[quote=padişah;329615]yapma yav, öyle olur mu patron?:eek:[/quote]
amma FDJR 11,835 üzerinde saatlik kapanış yaparsa bu bozulur...
Printable View
[quote=padişah;329615]yapma yav, öyle olur mu patron?:eek:[/quote]
amma FDJR 11,835 üzerinde saatlik kapanış yaparsa bu bozulur...
SON DURUMZ
[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/2789/5dkmental2.png[/IMG]
arkadaşlar,
MATRİKS ile ilgili bir sorunum var.yardımcı olursanız sevinirim.grafikte periyot değiştirmeye çalışınca matriks kilitleniyor.yeniden aç-kapa yapmak durumunda bırakıyor.ayrıca grafik üstünde sağ klikte yapamıyorum.bunu nasıl çözeriz?
yeniden kurulum gerekir dimeyin sakın!
[QUOTE=TÜRKOĞLU;329630]arkadaşlar,
MATRİKS ile ilgili bir sorunum var.yardımcı olursanız sevinirim.grafikte periyot değiştirmeye çalışınca matriks kilitleniyor.yeniden aç-kapa yapmak durumunda bırakıyor.ayrıca grafik üstünde sağ klikte yapamıyorum.bunu nasıl çözeriz?
yeniden kurulum gerekir dimeyin sakın![/QUOTE]
Periyodunu değiştirmek istediğiniz grafiğin içinde herhangi bir yeri mause ile tıklayin(secili duruma getirin) sonra klavyeden orneğin 60 yazarak enter tusuna basin, 60 yerine G harfinide tiklayabilirsiniz.
Bu sorunu cozmuyorsa matriks programini kapatin,Muhtemelen C diskinizde bulunun matriks klasörünü acin
Chartlayaut.TB
mainlayout.TB
Tslayout.TB dosyalarını silin
Simdi matriksi yeniden acin.
Not:Acık bir grafikte periyot değişikliği yaparken birim grafiği secerseniz donmalar kıtlenmeler olabiliyor.
çok teşekkürler sevgili kanaatkar.
inşallah işe yarar.du bakalım...
[quote=Kanaatkar;329631]Periyodunu değiştirmek istediğiniz grafiğin içinde herhangi bir yeri mause ile tıklayin(secili duruma getirin) sonra klavyeden orneğin 60 yazarak enter tusuna basin, 60 yerine G harfinide tiklayabilirsiniz.
Bu sorunu cozmuyorsa matriks programini kapatin,Muhtemelen C diskinizde bulunun matriks klasörünü acin
Chartlayaut.TB
mainlayout.TB
Tslayout.TB dosyalarını silin
Simdi matriksi yeniden acin.
Not:Acık bir grafikte periyot değişikliği yaparken birim grafiği secerseniz donmalar kıtlenmeler olabiliyor.[/quote]
iskici yok mu aramızda?
dow cons tıkandı, iteklemek gerek
oldu Kanaatkar...süpersin...tekrar teşekkür ederim.
[quote=TÜRKOĞLU;329635]oldu Kanaatkar...süpersin...tekrar teşekkür ederim.[/quote]
vay vay vay//aramizda ms e ihanet eden var:::
[quote=Kanaatkar;329631]Periyodunu değiştirmek istediğiniz grafiğin içinde herhangi bir yeri mause ile tıklayin(secili duruma getirin) sonra klavyeden orneğin 60 yazarak enter tusuna basin, 60 yerine G harfinide tiklayabilirsiniz.
[/quote]
Vay canına.. Bunca yıldır Matriks kullanıyorum bu ipucunu bilmiyordum.. Nerden öğrendin patron bunları üvvv... Bir de Matriks'e 4 çekirdekli işlemcinin sadece 1 çekirdeğinden fazlasını kullandırmanın yolunu bulursan seni çokonat bombardımanına tutarız... :..:
[quote=Strategist;329639]Vay canına.. Bunca yıldır Matriks kullanıyorum bu ipucunu bilmiyordum.. Nerden öğrendin patron bunları üvvv... Bir de Matriks'e 4 çekirdekli işlemcinin sadece 1 çekirdeğinden fazlasını kullandırmanın yolunu bulursan seni çokonat bombardımanına tutarız... :..:[/quote]
bende onu diyecektim..onlar ne abi...bende ilk defa duyuyorum ve görüyorum...le dersin ki bu kanaatkar mtx in kodcularından leyin olmasın:o
[quote=Astatin;329640].le dersin ki bu kanaatkar mtx in kodcularından leyin olmasın:o[/quote]
Zannetmem... Öyle olsa bizi mahkeme mahkeme süründürürdü... ::: :..:
[quote=Astatin;329611]selbear nerde...üwww
[IMG]http://i54.tinypic.com/30vnn9h.png[/IMG][/quote]
lem nerdeyse tutuyodu be ..11790 görüp yukarı dönmüş:o:o gitti bu akşam üstadlık, gitti çokonat:o:D
du bakalım daha maç bitmedi diyelim.üüww