu...ne mov u ne cross u vardı:o o kadar uzun aşk mektubu bile yazmamıştım hayatımda...bir tematik başarısı olduğunu düşünmeye başlamıştım...ilk başladığında 4-5binler brakıyordu...üzerinden yıl geçti ziro opt ile aylık 17 000 leri gördü...amma son 4 aylık getirisi sıfır...ivit dile kolay sıfır:D
üstelik konsekutiv haşırtıda adet olarak 5, puan olarak 3400 lere çıktı...:D sözün özü badem oldu.. her aşk bir gün bitermiş:D
[quote=aslan;364402]Bu işler karşılıklı patron Chp milletvekili İsa Gök Akp'ye diz çöktürüp bütün ergenekon sanıklarını serbest bıraktıracağız demişti. Bu konularda atalarımızın güzel deyişleri vardır malum. Ben hala Mehmet Haberal, [COLOR=red]Süheyl Batum[/COLOR], Sinan Aygün, Turhan Tayan vs. gibi isimlerin Chp'de ne işi var anlamıyorum.[/quote]
gırmızıyı hariç tutmak lazım..diğerleri için sorulabilir ivit:rolleyes::rolleyes: şöyle düşün, AKP de de ülkücü, sosyalist!!, liberal, sosyal demokrat adamlar var..;) aynı şey..."oy kaygılı mutabakat":D...
yahu parti olayı açısındna demiyorum ama ben Hakan ŞÜKÜR ün mecliste ne işi var hakkaten anlamıyorum:D
bizim etimiz budumuz ne zatende birde işin PRECHTER boyutu var ki o tam evlere şenlik.ve bu adam büyük kurumlara milyon USD paralara danışmanlık yapıyor.benim hatırladığım geçen sene %200 SHORT poz önerdi yatırımcılara sonrasında ise DOW yeni yüksekler yapıp durdu.al sana EW işte :::
[quote=minyas22;364403]Aynen katılıyorum,
Güya 6 ay önce Dow 10175 ten çökecekti, 5000 lere kadar... .dng[/quote]