-
[quote=boz ayı;170532]63.350...ilave şort.......[/quote]
[I]nasıl ki dubai olayı açıklanmadan borsa düştü...bilenler sattı..[/I]
[I]açıklanınca borsa çıktı.......[/I]
[I]şimdi tam tersi olacak.......iyi haberde realize ve ardından satışlar.......[/I]
[I]boz ayı tecrübelidir..bunları çok görmüştür....[/I]
[I]MC...paniği vardır....alanlara vermek boz ayının stilidir...:..:[/I]
-
shortcuları yoketti....6750 puan çıktı...dibinden....bi dene bile kalmamıştır....
-
haberden buyana...273 milyon...ilave işem oldu...bu çok degil...hiçbirsey...marj korkunc...2000 puandı marj....61 400 den 63 500 e....tümüyle kol kesmeydi....
-
parayı Fethullahçılar götürdü...
-
Euro/dollar da 1,5145 i kırarsa 1,60 lara kadar gidebilir. Bunu da dikkate alın derim.
-
635xx yeresı sımdılık barıkat ama orasıda kırılırsa 65xxx yeresıne gıder burası....
624xx 635xx arasındayız su an fena oldu bu durum :::
oturup adam gıbı graf calısmazsak boyle olur
624xx altında asagısı fena 635xx ustundede 65xxx fena
-
usaglar...
ne olmuş biliyormusunuz...
fitch türkiyenin notunu artırmış....mükemmel demiş...eeeee sonuc...ha ha ha
ebesinin örekesini görecek...
kimden...
kuzudan bittabiii....ha ha ha
-
usaglar...
bunnarda...
numoro...duboro çok....
bayramdan önce ne dedim...dedimki yukarı basacakar...asagı inişlerinden belliydi bu...
meger notumuzu artıracaklarmış...baktılar IMF yas...not daha kolay...guru nasılsa...
ben ossam...bize 10 üzerinden 10 veririm...not bu yaw...tas attın kolun nu yoruluyor sanki....
-
bunnar...
yarında dubaninin notunu artırırlar....
-
62 925 deyiz....hacim 1 011...haberden sonra 460 milyon işlem oldu....
son bi atak olmalı...63 700 deyim son partimle....
-
dolar uzunum vardı maliyetin 50 pip altına verdim. spotta 1,485 kırılmış gibi duruyor. ondan. kırılmadığına kanaat getirirsem alırım. ama bu deyyuslerin not haberi ardından bir de imf haberi basmalarından ürküyorum. bunlardan herşeyi beklerim.
endekste verilen gazla ana tepeye de gidebilirler. onuda hesap etmek lazım.
-
kuzum...bana acil bir para sayma makinesi gonder...benimki cok yuklenmeden dolayi tutukluk yapti...