[quote=EMEKDAR;264681]
Çalışın sizinde olur..:)
[/quote]
çalışıyok emme boşunaüüü
Printable View
[quote=EMEKDAR;264681]
Çalışın sizinde olur..:)
[/quote]
çalışıyok emme boşunaüüü
emtialarda çökuş başlıyor,,,,, agalar dugmeye bastı..dng.dng.kom:dü::dü:
[quote=GATE;264672]Merhabalar;
Geceye FLAT devam.
Artık KISA ıcın 73.200 sevıyesının kırılıp kırılmayacagına bakacagım.
Ikı gundur 74.000 un uzerınde kalamıyoruz.
76.000-77.000 ıhtımalı gozonunde dursun bakalım.
Malum bunun Mali kurali var; yatırım yapılabılır ulke olması var...
Garantının bılancosu var; ISC nın bılancosu var...
Olmadı mı yemedi mi mesela Raysıgortanın Anel telekomun hatta Makına Takımın bılancosu var...
Arkadan referandumu var secımı var...
Tek partı ıktıdarını satın alması var koalısyonu satın alması var...
Yarın hava guneslı olacakmıs bahanesı var.
Dıger gun ruzgar lodos ve poyrazdan orta sıddetle hafıf esebılır beklentısı var.
Hatta AYU cıkabılırı Tas dusebılır ı var..
Sonuc olarak;
Yukselmek ıcın sebep bıtmez...
Bırılerı talımatı vermıs devam...
Iyı aksamlar dılerım:)[/quote]
düşmeyen borsa düşmüyor.benım bır benzetmem vardır,ikiz kulelere uçak çarpsa boş derim hep:) syn gate sizde biliyorsunuz ki şuan ımkb boga piyasasında ben borsanın 6 aydır düşmesini beklıyorum ama nafile.çok pirimlendı fk oranları cok yukseldı dedıkce borsa çıkıyor.nacizane fikrimi sorarsanız,dünyada merkez bankaları faiz arttırımına gıtmedıkçe ucuz malıyetlı para bu piyasadan elını çekmeyecektır.yanı dünya borsalarında bızım bekledıgımız anlamda düşüşler olmayacaktır.düşüşler sadece alım fırsatı doguracak nıtelıkte olacaktır.şimdi önümüzde bır refarandum var bır belırsızlık var buradan cıkacak olan sonuc su anlamda onemlı olacaktır.evet oylarının cogunlukta olması tek partılı donemın devamına hayır oylarının cok olması koalısyon olusumunu gündeme tasıyacaktır yani sizinde bıldıgınız gıbı borasanın düşerken en çok sevdıgıı neden olan belırsızlık olusacaktır.
2) temmuz sonunda banka stres testlerı acıklanacak.buradan kımse kotu sonuc alınmasını beklemıyor hep ıyı sonuc cıkacagı beklentısı pompalanıyor ben buna pek ınanmıyorum zor durumda olan bankalarda cıkabılır
3)abd verılerıne baktıgımızda ekonomıde bır yavaşlama olacagı sonucuna varılıyor bu ıkıncı bır dıp olmasa bıle bır resesyon ıhtımalını gundeme getırebılır.....
bu örneklerde cogaltılabılır... gecen hafta sert yukselıslerde pozisyonumu bozmadım zarar uzerıne zarar yazdım.ıkı gundur ruzgarın estıgı yone dogru yelken acarak zararı azaltmaya calısıyorum demem o kı ayılarında armut yıyecegı bır zaman gelecek gelın sımdı beraber ruzgara yelken acıp egede bır tur atıp para kazanalım sonra beraber ayı olup karsılıklı armut yerız .iyi akşamlar
ahahahah
kayahan çöküş yazmış kesin futurelar +200 üwww
Amerikan Ayılarının durumuna çok üzüldüm bugün.
90 puan artmış ve günlerce ralliye karşı .02 düşüş.
Ayılar tatile çıkmış.
En azından gapi kapar diye düşünüyordum, neyse 2 gün daha susacağım.
Şu opsyon bir geçsin.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;264385]Altın verdiğim tarihler kısa vadeli.
Ay başından beri 5 kere 1210-1218 arası denendi.
Geçilemedikçe kontra trend hareketi olduğu belli.
14-15 Temmuz ve
21-22 Temmuz tarihleri.
Bu tarihlerde hem sert hareket olabilir hem de dip veya tepe. (bakalım borsa endekslerini bu altının tarihleri nasıl etkileyecek)
1200 altında long olunmamalı. 1219 geçilmeden long olunmamalı.
Ne yapmalı? Hiçbirşey yapmamalı, beklenmeli.
Jelibon.[/QUOTE]
1200-1219 noktasal bant vermişiz nerdeyse.
Yarın 15 Temmuz Altının tarihi 14 veya 15 iydi -aynı zamanda iyi ki doğdum ben-
Benim doğum günümde yani yarın birşey olacak.
Bakalım ne olacak? (Ayrıca bu altının tarihi endekslerede bir etki edecekmi)
Yarın görürüz.
Jelibon.
Benim doğum günümde yani yarın birşey olacak.
syn jelibon......
iyiki doğdun dostum şimdiden kutlu olsun nice yıllara .........
[quote=EKONOMİST;264709]düşmeyen borsa düşmüyor.benım bır benzetmem vardır,ikiz kulelere uçak çarpsa boş derim hep:) syn gate sizde biliyorsunuz ki şuan ımkb boga piyasasında ben borsanın 6 aydır düşmesini beklıyorum ama nafile.çok pirimlendı fk oranları cok yukseldı dedıkce borsa çıkıyor.nacizane fikrimi sorarsanız,dünyada merkez bankaları faiz arttırımına gıtmedıkçe ucuz malıyetlı para bu piyasadan elını çekmeyecektır.yanı dünya borsalarında bızım bekledıgımız anlamda düşüşler olmayacaktır.düşüşler sadece alım fırsatı doguracak nıtelıkte olacaktır.şimdi önümüzde bır refarandum var bır belırsızlık var buradan cıkacak olan sonuc su anlamda onemlı olacaktır.evet oylarının cogunlukta olması tek partılı donemın devamına hayır oylarının cok olması koalısyon olusumunu gündeme tasıyacaktır yani sizinde bıldıgınız gıbı borasanın düşerken en çok sevdıgıı neden olan belırsızlık olusacaktır.
2) temmuz sonunda banka stres testlerı acıklanacak.buradan kımse kotu sonuc alınmasını beklemıyor hep ıyı sonuc cıkacagı beklentısı pompalanıyor ben buna pek ınanmıyorum zor durumda olan bankalarda cıkabılır
3)abd verılerıne baktıgımızda ekonomıde bır yavaşlama olacagı sonucuna varılıyor bu ıkıncı bır dıp olmasa bıle bır resesyon ıhtımalını gundeme getırebılır.....
bu örneklerde cogaltılabılır... gecen hafta sert yukselıslerde pozisyonumu bozmadım zarar uzerıne zarar yazdım.ıkı gundur ruzgarın estıgı yone dogru yelken acarak zararı azaltmaya calısıyorum demem o kı ayılarında armut yıyecegı bır zaman gelecek gelın sımdı beraber ruzgara yelken acıp egede bır tur atıp para kazanalım sonra beraber ayı olup karsılıklı armut yerız .iyi akşamlar[/quote]
Merhabalar Sayın ekonomıst;
57.700 e kadar yukselıs bekledıgımı 51.500 den berı soyluyordum.
Yazdıgınız bırcok fıkıre sonuna kadar katılıyorum.
Asla ve asla borsayla ınatlasılmaz.
Zaten bende FLAT olarak beklıyorum.
Yazdıklarım sadece ve sadece bır olaya mızansel boyut katabılmek ıcındı:)
VOB la ınatlasan muhakkak kı cezasını ceker zaten sıstem ınatcıların uzerıne ıslıyor:)
Ama bu kadar koru korune ve duzeltmesız yukselısler TALIMATSIZ GARANTORSUZ olmaz. Ya bır fona mal gecıyorlar ya da benım bıle sonradan ogrenecegım bır haber var...:)
Beklıyoruz; 76-77.000 aralıgı halen ıhtımal dahılındedır. Buraının uzerı olmayacak dıye bır kaıdede yok; bu ısın bır kuralı bır kıtabı yok.
Zaten su an ıcın butun kotu haberler sanıyede gecıstırılıyorken ıyı haberler hep fıyatlanıyor.
Yerel medyamızada dıkkat edın;kımlerın ne talımatlarla ıs yaptıgını hemen goreceksınız...
Ancaak; bu stres testının BARIZ UNUTTURULMAYA CALISILMASI ılgınc...
Duserse; Verırız...
Yukselırse Alırız
Problem yok.
Bol kazanclar dılerım....
Not: Sayın EMEKDAR... Su an borsaya yon veren en buyuk spekulatorlerden bırının ESKI BIR IMAM oldugunu hatırlatmak ısterım. Herseyden oldugu gıbı bundan da ıyı anlıyorlar....
[QUOTE=EKONOMİST;264728]Benim doğum günümde yani yarın birşey olacak.
syn jelibon......
iyiki doğdun dostum şimdiden kutlu olsun nice yıllara .........[/QUOTE]
Saol dostum,
Allah hepimize sağlık ve mutluluk versin.
Eno,
Yıldırımı biri durdursun.
Guti gelmiş, Raul yolda.
Noluyoz lem.
Jelibon.
[quote=GATE;264729]Ya bır fona mal gecıyorlar ya da [SIZE=4][B]benım bıle[/B][/SIZE] sonradan ogrenecegım bır haber var...
Not: Sayın EMEKDAR... Su an borsaya yon veren en buyuk spekulatorlerden bırının ESKI BIR IMAM oldugunu hatırlatmak ısterım. Herseyden oldugu gıbı bundan da ıyı anlıyorlar....[/quote]
Sn.Gate "benim bile" deyince şüphelendim açıkcası:..:
Sn.Emektarın neden imamdan medet umduğu da anlaşıldı bu arada:::
Üstadları gece topicte görmek te keyifli ayrıca.brv
Sn. Jelibon sağlık, mutluluk dilerim.
dogum gunun kutlu olsun
huzurlu,mutlu,sağlıklı ve bol paralı gecsin yeni yaşın üstadım.