-
[quote=excali;209219]Doğru. Senin gümüşi renklerle problemin var..:eek:[/quote]
yok abi, hafta sonuna pozda kalmak sakat iş.
hele hele forekste.
hele hele benimki gibi bir kaldıraçla.
ve hele hele gümüş gibi spread'i açık bi emtia'da.
şimdi düşünüyorum da, hangi akla hizmet kalmışım anlayamıyorum.
değil gümüş, delimavim olsa kalmamam gerekirdi.
zaten 2. olmuştu forekste haftasonu pozu. sonuncu oldu. :)))
-
[quote=unlimitted;209221]yok abi, hafta sonuna pozda kalmak sakat iş.
hele hele forekste.
hele hele benimki gibi bir kaldıraçla.
ve hele hele gümüş gibi spread'i açık bi emtia'da.
şimdi düşünüyorum da, hangi akla hizmet kalmışım anlayamıyorum.
değil gümüş, delimavim olsa kalmamam gerekirdi.
zaten 2. olmuştu forekste haftasonu pozu. sonuncu oldu. :)))[/quote]
Bir de GBP/USD gulp olmuştu , deel mi?
-
forumda ariza mi var? mesela bir topige yeni mesaj gelmis gibi gorunuyor ama girip baktigimda eski mesaji goruyorum.
-
[quote=nunu;209223]forumda ariza mi var? mesela bir topige yeni mesaj gelmis gibi gorunuyor ama girip baktigimda eski mesaji goruyorum.[/quote]
Yok sadece forum deneyimin biraz eksik.kom.kom.kom O dediğin topikler anket topikleri...Birisi oy kullanınca mesaj yazmasa da en üste atıyor... most recent activity.kom.kom.kom abd li nuni
-
forumun uc sevgili uyesi donene kadar herkesin avatarini bendeki semazen ile degistirmesini rica ediyorum.:).
-
[quote=nunu;209225]forumun uc sevgili uyesi donene kadar herkesin avatarini bendeki semazen ile degistirmesini rica ediyorum.:).[/quote]
o kolay amma bence avatar değiştirerek iyi etmemişsin...o avatar bir marka olduydu nerdeyse...çok garipsedim ben...coca cola nın, yazı tipi olarak verdana kullanmaya başlaması gibi bir şey olmuş.boks.
-
U.N.Ltd., 200-50 olayını ahuşam test ettim..hatta 300-100 hatta 400-100 gibi muhtelif kombinasyonlarıda test ettim.... sonuç şu, bu rakamlar büyüdükçe getiri artıyor :) türkçesi S/L ve T/P kullanmaksızın olan getiri, en yüksek getiri... ayem sori, ayem sı sori
-
cümleten günaydın ve bol kazanclar ..
-
[quote=Astatin;209228]U.N.Ltd., 200-50 olayını ahuşam test ettim..hatta 300-100 hatta 400-100 gibi muhtelif kombinasyonlarıda test ettim.... sonuç şu, bu rakamlar büyüdükçe getiri artıyor :) türkçesi S/L ve T/P kullanmaksızın olan getiri, en yüksek getiri... ayem sori, ayem sı sori[/quote]
deme lem .çok umutluydum bea...üüü
-
[quote=Astatin;209228]U.N.Ltd., 200-50 olayını ahuşam test ettim..hatta 300-100 hatta 400-100 gibi muhtelif kombinasyonlarıda test ettim.... sonuç şu, bu rakamlar büyüdükçe getiri artıyor :) türkçesi S/L ve T/P kullanmaksızın olan getiri, en yüksek getiri... ayem sori, ayem sı sori[/quote]
ne rakami bunlar kardes? benim euro sortlara bir faydasi olur mu?:..:
-
FDJR bizim kapanışa göre 70 pıvan ekside..rahat mıyım müsterih miyim? hayır
-
forumun uc sevgili uyesi donene kadar herkesin avatarini bendeki semazen ile degistirmesini rica ediyorum.:).