günaydın gençler.........
günaydın kendini genç sananlar...............
Printable View
günaydın gençler.........
günaydın kendini genç sananlar...............
[QUOTE=Astatin;209243]ahada pıroftimi teyk ettim...725 şort kavır...525 puan bereket versinway **..kazara şort kalmıştık...bereket versin demekki hala yatay piyasadayız sistem çarpıldığına göre..ehuheue[/QUOTE]
vay aa**qq..
sistemler alda gapattıydı... üüüüüüüühühühhhhüüüüü
herkeşe merhaba...800 cort açtım..dumanı üstünde sıcak sıcak..
[quote=boz ayı;209064]63.200 şort.........
bu stoplu........
stop..63.500...........[/quote]
62.700 şort..cover...
pala yerim seni.....
.lelele.lelele
[quote=mbm;209247]vay aa**qq..
sistemler alda gapattıydı... üüüüüüüühühühhhhüüüüü[/quote]
he dün yazdım kapanışta..valla benimkide alda kapadıydı ama ben son yarım saat gibi işyeri durumlarındna izleyemediğim için kazara şort kaldıydım..yerim kazaları
satlik cistem sat vermedi..fxcim..uğraştım akşam senin performansa getirtemedim sistemi..üç fırın ekmek yimesi lazım..
[quote=Astatin;209250]valla benimkide alda kapadıydı ama ben son yarım saat gibi işyeri durumlarındna izleyemediğim için kazara şort kaldıydım..yerim kazaları[/quote]
yani sistemim hala alda diyorsun?.boks.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
aslında teorik olarakdan sistem alda olduğu için buradan long açmam lazı fekat du bakalım, şu bandlarleyin piyasaleyin bi otursun kendüne gelsin....
PS: Bu düşüşün balyozla ilgili olduğu iddia edilen kısmı varsa bence onu geri alma ihtimalleri (yukarı) var..Çünküm son gelişmeler bence tepede uzlaşma!!!! olduğunu gösteriyor....Amma bir de şu olasılık varki, balyoz malyoz hşikaye, zaten pahalıyız, dünyada tersine dönebilir felan feşmekan
günaydın arkadaşlar.
[quote=nunu;209252]yani sistemim hala alda diyorsun?.boks.[/quote]
kesinlikle ve şimdilik
bı 400 puan daha yemeden aşaı sistemler sata dönmez kanaatındeyım...nacizane görüşüm...