-
[quote=unlimitted;329724]tolara fena veriyorlar heee?
2.000 puanlık borsa yükselişine, %2'lik işc'ye rağmen tolar 100 pip ıkına sıkına düşsün.
üstelik de spotta 1,5922'den satışları karşılayan adamların tırıvırı adamlar olmadığı kabak gibi belli olsun,
paydasında tolar olan yuro ve isterlin paritelerinin 2 günlük bazda bi kanat takmadıkları eksik kalsın,
ama tolara fena veriyorlar olsun...
de get lo! :D[/quote]
Ben olsam kısaca; EURUSD de o kadar yukarı olmasına rağmen anca bu kadar düşmüş..de het lo...derdim.kom.kom
-
-
ralli....
(selcuklugralın doubleflat ve doublethree sayınlarına bakmakta fayda var bu arada hatırlatayım)
-
şu an vop kaç göremeyorum da :::
-
[quote=Astatin;329726]Ben olsam kısaca; EURUSD de o kadar yukarı olmasına rağmen anca bu kadar düşmüş..de het lo...derdim.kom.kom[/quote]
ama sen değilsin...:D
-
-
[quote=unlimitted;329730]ama sen değilsin...:D[/quote]
yoo benim::::::
-
[quote=fxci;329729]şu an vop kaç göremeyorum da :::[/quote]
112875:::
-
ŞİMDİ GİREMİYORUMDA POZA İLK SİNYALDEN 1250 PUAN YUKARDA BU DURUMDA NE YAPIYORSUNUZ SİSTEMCİ ARKADAŞLAR :(:o
-
[quote=Astatin;329733]yoo benim::::::[/quote]
hayır benim :::
-
[quote=Astatin;329734]112875:::[/quote]
ben yazacaktım, senin mesajı gördüm.
aha şimdi 112975 denedi,
gırarsa 114000 garanti.dng.dng
-
[quote=a.kaya;329735]ŞİMDİ GİREMİYORUMDA POZA İLK SİNYALDEN 1250 PUAN YUKARDA BU DURUMDA NE YAPIYORSUNUZ SİSTEMCİ ARKADAŞLAR :(:o[/quote]
Sistemci olduğum günlerde daha düşük bir zaman diliminde sistemin sinyal rotasyonu yapmasını bekleyip girerdim. Yani aslında 15dk'lıkda long dvam ediyorsa ve ben girmek istiyorsam, mesela 3dk'lığın önce short'a geçip sonra tekrar üst zaman dilimi yönüne yani long'a dönmesi ile giriş yapılabilir... Ama Pala'dan bu şekilde kaçılır mı dersen ı-ıh.. Ne yapsan kaçamazsın.. :..: