evet buyuk olasilikla drift yapacagiz 325 ten poz aldim bakalim ne olacak
Printable View
evet buyuk olasilikla drift yapacagiz 325 ten poz aldim bakalim ne olacak
525 te ciktim dow biraz geri saracak gibi.dowa bakmamam gerekli her seferinde bunu yapiyorum dayanamiyorum.
Shortları erken cover ettik galiba :).. yön tekrar kuvvetli aşağıya..
sn teo olsa sorardik
category 2 deki steplerin ayni oldu once asagida develop yapti sonra drift sonra tam develop olmadigi icin minus develop yapti simdi developu tamamlayip fully curve olusturup bitirecek. iyi yorum yaptim ama.
[quote=bgungor68;84049]Shortları erken cover ettik galiba :).. yön tekrar kuvvetli aşağıya..[/quote]
bence yerinde ettin (arada long olmadin drfit yaparken ben oldum ama erken ciktim) cunku veri cok iyi geldi giderdi sn teonun soyledigi gibi(o da longdu sabahtan hemde) kimse tutamazdi ama bu dow manyak hemen shortcular hortluyor. gecende kotu veride manyak gibi aldilar. bugun karda olan yoktur bizden baska.
bu olaganustu bir durum trend bitti kapandi yeni trend yukari basliyordu kafasini ezip yine cevirdiler.
Bu müthis hareketli gunun hareketli Mp den gorunusu:
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/9216/mp122vt4.png[/IMG]
[quote=Dantes;83901]sn teo gecmis olsun babaniza.[/quote]
teşekür ederim,size sayın Gungor ve diğer düşünen arkadaşlara...
Bu arada SAyın Dante uyarınız için teşekürler, Catedral telefonla haber verdi sorunuzu 'pocun aşağı gitme olayına' bende size güvenerek ekranı görmeden,32525 den shorta döndüm, ve gece kapanışta da yine hastanede olduğumdan ve yönü göremediğimden telefon talimatı ile flate geçtim...
Sayenizde para kazandım ben hastanedeyken...
Şimdi burda olurum olmam, mutlaka aklınızda bulunması gereken bir konu var.
MP kurallar çok net.
VA ustu ve VA altı bırde POC var.
POC en adıl fıyat almak veya satmak ıcın
VA ustu veya VA altı kırılma demektır.
Kırılmalarda Trend varsa alım yapıyoruz,Yatay pıyasa ıse satıs yapıyoruz.
Bır traderın en onemlı bılmesı gereken kurallar sudur.Bır cok sey vardır ama en onemlısı ve para kazandıran sadece 2 sey var.
1-Gune baslarken bu market nedır
Swıng,yatay
Trend
2-nerede poz alacagım, nerede ne olursa cıkacagım
Bu ıkı soru kafanızda net ıse avantaj sıze calısır.
bazen kaybedersınız ama uzun vadede hep kazanırsınız.
Benım bu ıkı sorunun cevabını bulmam 10 yılımı aldı ve bır servet kaybettım,
Artık ufak buyuk kazanıyorum,kayıplarım cok az ...Zarar buyuk, yolum uzun
Bugun dıger topıkte S&P yataya gectı yazmıstım,dısarı cıkmadan once,
Ne yaptılar kırılmalarda aldılar ve tekrar yukarı cıktı.
Butun mesele marketı anlamak,
Bu denızcının lımandan ayrılmadan once kendısıne sordugu sorudur?
Denız nasıl, sakınmı,dalgalımı, fırtına mı var.
Cunku 3 kosulda farklı trade olayını gerektırır..
Sevgıler...
Sn. Teo geçmiş olsun. Durumu yeni öğrendim çok üzüldüm. Acil şifalar dilerim...
[quote=teo;84234]Bu arada SAyın Dante uyarınız için teşekürler, Catedral telefonla haber verdi sorunuzu 'pocun aşağı gitme olayına' bende size güvenerek ekranı görmeden,32525 den shorta döndüm, ve gece kapanışta da yine hastanede olduğumdan ve yönü göremediğimden telefon talimatı ile flate geçtim...
Sayenizde para kazandım ben hastanedeyken...[/quote]
insaallah babaniz sifa bulmustur.
ben bir acemiyim ustad.iltifatiniza tesekkurler.
evet poc hem asagiya kaydi drift yapacak diye yazdim ve yapti. sonra asagiya minus dev yapti ama cok uzatti geri donmedi.
aslinda bir ara veriden once hareketlendi ve yukari gidiyordu bu veriden az sonrada devam etti ama
( [B]ama poc u yukariya tasiyacak yeterlilikte olmadi poc zaten oynanamakla bir ayagim cukurda mesaji verdi [/B]ama yine goremedim sadece dolmusa gelip cogu gibi zarar etmekten kurtuldum) sonra amansizca verdiler ben 325 longtum birara bunu gorunce 525 flat oldum ileri gidip drifti tamamladi hatta Ib nin ustune cikti sahte kirilma yaptilar (bunlar mp yi bile yaniltirlar) gordugum halde geri sarmada kayitsiz kaldim.
siz olsaydiniz daha iyi olurduk.
mp iyi guzelde cok kural su kural bu kural mutlaka birine uyuyor ama o kadar seyi kafada tutmak icin cyborg olmak lazim.:)
Bugun yukarı trend olma ıhtımalı var.
S&P halen yatayda, bunu da kullanırlar sanırım, yurt dısı yatay olunca en ıdeal durum, dıledıgını yaparsın tahtada...