[quote=flexy;329336]kyhn1:=if((fml("kayahan")=-1),1,0);
kyhn2:=if((fml("kayahan")=0),-1,0);
kyhn1;
kyhn2
:D[/quote]
testleri nasıl bunun :..:
Printable View
[quote=flexy;329336]kyhn1:=if((fml("kayahan")=-1),1,0);
kyhn2:=if((fml("kayahan")=0),-1,0);
kyhn1;
kyhn2
:D[/quote]
testleri nasıl bunun :..:
Kv de tepki Cuma kapanışının üzerine çıkarmı yaf:(
Mısır borsası kapalıykene üvvvv:o:o
[quote=The Tatar;329353]testleri nasıl bunun :..:[/quote]
:D:D:D Ayda 2 sinyal ortalaması var, bütün periyotlarda çalışıyor .lelele
Gelinen noktada mısır, tunus, dax, dow, dolar faiz cart curt vs... Vob 1000 puan tepti ve sadece -100 puanda...
Kayahan yaw, kendisini 2008 de tanıdım... Ogün bugündür değişmez gösterge... Şurda bile geldi bir saatte 500 daha yükseldik...
Kayahan sana bir soru?
Crashhhh [B]zıplaya zıplaya[/B] devam edecekmi?:)
Yani craschh taktiğinde bi değişiklik olmaz diyormusun? :)
[quote=The Tatar;329353]testleri nasıl bunun :..:[/quote]
Merhabalar...brv
Çok zıpladığı için testler bulanık çıkıyo. [B][U]Tersten bakınca[/U][/B] anlamlı sayılara ulaşabiliyorsun..:..:
Emme uyumuşuz haa, bonoya Cuma günüde yabancı satışı varmış. üvvv:o:o
Hep EW sayımı karıştırdı kafamı, saymayacam diyorum şu dalgaları hiç sevmedim oldum olası, dalga sayalım takip edelim derken piyasanın diğer enstrümanlarına bakmıyoruz, ne biliyim hep böyle oluyor...üvvvv:o:o
:::
mental :::
[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/2789/5dkmental2.png[/IMG]
Öğlen öğlen biraz tarih bakıyorum:)
Tam olarak ortadoğunun lideri konumuna nasıl geldik? Biz Türkler ortadoğuya nasıl bulaştık?
Bu Mısır denen yer firavun zamanından beridir manyak bir yer.
Kahire bugün yanıyor, ama yaklaşık 600 yıl öncede kahirede abbasiler hüküm sürüyordu ve Muhteşem Süleymanın babası Yavuz Sultan Selim Hazretleri, mubarek insan
24 Ocak 1517'de Osmanlı askerinin Kahireyi almasıyla, 4 Şubat 1517'de Yavuz büyük bir törenle Kahire'ye girdi ve Mısır Memlüklerine bağlı Abbasi halifeliğine son verdi. Yakalanan Tumanbay idam edildi. Mısır Seferi sonunda Suriye, Filistin ve Mısır Osmanlı hakimiyetine girdi.
Vikipedide de epey bilgi var, o tarihlerde ortadoğu tam manasıyla bizimle anılmaya başlanmış, bir dahada değişmemiş.:)
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/I._Selim[/url]
Kayahana destek bi de benden 7.ay kadar bi düşüş bekliyorum ufak tepkilerle ama aşağı sanlınmaya devam 7.ayda yukarı sağlam bir tepki sonra tekrar aşağı yıl sonuna kadar.
melaba..teprik ederim çok oynanmamış vbçi..sabah gısaların bir kısmını gapatarak iyi etmişin 825 den..zaten hacı gayahan da gelmiş..du bakalım